שאלות על הסוד

Ofra m

New member
הארה קטנה{דווקא בא'}

כשכתבת שדדוקא ששיחררת קיבלת זה הזכיר לי שכשמאוד רציתי להכנס להריון{7 שנים ללא הצלחה},הרופאים אמרו שאין לי שום בעיה ועשיתי טיפולי הפריה לא קלים והתפללתי וביקשתי אבל לא קרה כלום עד שיום אחד שיחררתי ואמרתי זהו אני לא ממשיכה עם הטיפולים יהיה יהיה לא לא ואז נקלטתי תוך פחות מחודש.....ואני חושבת שגם בסוד זה מוזכר תזמין ותרפה, תאמין כאילו כבר קיבלת....וזה הקטע שברובו קשה לרוב האנשים לשחרר להרפות לסמוך.....ואני חושבת שזה העניין,למה אני לא יודעת אולי כי רק שמשחררים אנו באמת מאמינים שזה יגיע ואז אנו מגיעים בעצם לנקודה של הסוד "תרגיש כאילו יש לך את זה כבר"

דוגמה מצוינת

אגב - התופעה שעופרה מדברת עליה, קורה המון. ומראה בדיוק כמה לפעמים לשחרר זה הדבר שמושך אליך את הדברים הכי מהר.

murphy

New member
ואת יודעת כמה פעמים

מאוד רציתי משהו, שיחררתי ובכל זאת לא קיבלתי את מבוקשי? כמו שאמרתי, סטטיסטיקה (או כמו שאני קורא לה: סאדיסטיקה), קרה לי הכל מהכל...

murphy

New member
טעות שלי

חשבתי שאני עונה לofra
צריך להיות "ואתה יודע כמה פעמים...."

xorgad

New member
הסוד?... הנה הוא לפניכם!... כנסו!!!

ראיתי את הסרט וקראתי את הספר.... מי מופיע בהם?.. אלה בני אדם שהצליחו, "שעשו את זה". הם מאמינים שהצלחתם נגרמה בגלל אימוץ מעשי של פילוספיית "הסוד"..... מול "הוכחות" כאלה -הקוראים והצופים יכולים להשתאות - אבל כל הסוד הוא עניין של סטיסטיקה ותו לא! האנשים (והנשים) החכמים והאינטלגנטיים שמעידים על עצמם כמי שהסוד עזר להם - מהווים מיעוט מבוטל, לדאבון הלב, כי ה"טכניקה" של הסוד פשוט לא עובדת! מה שכן עובד - זה חשבון הבנק של בעלי "הסוד"!

למעלה