אני מקדיש את חיי לדבר אחד
עיקרי ועוסק בו באובססיביות (עריכת וידאו.) ביל גייטס משקיע את חייו בדבר אחד - חלונות - ועוסק בו באובססיביות. ותראי לאן זה הביא אותו. אימהות מסוימות משקיעות את חייהן בדבר אחד. בילדים שלהם. שחקנים משקיעים את חייהם במשחק. ופוליטיקאים בפוליטיקה ושרון בהתנתקות ופרס בשלום ולייזר בחומה ו... תודה למנהלי הפורום על האירוח. אתמול הייתי עם הילדים שלי בירושלים (גם בהם אני משקיע באובססיביות - קניתי להם דגים חדשים אתמול.) אז לא יכולתי להשתתף. יש לירון ידען בעיית ניסוח כנראה, כי הוא ענה תשובות בהירות וחכמות ללא התחכמות והתחמקות אבל בסופו של דבר התחושה היא כאילו הוא לא שינה דבר בדעה של חברי הפורום. אני מרגיש כאילו אני צריך להתאמץ כדי לסנן את התוכן של דבריו ולהתאמץ כדי להשתכנע. הוא יותר מדאי ענייני. מן עורך דין שכזה. לעצם הדברים שלו אני מסכים מאד. כן החכמתי והכרתי אותם יותר, ואני חושב שחברה שמנדה את בניה, שכופה את חייה על החברה האחרת, שלוקחת את הילדים מאבא או מאמא שהחליטו להיות חילוניים, ושעושה מעשי זוועה שכולנו יודעים עליהם (לא רק אותי היכו עם מחבט שטיחים לצורך חינוכי. נכון?) ראוי לה שילחמו בה, ראוי לכולנו שנלחם כדי לשנות משהו בצורת ההתנהלות שלה, ראוי לנו שנרצה להציל את בניה מהנורא הזה. יש לי חברים שפתחו עכשיו פאב חדש והם רוצים שהוא יהיה כשר, רבנות מספיק להם. אם הייתם רואים איזה צרות צרורות מעבירים אותם שם כדי לקבל את ההכשר המאד מאד מאד יקר הזה, הייתם מתייצבים לצידו של ירון ידען תיכף ומייד. למה אדם חילוני או דתי שרוצה לאכול כשר בפאב שיש בו "פריצות" (עלק) לא יקבל הכשר? ולמה אני צריך להתחיל ללמוד היום מה שלא למדתי לפני 15 שנה. למה? מי נתן להם את הזכות למנוע מהילדים שלהם את הלימודים הבסיסיים שכל אדם בחברה של ימינו זקוק להם? ותדמיינו לעצמכם שמישהו היה מצליח לשכנע את המדינה המוזרה שלנו שצריך באמת לחייב את כל הבתי ספר ללמד את לימודי החובה בצורה שווה. כמו בארצות הברית. איזה חיים אחרים היו לנו היום. זה לא דבר שראוי להלחם עליו? לחתן ילדים בגיל 17 זו לא התעללות? האם אין לנו, כחברה שיודעת את מה שקורה שם, החובה למנוע מהורים (שגם הם נעשו הורים בגיל הינקות) לפגוע בילדים שלהם. האם אין לנו החובה לנסות וללמד. לא לשכנע, לא להסית. ללמד, לפתוח את העיניים? ועוד לא דיברתי על הצבא. בברכת גמר חתימה טובה סליחה ומחילה והרבה אהבה מני