שאלות על הפלוידים

neta00

New member
שאלות על הפלוידים

תראו,יש לי כמה שאלות שאולי בעינייכם יחשבו כבורות,אבל אני ממש חדשה בעסק קודם כה- 1.מה תפקידו של כל אחד בלהקה? בכל התקופות (גם סיד ורוג'ר) 2.האם פינק פלויד פעם התפרקו רשמית?< 3.מתי הייתה ההופעה האחרונה שלהם? 4.מתי ההייתה ההופעה האחרונה שלהם עם סיד בארט? 5.מה הקטע של רוג'ר ווטרס וחומת ברלין?! (לא החומה,חומת ברלין) 6.מה כ"כ מיוחד בהופעה במופמפיי? 7.האם לפינק פלויד יש שירים על נושאים אחרים חוץ מ-החיים שלי קשים,אני מנותק מהעולם ובניתי חוצצים מפניו,מורים אכזריים,מלחמות זה רע,מלחמת העולם השנייה הכי נוראה,אמא שלי לא הגנה עלי מפנה העולם האכזר,סיד השתגע.? 8.האם מישו חושב כמוני-רוב שירי הפלויד הם מהבכינות של רוג'ר ווטרס,בכיינות בכיינות,אבל בכיינות גאונה. תודה מראש~!!!

oribarak

New member
אוקי הנה התשובות

1.סיד בארט(שעזב)-גיטרה כותב וסולן. דיוויד גילמור-סולן וגיטריסט רוג'ר ווטרס-באס וסולן, ריק רייט-קלידן(ושר בשיר שניים שלוש). ניק מייסון-מתופף. 2.לא הם לא התפרקו רשמית, רק סיכסוכים פנימיים. 3. לפי מה שידוע לי ההופעה שנערכה תחת השם פינק פלויד היא פולס משנת 95 בלעדי רוג'ר ווטרס. ההופעות האחרונות שלהם עם כל הלהקה נערכו בסביבות 81 ל85.4. לא ידוע לי, ידוע לי שבשנת 68 הוא השתגע כבר אז לא יודע.5. הקטע הוא שהוא הופיע בהריסות חומת ברלין בשנת 90 עם אלבום החומה, מן קיטצ' כזה. 6. מה שמיוחד שהביצוע הכי טוב של אקוס ושל One of these days ועוד הרבה שירים מsaucerfull וmeddle. הם מופיעים שמה בכזו הרמוניה, כמו 4 חברה צעירים שמופיעים בשביל הכיף...רואים שהם אהבו אחד את השני, צריך לראות כדי להבין.7. כן, שיריו של סיד בארט, meddle, atom heart mother וכל הדיסקים עד dark side כולל. 7. וכן, בכיינות יפה וגאונה, בחומה אבל. שאר השירים זה לא התבכיינות אלא הצגת האירועים בתור מלודיה יפה וטובה.

oribarak

New member
ודרך אגב כלפי שאלה 7:

זה לא שאמא שלו לא הגנה עליו, היא הגנה עליו יותר מדי, בגלל זה הוא בוכה כלום לא מספיק לו, או שמספיק לו מדי...הבן אדם בדיכאון.

brotos

New member
תשובות (חלקיות ושגויות)

1. רייט- קלידים ווטרס- באס גילמור- גיטרה, לפניו: בארט. מייסון-תופים לשאלות ממין אלה, רצוי ללכת לשאלות נפוצות. 2. לא. הם גם מתאחדים בקרוב. 3. אוהו, באלף הקודם. 1995 ליתר דיוק. אפשר לזכור את השנה בע"פ בקלות: גם רבין וגם פ"פ מתו באותה שנה. 4. ההודעה הרשמית על העזבתו של בארט באה באפריל 1968. ההופעות האחרונות שלו היו בלונדון, בסביבות ינואר אאל"ט. 5. זה יצא במקרה: ווטרס, אדם עם משיכה לפוליטיקה החליט לתת הופעה בחומת ברלין (כשהיא עוד הייתה קיימת), ויצא שכמה שבועות לפני ההופעה החומה נפלה (או, למעשה, הורמה ע"י מנופים), וככה יצא לחברנו רוג'ר הופעה משו ב"ז. 6. לדעתי, המינמליזם. האומנות-נטו. פ"פ היו עד-כדי-כך טובים באותה תקופה שהדרך הטובה ביותר להציגם הייתה פשוט להראות אותם מנגנים. בגדול, יש שני סוגים של אנשים: אלה שאוהבים את פומפיי ושונאים את פולס ואלה שאוהבים את פולס ומחבבים את פומפיי. 7. כן. יש להם גם שירים אינסטרומנטליים. 8. בכיינות לא יכולה להיות גאונה. מקס' גאונית. ולא, היא לא גאונית. והערת אגב: חייבים לעשות פה פרוייקט של שאלות נפוצות ותשובות אליהם.

קשה מאוד

הגישה שלך קצת מרגיזה. תן מעט כבוד לאנשים,גם לכאלה שלא מכירים אותך. לא פשוט להבין את הכוונות שלך,ואפשר גם לענות על שאלות באופן פשוט בלי כל הקטע של ההתנשאות

brotos

New member
התנשאות זה אני.

ציניות היא אחת מהדרכים הפופולריות בפורומים להביע את עצמנו. ככה זה. 'סתכל קצת מסביבך ותראה המון-המון ציניות. אי אפשר תמיד להיות נחמדים ואדיבים. זו מוסרנות לא במקום, אם יורשה לי. וגם הגישה שלך מרגיזה אותי, מה לעשות. מרוגזים נשאר. ---ולא, אל תגיב. זה לא לכבוד של שנינו--- ולא, פינק פלויד לא מתאחדים. הם ז"ל בדיוק כמו ההוא מהכיכר.

NIR Y

New member
ברוטוס

אי אפשר תמיד להיות נחמדים ואדיבים. זו מוסרנות לא במקום, אם יורשה לי. מה זה המשפט הדפוק הזה ? ואני באמת רוצה תשובה

הוא קם על הצד הלא נכון של המיטה

הבוקר. אגב, שמועות על הופעת איחוד של הפלויד בפסטיבל גלסטונבורי הבא מסתובבות בימים האחרונים, ולמרות שהנהלת הפלויד מכחישה הכל, השמועות הן עקשניות, ובאות ממקורות יחסית מהימנים. עפ"י השמועה, הופעת הפלויד תהיה גולת הכותרת של הפסטיבל, שיוקדש לזכרו של ג'ון פיל (אשר סיקר את הפסטיבל עבור ה_BBC במשך 30 שנה). אולי הדמיון שלי עובד שעות נוספות, אבל יש לי החשד שמקור השמועה הוא במשרדי הנהלת הפלויד, המעוניינים בדרך זו ללחוץ על ווטרס להסכים להופעה כנ"ל. המעניין בשמועה הזו היא שהיא מתקבלת בהתלהבות עצומה בקרב אנשים רבים - כולל צעירים שלא ראו את הלהקה מעולם. מדהים לראות איך גם הנהלת הפסטיבל, וגם מפיצי השמועה (וקראתי אותה בכמה מקומות) רואים את זה כמובן מאליו ואף מתרגשים מעצם הרעיון שהפלויד - להקה שלא הקליטה או הופיעה מזה 10 שנים, ושעיקר תרומתה למוסיקה היתה לפני כמה עשורים - תתן את ההופעה המרכזית (headline act) בפסטיבל (הנמשך מספר ימים, ובמסגרתו מופיעות עשרות להקות). נדמה לי שהלהקה היחידה חוץ מהפלויד שיכולה להביא תגובה כזו כיום, היא הסטונס. לא רק זאת, אלא שהועלו כבר שאלות, האם סיד יגיע לארוע כזה גם כן. ולהדגיש: קראתי את הדברים לא בפורומים ואתרים של אוהדי הפלויד, אלא באתרים ופורומים כלליים (שחלקם אפילו לא מוקדשים למוסיקה). נחיה ונראה. מצד שני, אם זה יקרה, אני אהיה שם. מצד שלישי, אם סיד יגיע, הרבה אנשים יהיו שם.

brotos

New member
יום בא ויום הולך, ואת נשארת נאיבית

שכמותך. וגם אני אוהב אותך, ציפ.

itaikuskus

New member
הוא צודק

האינטרנט זה מן מקום מפלט שלנו מהמציאות, זה המקום לבני אדם להוציא את הרע שבהם,ועוד,מה טוב,בצורה אנונימית (זה עניין של בחירה..אתה גם יכול להזדהות). מוסרנות לא במקום...הוא צודק בקשר לזה..אם משהו שמישהו אומר לא נראה לי אני אדאג שהוא ידע את זה,ציניות זה רק אמצעי "לקשט" את הויכוח.. עושה את זה פחות מנומס אך יותר מעניין. זה הפורום אולי היחיד שאני מבקר בו שדוגל בנימוס ובאיפוק בצורה כמעט אבסולוטית, ודיון שעושה רושם הכי קטן שמפר את השלווה נמחק... יש כאלה שמתאים להם,יש כאלה שלא. אני לא מתלונן בכל אופן.

הסבר קצר

אין לי כוונה לפתוח את הסיפור,אבל אני צריך להבהיר על מה התרגזתי. התגובה שלי לא היתה לדברים שברוטוס כתב בהתחלה. היא היתה לגבי התשובה המזלזלת שקבלתי לאחר ששאלתי שאלה פשוטה. התשובה שקבלתי לא היתה צינית, היא היתה מזלזלת וזה הבדל גדול. אין לי בעייה אם ציניות, להפך,במקרה הנ"ל לא הבנתי אותה בקריאה ראשונה. בכל מקרה היתה התנצלות כללית והסיפור נסגר.

itaikuskus

New member
אם אתה לא רוצה שאני אכתוב ב'שמכם'

למה אתה אומר סבבה? אתה מאוד קטנוני. תפסיק.

NIR Y

New member
כי אני יכול איכשהו להבין את הדעה של

לגבי פורומים ו... אבל אני לא חושב שאתה צריך לדבר בשם כולם, וזה לא סבבה.

One Echoe

New member
אני אנסה לענות על מה שאני יודע,

עד שהמומחים יענו לך. 1-סיד בארט-גיטרה, סולן. דיוויד גילמור-גיטרה, סולן. רוג'ר ווטארס-בסיסט, סולן. ריק רייט-קלידים-סולן חלקי. ניק מייסון-תופים(אם אני לא טועה ניק שר רק בשיר אחד...או שניים) 2-מצטרף לשאלה. 3-מצטרף לשאלה. 4-מצטרף לשאלה. 5-לא נראה לי שיש קטע...אבל אולי יש תשובה לזה. 6-מה מיוחד? 4 אנשים, עם חזון. מנגנים במקום בלי קהל. עם הרבה מגברים. בגאונות, יש לציין. יותר מזה אין מה להגיד. רק לצפות. 7-כן. כמובן...יש הרבה. 8-אני לא חושב כמוך.

למעלה