שאלות מהלב ל - gali12

אילתי106

New member
שותף להערכה

אכן גלי גם אני שותף להערכה המובאת כאן ע"י דולפין ומצטרף לכל מילה !! הרבה אנשים כמוך יכולים היו לשנות את כל המערכת הפוליטית בעירנו ואני רק מקווה שברבות הימים תיצטרפי גם את למערכת כשותפה פעילה ומובילה

דולפין 99

תרשה לי לענות לך כי אני לא חושבת שגלי צריכה לענות השאלות הם פרובוקטיביות ומנסות להכשיל. אתה ממש מתבלבל הוא לא רב עם המשטרה אלא חיים אלעל שהציב את הטרמפולינות בניגוד לחוק וחיים אלעל כידוע לך התחבר עם מאיר הטרמפולינה בשטח הטרמפולינות של מורדי הוצבה כחוק כמו שאר הטרמפולינות שבחזקתו. אורי שיש ימונה למ"מ מנכ"ל חכ"א ולא לס. יו"ר האם אתה יכול לשלול אדם עוד פני שבחנת את כישוריו ויכולתו? ומה מאיר הציע לאורי שיש האם אתה יודע? אם לא אני אספר לך הכפשות מבית היוצר של מטה מאיר והנה עוד מנשר המופנה לעולים הרוסים והכתוב ברוסית שבו מופץ שקר נבזי שרפי מטיס ביום הבחירות אלפי ערבים להצביע עבורו בושה וחרפה האם זה לא סוג של שקר והכפשה? האם הפנסיה של נועמי את מאיר יצחק הלוי כרוכה היתה בעסקת קואלציה? רפי ביטל את האפשרות שיפגעו לנו במע"מ הוא הפעיל את הקשרים שלו. הוא מקבל פנסיה ככל ראש עיר שסיים 10 שנות כהונה.

dolphin99

New member
למותק.

לא פניתי אלייך ולכן לא ברור לי מדוע את עונה. לא פסלתי את מר שיש ההיפך שאלתי מה הניסיון שלו. שיבשת את שאלתי לגבי השימוש בפנסיה הלגיטימית. רפי לא ביטל דבר מלבד מה שבוטל למלונות וזאת עשה בתשלום. גם נעמי מקבלת פנסיה ככל עובד עירייה אך זה לא מנע את ההכפשות. נכון התבלבלתי במיקום הטרמפולינות האם זה אומר שתחושתך הייתה נוחה, חיים אלעל בשום פנים ואופן לא מחובר למאיר, צר לי לאכזב.

תשובות אמיתיות לשאלות החשובות

1. יהודה מורדי הציב טרמפולינה בשטח אותו קיבל מרפי הוכמן, פתח מזנון ללא אישור ולקח חשמל מהטיילת באופן פירטי ואם רפי יבחר הכל יסתדר. 2. מר שיש לא ראוי לתפקיד מ"מ דירקטוריון חכ"א זהו מינוי לא מקצועי אלא המשך התנהלות חובבנית. 3. הוא נוקט בשיטת השיר "יורים ובוכים" מכפיש ומתבכיין שמכפישים אותו. 4. טקטיקה של זילברשטיין את קלשטיין בסקר הטלפוני ולא אכפת להם מהדמוקרטיה כהוא זה. 5. שימוש בזוי 6. לא עזר לנו כי אנחנו לא שילמנו לו 15000$ כמו המלונאים.

למעלה