טוב.. אז הכנתי כבר לפני שראיתי את ההודעה
יצא מצויין. תיבלתי בא.מרק בצל+ א.מרק עוף+ מלח.
הדבקתי את זה רק ע"י שקדים טחונים מה שלא כל-כך הדביק.. לא רציתי להוסיף קמח מפאת הקלוריות. אולי הייתי צריכה להוסיף טחינה לייצוב?
כאמור הפשטידה יצא מעולה וכבר היום חוסלה כבר בחצי.
אולי הייתי צריכה לעשות אחרת: לקחתי ברוקולי כרובית קפואים שמתי עליהם מים כדי לסלק את הקרח וגיררתי אותם במגרד. חוויה לא נוחה. אז אולי הייתי אמורה להרתיח אותם במים חמים ואז שהם כבר חצי מבושלים לחתוך לחתיכות.
סחטתי את העיסה מספר פעמים לפני ההכנסה לתנור אבל כנראה בגלל שלא הוספתי קמח ה"בפנים" יצא רך (אבל סופר טעים
).
אה.. טיגנתי בצל והוספתי לעיסה וגם שום כתוש.
לגבי טיגון או אידוי- התכוונת שאני לוקחת את כל הירקות המגורדים ומטגנת/מאדה לפני הכנסה לתנור?
תודה רבה על ההתייחסות
