שאלות לדיון

• פותח הנושא Som1
  • פורסם בתאריך

resputin

New member
(Lulu la bomba?!)

מילא היא באמת כוסית, אבל מי לעזאזל כותב את זה?!

Som1

New member
שאלות לדיון

אני מניח ששלום לכולם . אני זוכר תקופות מגיל 10 בערך שבהם הייתי נמשך לבנות (יותר נכון לחזה שלהן) אבל לא לאיבר המין(זה עד היום מגעיל...) היש מצב?! שאלה אחרת היא האם כל הקהילה (הכללה אפשרית לא?) מחפשת רק סקס וסקס וסקס? אם לא איך זה שקשה למצוא אהבה אמיתית?! דווקא אנחנו הרגישים?! דבר אחרון: שאלה שמיועדת ללסביות... אני רוצה ילדים, בעתיד וחבל שהחלום יתנץ בגלל נטיות כאלה וכאלה. אני מניח שגם בינכן בנות , יש שרוצות ילד . הייתן מביאות לעולם ילד יחד עם בחור הומו ? היתרונות :1. ילד.2.משפחה אלטרנטיבית 3.מסגרת כלשהי עבור הילד(דמות של אב ואם) ואם עניתן כן , האם הייתן מוכנות להנשא להומו רק בכדי להעזר בממשלה , או לקבל הטבות של זוגות סטרייטים? האם הייתן מוכנות לגדלו בבית בו נמצאים ההורים עם בני הזוג(עוד לסבית ועוד הומו), לפחות בשנותיו הראשונות? זו פעם ראשונה שאני כותב בפורום כזה, ולכן כתובת האי מייל לא נכונה ... שנדע רק שקט, ושנשאר בני אדם תמיד . אמן.

missing

New member
תשובות- למיטב ידעתי.

1)היש מצב למה? לזה שאתה נמשך לחזה של נשים ולא לאיבר המין? אני מתאר לעצמי שכן- אם זה המצב שלך, אז המצב קיים- משמע- יש מצב! 2)המילים "הכללה אפשרית לא?" צריכות להיות בסדר אחר- "לא הכללה אפשרית!". הקהילה מורכבת מאנשים, אנשים שיש להם אופי. יש כאלה שבשל זה בחייהם מחפשיםרק סקס- ואחר כך ירצו קשר, יש כאלה עכשיו רוצים קשר ואחר כך ירצו סקס, יש כאלה שתמיד ירצו קשר ויש כאלה שתמיד ירצו סקס. אהבה אמיתית קשה למצוא בכל קהילה. איך רגישות קשורה לאהבה? 3)אני אמנם לא לסבית, אבל אני כן הומו בכן רוצה ילדים- ואני אגיד לךל כבר עכשיו שכשאני אפתח משפחה, אגדל ילד- זה יהיה עם האדם שאני אוהב, אליו אני נמשך, איתו אני רוצה לבלות את חיי. אני לא מתכוון לגדל ילד עם מישהי שאני לא אוהב ולא אוהבת אותי...למה? כי לכל ילד לא בריא לגדול עם הורים שלא אוהבים אחד את השניה, ובסופו של דבר- הילד יגיע לשאלה של "אבא, אם אתה לא אוהב את אימא ולא נמשך אליה- למה אתה עם אימא?"... וזה גם מאוד לא בריא בשביל הילד לגדול בסביבה לא מאושרת, ויכול להיות שאנשים אחרים יכולים, אני לא יכול להיות מאושר כשאני מזייף חיים סטרייטים- כשאני לא סטרייט. 4)כל שאר השאלות מופנות ללסביות שאמרו כן לשאלה השלישית- אני לא ולא.

LeeCooper69

New member
שבירת סטריאוטיפים ../images/Emo58.gif

בטח שיש כZה דבר שתמשך לחזה של בנות ולזין של גברים. אולי אתה נמשך לקוקסינליות?? (או לטרנסג´נדרס למיניהם/ן??). אולי סתם אתה אוהב חזה נשי. לא חייב שיהייה לך מיניות אחת החלטית ודומיננטית. יול להיות שאתה לא דו מיני, לא סטרייט ולא הומו, אלא משהו באמצע. לשאלה השנייה:
אמנם לא כל הקהילה היא מחפשת סקס, זיונים וסטוצים. אבל חלק ממש גדול ממנה עושה ורוצה כאלה דברים. כן כן... זה מצער וזה רע ואני לא ממליץ לעשות כאלה שטויות. חבל. אז זהו... ואגב
|ספוילר רציני....- לא כל הקהילה כזו ואגב, הומואים לא אמורים להיות ממש רגישים. ממש לא. אנחנו הומואים ולא נשים (סליחה לכלל הפמניסטיות...). דווקא אני ראיתי הרבה הומואים שהם לא ממש רגישים. יש הרבה שכן דווקא, וזה טוב, אני אוהב את זה. אני אפילו מעריץ את זה בבנאדם ויש כאלה ולא חסרים. ואני דיי מאמין שתהייה אפשרות להבאת ילדי מבחנה/לאם פונדקאית משני זרעים של גבר וגבר. ואם לא, אל תדאג. לא חסרות אפשרויות היום. בה ביי ובוקר טוב...

תראה,אולי זו תשובה של ילדה קטנה

אבל אני לא הייתי רוצה להביא ילד לעולם,אני רוצה להשקיע בעצמי,אני רוצה להשקיע בקריירה שלי,מה לעשות,לא מתאים לי ללדת ילד,על כל הכאב(הפיזי והמנטאלי,בעיקר הפיזי) שכרוך בלידה ובגידול של ילד. ולגבי משפחה?ברור שאני לא ארצה לגור עם אדם שאני לא מחבבת,ובמיוחד כזה שאני יודעת שגם לא אוהב אותי,ובטח לא ארצה לעשות איתו סקס רק בשביל ילד. לגבי הקהילה-אני יכולה להגיד על עצמי שאני לא מחפשת "רק" סקס,אבל אני לא מכירה מספיק את שאר הקהילה בשביל לגבש מסקנה סופית.

לגבי ההכללה

אני חושב שהיא מטופשת. אז כן, יש הומוסקסואלים שמחפשים רק סקס, אבל מצד שני יש גם סטרייטים שמחפשים רק סקס. אני יכול אולי קצת לעודד אותך ולומר לך שלא רק אתה לא מחפש רק סקס...אני אישית וגם חברים טובים שלי מחפשים מישהו לאהוב...

sarah

New member
אני סומכת על כך שבעתיד

כל סוג של זוג יוכל לקבל את ההטבות שמגיעות לו
דמות של אממ... הורים כבר יהיו עם אישתי הדמיונית לעתיד שהרי תהיה אשת משפחה למופת
*מהורהרת* אני ממש יכולה לתאר את עצמי מתפגרת על הספה ליד מישהי (זה פשוט נראה לי נורא משפחתי
) ואומרת לעצמי "רעייתי,הא?"
ומהיכן הילד? טוב קודם אני אתחתן עם אישה ואחר כך נראה
באעבה, שרה

Orion14

New member
נתגלה מעמד האישה!!!

עם כל השובניסטיות, זה רק בגדר הומור מעמד האישה הוא שתי מרצפות לפני הכיור

LeeCooper69

New member
אוי... נגעת בנקודה רגישה...

של שרה.... היא פעם ניסתה להסביר לי את זה ודיי לא הלך לה... אולי שרה (ואורה) תסבירו לנו מה זה גוט דאמט?!?! אני הבנתי שאתן עובדות על ספר (??) עכשיו תשחררו לנו תא הפרק הראשון....

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo3.gif מוהאהאאהא

( אגב זכויות על החתימה של שרה שמורות לי) מ.ש.ט המכשף של הטימטום פאנפיקשין של ה"פ שאנחנו כותבות יחד כבר שנה ומשו.. בנתיים יצאו 5 פרקים. 2 הפרקים הראשונים לא משו( ךפי דעת הכותבות
) קבלו: פרק 1

LeeCooper69

New member
עליתי על סטארט אפ???

טוב נו... זה גם משהו....... אולי תפרסמו את כל הספר???

LeeCooper69

New member
אויש, זה כזה טוב!!!!

אהבתי את הקטע של העיתון.. כן, והבנתי חלק מהבדיחות. זה כזה לא!!!

למעלה