שאלות לדיון

• פותח הנושא Som1
  • פורסם בתאריך

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif

זה פרק 4.. יש קצת בעיה עם פרק 4.11(5) הוא אממ.. קובץ ענק מדיי כדיי להכניס אותו לכאן... אבל אני אשמח לשלוח למעוניינים באיציק. מ.ש.ט.

sarah

New member
כל הרוצה הקובת שיפנה בICQ

אליינו
בבקשה... הפרק הטוב ביותר ^_^
אני
אותו

dannnnnna

New member
אני לא חושבת שהייתי מגדלת ילד עם עו

עוד אישה בגלל שאם כל הכבוד לחברה היותר סובלנית של היום..היא עדיין לא מספיק..ואני חושבת שהילד ממש יסבול מזה בתקופת הילדות תחשוב איך אנשים בסביבה שלך היו מגיבים לילד שיש לו שתי אמהות או שתי אבות? אני בטוחה שהילד יקבל את זה ויאהב את שתי ההורים וגם אם הוא ישאל שאלות וזה יהיה לו מוזר שזה לא כמו אצל כל החברים שלו הוא עדיין יאהב אותם כי בכל זאת הם גידלו אותו והם ההורים שלו... אבל אני חושבת שלילדים אחרים ולסביבה בכלל יהיה קשה לקבל את זה ושבסופו של דבר הילד יסבול...נראה לי קצת אנוכי לשים ילד בכזה מצב...

missing

New member
ילדה בבצפר שלי........

ילדה בכיתה י´ בצפר שלי, יש לה שתי אימהות. "אימא" ו"אימ´לה" ולאף אחד אין בעיה עם זה.... כולם יודעים- אבל לא בגלל שזה פריקי- כי זה לא, אלא בגלל שזה שונה... אף אחד לא מציק לילדה, ולאף אחד אין בעיה עם זה... מדי פעם יש מבטים- דווקא מצד המורים- ושאלות נשאלות על בסיס קבוע, אבל אין הצקות לא רגילות.

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif

אני לא מסכימה שגורלו של כל ילד שגדל במשפחה חד-מינית הוא ירידות. אם ההורים בוחרים בחכמה את הסביבה שבה הם מתכוונים לגדל אותו, אין שום סיבה שלא יהיו לו חיים מאושרים. הנה, תראי את מלאני ולינדזי. מי הציק להם עד עכשיו על זה שהן לסביות שמגדלות ילד ביחד? נו, חוץ מאמא של לינדזי ^^ רוצה דוגמא יותר מציאותית? ראיתי פעם דוקומנטרי על ילדים שגדלים במשפחות כאלה, ואף אחד מהם לא נראה לי אומלל במיוחד.

dannnnnna

New member
אולי לא כל ילד שיגדל במשפחה חד מיני

*מינית יסבול מזה... אבל אולי כן... אני לא הייתי רוצה לשים ילד במצב כזה ובטח שלא את הילד שלי. אני לא חושבת שהורים יכולים לבחור סביבה שבה לא יציקו לילד בגלל שזה דבר שונה ובכל מקום הוא יהיה שונה לא משנה כמה הם חושבים על זה לפני הסביבה שלנו לא מספיק סובלנית ומקבלת בשביל זה... ובקשר לסרט הדוקומנטרי אוקי אולי הם לא אומללים ואולי זה מה שבחרו לך בסרט שזה בסדר (ואולי לא אין לי מושג) ולהיא מההודעה השניה אולי לא מציקים לילדה מהביתספר שלך אבל באותה מידה אני יכולה להביא לך דוגמה של ילדה שראיתי כשהייתי בארצות הברית שילדה אחרת אמרה לה משו בסגנון של לפחות לי יש אבא..והילדה נורא נעלבה ורצה משם עם דמעות... אז אוקי אולי זה לא נפוץ אבל זה יכול לקרות.. *אני* לא הייתי שמה ילד בכזאת סיטואציה..זה הכל

למעלה