תשובות- למיטב ידעתי.
1)היש מצב למה? לזה שאתה נמשך לחזה של נשים ולא לאיבר המין? אני מתאר לעצמי שכן- אם זה המצב שלך, אז המצב קיים- משמע- יש מצב! 2)המילים "הכללה אפשרית לא?" צריכות להיות בסדר אחר- "לא הכללה אפשרית!". הקהילה מורכבת מאנשים, אנשים שיש להם אופי. יש כאלה שבשל זה בחייהם מחפשיםרק סקס- ואחר כך ירצו קשר, יש כאלה עכשיו רוצים קשר ואחר כך ירצו סקס, יש כאלה שתמיד ירצו קשר ויש כאלה שתמיד ירצו סקס. אהבה אמיתית קשה למצוא בכל קהילה. איך רגישות קשורה לאהבה? 3)אני אמנם לא לסבית, אבל אני כן הומו בכן רוצה ילדים- ואני אגיד לךל כבר עכשיו שכשאני אפתח משפחה, אגדל ילד- זה יהיה עם האדם שאני אוהב, אליו אני נמשך, איתו אני רוצה לבלות את חיי. אני לא מתכוון לגדל ילד עם מישהי שאני לא אוהב ולא אוהבת אותי...למה? כי לכל ילד לא בריא לגדול עם הורים שלא אוהבים אחד את השניה, ובסופו של דבר- הילד יגיע לשאלה של "אבא, אם אתה לא אוהב את אימא ולא נמשך אליה- למה אתה עם אימא?"... וזה גם מאוד לא בריא בשביל הילד לגדול בסביבה לא מאושרת, ויכול להיות שאנשים אחרים יכולים, אני לא יכול להיות מאושר כשאני מזייף חיים סטרייטים- כשאני לא סטרייט. 4)כל שאר השאלות מופנות ללסביות שאמרו כן לשאלה השלישית- אני לא ולא.