שאלות על אפליקציות לגלקסי

שאלות על אפליקציות לגלקסי

האם יש לגלקסי אפליקציות למשחקי הפייסבוק השונים? (החחוה, מסעדת גורמה ועוד) האם האפליקציות האלו, אם יש, הן בחינם או בכסף? יש לי כרגע נוקיה E71 ולפני כן היה נוקיה 6230 - האם המעבר לגלקסי יהיה קל ונוח בשימוש?

YosMan1

New member
אז ככה

1. פייסבוק - באפליקצית פייסבוק של אנדויד אין משחקים אבל אולי יש אפליקציות נפרדות - אני לא מכיר. 2. לענין E71 יש הרבה יתרונות למעבר וקצת חסרונות. יתרונות: מסך גדול גלישה הרבה יותר מהירה. משחקים מגון אפליקציות עצום אבל ממש עצום. חסרונות: הטלפון יותר גדול הבטריה מחזיקה הרבה פחות. המקשים של ה E71 הרבה יותר נוחים מהקשה על מסך מגע. פחות יציב פחות אמין אין תחליף לנוקיה מפס בחו"ל. אין תוכנת הקלטה לשיחות. 3. המעבר תמיד בעייתי, עד שמתרגלים להגדרות החדשות לתוכנות חדשות (לא הכל יש תחליף) והכי קשה להתרגל להקלדה על מסך מגע.

תודה רבה על המענה

מסך מגע באמת מפחיד אותי השימושים הגדולים שלי במכשיר: קבוצות מתקשרים, יומן, מצלמה החידוש יהיה גלישה באינטרנט וחלק מהשינוי, כדי שאוכל לגלוש במשחקי הפייסבוק ובאתר תפוז ועוד כמה אתרי חדשות האפשרויות שלי הן אייפון, גלקסי או כל מכשיר משוכלל אחר שאבחר - עוברת לאורנג'

white star

New member
../images/Emo54.gif מאיפה הקרצת את השטויות האלה?

1) יצא לי לראות אפליקציית פוקר ומאפיה של זינגה, לא ראיתי אישית עוד אבל ראיתי כל מיני פרסומות לאפליקציות האלה באנדרואיד 2)
אני לא יודע כמה מחזיקה הבטריה של E71, אבל מהנוקיות שהיו לי הן לא הצטיינו בתחום, בייחוד BLUETOOTH היה קורע את הבטריה בנוקיות לעומת הסמסונג שהרבה פחות אוכל אותה. בכל מקרה אני טוען אותו בנסיעות אז נדיר שאני מחבר מעבר, אבל מההתרשמות שלי הוא דווקא מתרוקן פחות מהר, בייחוד אחרי התקנת juice defender
טוב מסך מגע זה עניין אישי, אם זה קריטי תמיד יש את דיזייר Z שהיא יכולה לקנות בחוץ ולקבל את אותם זיכויים בחברה הסלולארית.
לפי מה החלטת פחות יציב ופחות אמין? גם כשהייתי ברום המקורי של סלקום היו אפליקציות ספציפיות שגרמו לו "לחשוב" 2-4 שניות אבל לא "תקעו" אותו. תופעה שנעלמה עם PILOTX
ועוד איך שיש תוכנת הקלטת שיחות, או שאתה מוריד אפליקציה לרום המקורי או שאחרי החלפת רום זה בא מובנה. בתור מישהו שבא מנוקיה, כן בהתחלה צריך להתרגל אבל אחרי זה מאוד נהניתי עם מכשירי אנדרואיד

אתה יכול לכוון אותי לראות את האפליקציות

האלו של זינגה לגלקסי? האם ראית עוד אפליקציות למשחקים בפייסבוק?

פגית

New member
בבקשה

הינה פירוט הפלטפורמות בהן ניתן לשחק. אין הרבה כרגע לאנדרואיד..

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo45.gif

אני מקווה שבקרוב יהיה יותר מבחר. תכל'ס עם הגלקסי 2 שאמור להיות עם מעבד כפול ליבה במהירות 1200 מגהרץ, אין מניעה חומרתית לאפליקציות "כבדות". אני מקווה שמפתחי האפליקציות ירימו את הכפפה :)

פגית

New member
אני לא ממשוגעי הקידמה

לכן עד שאחליף את הגאלקסי אס שלי יקח כמה שנים לפחות ואז כבר בטח יהיה מכשיר תלת ליבתי או משהו

הזוי לחלוטין, המחשב הנוכחי שלי 2 ליבות

סביר להניח שגם המחשבים אחריו ימשיכו להיות 2 ליבות, בהתחשב שמחשב אישי דורש יותר משאבים מאשר סלולרי הכי חכם שיהיה, כך שלא ממש מובן לי מה בדיוק נותן 2 ליבות ובטח שבטח 4 ליבות למכשיר סלולרי....

לא שללתי את האפשרות רק ציינתי שהזוי

מה משחקים על זה? משחקים שלא עובדים על המחשב שלי?

voguemaster

New member
לא רק למשחקים

תחשוב שעם מעבד חזק גם מנוע ה-JAVASCRIPT והרינדור בדפדפן של אנדרויד יעבוד מהר יותר וטוב יותר וזה פותח פתח לאפליקציות מבוססות WEB, מה שהיום די מקרטע בפלטפורמות ניידות. לדוגמא, אנחנו כרגע מפתחים אפליקצית צפיה בתמונות רפואיות מסורקים (CT וכד') ובצד הקליינט זה רק בתוך דפדפן ב-JS. מיותר לציין שהביצועים ב-IPAD מחורבנים תחת. למרות, אני מסייג, שיחסית לחומרה שלו הוא בסדר גמור. מצד שני, ב-IPAD 2 השיפור בביצועים הוא כמעט כפול (הגיוני, היות ויש לו ליבה כפולה והחסם היה המעבד). אז אותו שיקול גם לאנדרויד.

../images/Emo229.gif לך עזרת לי מאוד ../images/Emo140.gif

בדיוק בשביל זה באתי לפורום כדי לשאול את אותה השאלה איך אני יכולה להיכנס לחווה בפייסבוק מהגלקסי

YosMan1

New member
בתור אחד שלא היה לו מעולם E71 אתה בהחלט מרשה

לעצמך לרשום בליל של שטויות חסרות כל בסיס. אתה לא מבים כלום ב E71 וכנראה גם לא מבין הרבה באנדרויד. כל מי שיקרא את מה שכתבת יבין שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.

למעלה