שאלות על הפלוידים

N a V e

New member
אתמקד בתשובה השישית

על האמפיתיאטרון הרומי העתיק בעיר האיטלקית פומפיי(שנחרבה ברעידת אדמה חזקה במיוחד),הגיעו 4 חברי להקת פינק פלויד,שהיו אז בשיא היצירתיות שלהם-מנסים למתוח את הגבול המוסכם המוזיקלי,משתמשים באפקטים מוזיקליים מעניינים שהם מכוונים ויוצרים בעצמם,מנגנים בצורה מושלמת ומצויידים במיטב הציוד(פנדר סטראט,דאבל באס,אורגן האמונד ומגברים מטורפים) השילוב של הלהקה הזו בשיא יצירתה וגדולתה המוזיקלית,והמקום ההזוי והמסקרן מבחינה היסטורית(איתי מהפורום יעיד על כך) גורם להופעה הזאת להיות אחת ההופעות הטובות ביותר שתועדו איי פעם.

Shakty

New member
מה שאותי תמיד מדהים בפומפי זה

שאין שם קהל - באף אחד מהדיונים שהיו פה על פומפי (לפחות כאלה שראיתי) אף אחד לא התיחס לעובדה שזו לא הופעה חייה אלא הופעה "מתה" הפלויד פשוט באו ואמרו בוא ניסע לאיטליה עם כל הציוד וננגן בחורבות פומפי לעצמנו, לא נזמין אף אחד. זה מדהים בעיני - בגלל הנטייה של להקות הרוק לצלם את עצמם בהופעה עם הקהל והרעש והבלגן - פה זה מוסיקה נטו.

pink floydror

New member
זה לא הפלויד

אמרו בואו ונעשה את זה, ליתר דיוק זה היה אחד מהאנשים שעבדו איתם שעלה במוחו הרעיון.

One Echoe

New member
אני כתבתי.

ושימי לב שבביקורת שבאתר רוק מתקדם גם מזכירים את זה.

היה לי וויכוח על זה מזמן עם מישהו

כאן, שטען שזו הופעה חיה ואני טענתי שלא. בכל אופן, כזכור פומפיי היה אמור להיות סרט טלוויזיה, ולכן העדיפו לצלם בלי קהל.

melancholy man

New member
ענו על הכל

ואני רק אעיר לגבי 7 ו 8 7: זה רק בחומה. 8: בכינות היא בכינות, לעיתים רחוקות היא גאונית. דווקא השירים "הבכיניים" של ווטארס הם הכי פחות מענינים של הלהקה, לפחות בעיני

למעלה