שאלות לסיימון גולדמן

jablonka

New member
שאלות לסיימון גולדמן../images/Emo43.gif../images/Emo124.gif

למרות הפרישה, סיימון גולדמן משינוי כפר סבא, יהיה היום בפורום ב20:00. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות

312455

New member
רק התמונה שלך

על שלט הפלסטיק הגדול ברחוב, נתנה לי אינדיקציה להוציא מצית. (עכשיו. להנהלה. למחוק. כצפוי.) וכדי שלא יתלוננו שלא השארתי שאלה- מר גולדמן (גם אני גולדמנית) למה אתה מעשן? זוהי הדוגמא שאתה רוצה לתת לדור החדש של כפר סבא? בושה לך.

Dr Goldman

New member
תמיכתי היא ב:

סניף שינוי כפ"ס מונה עשרות חברים ומאות תומכים. ידוע לי שבקרב אוכלוסיה זו הדעות חלוקות. יש התומכים במר בן-חמו. יש התומכים בעו"ד אוחיון, כל אלו במיעוט. מרבית חברי הסניף, ואני בתוכם, החלטנו להצביע עבור עו"ד גבריאלי, שהוא הוא המועמד הראוי ביותר.

yossi alef

New member
סיימון ?

מה עמדתך לגבי פתיחת קניון ערים בשבת דבר שיגרום להקטנת הרווחים של סוחרי מרכז העיר ? במודעות הפרסומת שלכם מצויין שיורדו מיסי הארנונה לבעלי העסקים, מאיפה אתם חושבים לקצץ ע"מ שיהיה מקום להוריד בארנונה ? מה עם התוכנית לבניית הפארק בכפ"ס שתקועה כבר שנים ? מי לדעתך יזכה בראשות העיר ?

BanjoKazooie

New member
באיזה מועמד אתה תומך ד"ר גולדמן?

ומי לדעתך יזכה בראשות העיר?

Dr Goldman

New member
תודה על השאלה.

כפי שכבר כתבתי כאן, אנני יודע מי יהה ראש העיר הבא.

pheonix1

New member
אני תומך ב שיציע לי את הג'וב הטוב

כמובן הכי טוב שיש הוא זה שמספק לאנשים הנכונים את הג'ובים המתאימים.

Dr Goldman

New member
שלום יוסי.

אשתדל לענות בתמציתיות על שאלותיך: לאור הבעיות שהיו כרוכות בפתיחת הקניון בשבת, הן מצד השכנים והן מצד סוחרי רחוב וייצמן, החלטנו בסניף שינוי כפר-סבא, שראוי יותר יהיה לפתוח מרכז מסחרי בשבתות, באיזורים שאינם איזורי מגורים. החלופה הראויה ביותר כרגע, היא כל המתחם החדש שסמוך לאיזור-התעשיה, "מתחם מגה". כידוע לך עיריית כפר-סבא, הקצתה במשך השנים, מאות אלפי שקלים לעמותות שונות ומשונות. עיריית כפר-סבא, נכון להיום, מתחזקת את המועצה הדתית, על כל עסקניה. הפסקת העברות הללו, תחסוך מאות אלפי שקלים בשנה. בנוסף, בכוונתנו, לפעול לכך שבתי הספר, כמו שאר מוסדות העירייה, יושכרו בשעות שבהם הם אינם פעילים, לגורמים פרטיים שייקימו בהם פעילויות. כמובן שהמשכירים ישלמו בעבור כך. את סוגיית הפארק, יש ללמוד לעומק ויהיה זה לא אחראי מבחינתי להשיב בשלב זה. אנני נביא, ועל כן אנני יודע מי יהה זה אשר ישב על הכיסא.

yossi alef

New member
הדרכים להשלמת הגירעון שלך

פשוט לא ריאליות, בשל החוק הקיים אין דרך לא להעביר תקציבים לפי חוק למועצה הדתית (למרות שלפי דעתי היה יעיל יותר להעביר את כל המנגנון לידי משרד בעירייה שיקרא האגף לענייני דת). הכספים הניתנים לעמותות מסתכמות בכסף קטן ביחס לצרכים האמיתיים של אותם האגודות והעמותות וקיצוץ אצלהם יגרום לפירוקן. על הפעילות בבית הספר ומוסדות נראה לי שהעניין רחוק מלהיות בר ביצוע.

Dr Goldman

New member
מועצות דתיות.

ידידי, המועצות הדתיות בכפר-סבא, על-סף סגירה כתוצאה מלחצה של מפלגת שינוי. בשאר הנושאים שהעלת: אכן, חזונו של איש, עשוי להתקבל בתחילה בספקנות. באם אתארח כאן, בפורום זה בעוד חמש שנים, אשמח להודיעך על הצלחת התוכניות שלי ושל שינוי כפר-סבא.

BanjoKazooie

New member
המועצות הדתיות - מהן ומה תפקידן?

אתה יכול להסביר לי זאת ד"ר גולדמן: מהן ומה תפקידן של המועצות הדתיות? (כן באמת שאני לא יודע מהן) ולמה שינוי מתנגדים להם?

Dr Goldman

New member
הסבר.

המועצות הדתיות הוקמו על-מנת לספק לאזרחי המדינה, שרותי דת. כדוגמת רישומי נישואין, כשרות, קבורה וכן-הלאה. במרוצת הזמן הפך הגוף הזה, למנוף פוליטי, לעסקני-הדת. הגוף הפך למסואב ויקר כשמרבית ההוצאות הן על משכורות מנופחות לפקידות. מפלגת שינוי מכבדת את הדת היהודית (כמו גם את שאר הדתות),ברם, לדעתנו אין "לשחוט" את תקציב המועצות בשל-כך. האמן לי ידידי, כי פקיד אחד, במשכורת סבירה יהיה מסוגל לתת את כל אותם השרותים בכפר-סבא.

Dr Goldman

New member
שלום אסנת,

הגעת באיחור.
. תשובתי בעיניין נתנה כבר. חפשי בתשובותי הקודמות.

Dr Goldman

New member
המון כח

בכלל, דעתי היא כי, ראש העיר "בפועל", הוא ראש הסיעה הגדולה במועצה.

למעלה