שאלות לסיימון גולדמן

אוסנת1977

New member
השאלה כמה קונפליקטים יהיו...

יכלו להיות ששוב מועצת העיר תעביר 5 שנים בצעקות ובקישקושים חסרי מעש שיובילו לכלום

Dr Goldman

New member
המצב שאת מתארת אפשרי.

קוראים לזה, כידוע לך "אופוזיציה". גם לאופוזציה תפקיד חשוב בהתנהלות הדמוקרטית. אשמח לשרת את תושבי העיר, גם בתפקיד של יו"ר האופוזיציה.

Dr Goldman

New member
דברי, כפי שנאמרו במסיבת העיתונאים.

דברי, כפי שנאמרו במסיבת העיתונאים שבה הודעתי על פרישתי: החלטתי לפנות למנהל הבחירות בבקשה להסיר את הפתק הצהוב עם שמי, ובכך הלכה למעשה, הנני מסיר את מועמדותי לראשות העיר כפר-סבא. זוהי החלטה לא קלה. אך בהחלט חשובה, חשובה לי כמובן, אך חשוב מכך, חשובה לכפר-סבא. בכפר-סבא כעת שמונה מועמדים לראשות העיר. בכפר-סבא מספר המתמודדים הגבוה בארץ. ללא ספק מצב לא בריא, לעיר ולתושביה. כפר-סבא חשובה לי, לכן החלטתי להתמודד על ראשות העיר, ולכן גם החלטתי כעת להסיר מועמדותי. הסיבוב השני, אינו כורח המציאות, הסיבוב השני מיותר, הסיבוב השני, אם חלילה כפר-סבא תדרדר אליו, יעלה הרבה כסף ,לכפר-סבא ולמדינה כולה. כל מי שכפר-סבא יקרה לליבו, חייב לעשות את כל שביכולתו על-מנת למונעו. אני קורא, לכל המועמדים, חסרי הסיכוי הריאלי (וכולנו יודעים מי הם...), לצעוד בעיקבותי, לגלות אחריות. בכפר-סבא שלושה מועמדים בעלי סיכוי ממשי. אני קורא לכל שאר המועמדים, להתאחד סביב אותם השלושה, איש איש על-פי אמונתו. כבר כעת, עוד לפני הסיבוב הראשון, מפלגת שינוי בכפר-סבא ניצחה. מפלגת שינוי ניצחה מכיוון ששוב, הקריאה לאחריות ציבורית יוצאת ממנה, ממני. מפלגת שינוי בכפר-סבא, הוכיחה שוב שהיא שונה, אחרת. אחראית ושקולה. מפלגה של אנשי ציבור אחראים, ולא עסקנים פוליטיים חסרי אחריות. בשבועות האחרונים, נפגשתי עם מרבית המתמודדים לראשות העיר ובתוכם, אלו המובילים. מרובם, קבלתי הצעות, לתפקידים, ולעמדות השפעה. חשבתי שבשלב זה מן הראוי הוא שלא לקבלן.אני מצהיר, מדגיש ואומר, לא חתמתי אני ואו כל אדם אחר מסיעת שינוי על הסכם, טיוטת הסכם או אפילו זכרון דברים עם מי מהמועמדים בשום עניין. בימים הקרובים, ככל הנראה, מפלגת שינוי ואני בראשה, תקבל החלטה על תמיכה באחד המועמדים. מפלגת שינוי, תמשיך ותעמוד על עקרונותיה, עקרונותיו של מעמד הביינים החילוני בכפר-סבא. ידע כבר עכשיו, כל אחד מן המועמדים וידעו תושבי כפר-סבא שעל מנת לזכות בתמיכתו של מעמד הביינים בעיר, של סיעת שינוי, יהה על המועמד להסכים לשלושה תנאים בסיסיים. 1.חתימה על אמנת השירות לתושב, שאותה יזמה מפלגת שינוי בכפר-סבא. 2.פתיחת מרכז מסחרי עירוני בשבת.(לא הקניון, שבפתיחתו מפריע למנוחת השכנים במרכז העיר). 3.אי שיתופן של מפלגות אשר חרטו על דיגלן את ה"עדתיות" ואשר מנציחות ומדגישות את המפריד שבין אשכנזים לספרדיים. לסיכום, אני מדגיש שעל-מנת שניצחוננו יושלם, על תושביה החילוניים של כפר סבא, על מעמד הביינים של כפר-סבא, לצאת ולהצביע. ככל שכוחה של שינוי יהיה גדול יותר במועצה, כך יהיה קל יותר להבריא ולהציל את כפר-סבא.חייבים שינוי בעירייה

למעלה