שאלות על שערי צדק

עדי25182

New member
איפה כן יש ביות מלא מרגע הלידה ?

אשמח בעיקר לשמוע על בתי חולים במרכז שמאפשרים ביות מלא מרגע הלידה ללא הפרדה כלל

רק נקלט

New member
אני רק מכירה בירושלים את עין כרם

מה שכן את צריכה לזכור שזה הילד שלך- אז אלא אם יש סכנה שאת או בעלך יהיו באזור (כמו אם ח"ו צריך אזור סטרילי- וגם אז אפשר למצוא פתרונות), את יכולה לדרוש להיות עם הילד שלך!

זה הילד שלך וכמו שלא הגיוני לדרוש הפרדה בין ילד בוגר להורה ככה זה לא הגיוני לדרוש הפרדה כזאת מתינוק.

בהצלחה!!

עדי25182

New member
נכון - הבעיה שזה כל הזמן לנהל מלחמות

אחרי הלידה הם בקושי נותנים לרדת מהמיטה ,
בלידה הקודמת ילדתי בלי אפידורל . אחרי הלידה הרגשתי מצוין ועדין לא נתנו לי לרדת מהמיטה כמה שעות טובות
&nbsp
מקווה שהפעם אצליח ...
עד עכשיו בעלי היה מלווה את התינוק לתינוקיה . נשאר שם כמה דקות והולך... לו לא מפריע להשאיר את התינוק בתינוקיה
אני 4 שעות אחרי הלידה היתי הולכת לתינוקיה לקחת את התינוק ואז ביות מלא כולל לילה
מקווה שהפעם אצליח להתעקש על מההתחלה בלי הפרדה כלל

רק נקלט

New member
ברור שצריך לבחור בי"ח שמסכים עם הגישה שלך- כמה שיותר

אבל מה שרציתי להגיד זה שלפעמים גם שם צריך להתעקש.
אצלי בלידה ראשונה לא היה מקום בביות המלא ולכן עברתי לשם רק אח"כ.
ובאמת לקחו את הבן שלי לתינוקיה בטענה שצריך לחמם אותו ואי אפשר לחכות!
אבל הפעם אני מקווה להיות יותר אסרטיבית וגם בעז"ה ללדת בחדר לידה טבעי ואז באמת לא אמורה להיות בעיה.
אבל תמיד יכול להיות משהו ולכן צריך לזכור ולהזכיר לעצמינו שזה התינוק שלנו ואנחנו ורק אנחנו המחליטים.
הייתי ממליצה להתחיל שרשור חדש ואולי אנשים מהמרכז יוכלו לענות לך. וגם להתקשר ולשאול אותם.
(ולקבל שם אם עונים מה שאת רוצה לשמוע).

רק נקלט

New member
התקשרתי עכשיו אליהם- ומה שכתבת כבר לא נכון!

לגבי מוניטור אל-חוטי הם אמרו שהיו אבל נשברו וזה עולה המון ולכן הם לא הולכים לתקן אותם (אז זה ירד).
יש הפרדה של שעה שעתיים של התינוק אחרי הלידה- התינוק נשאר בחדר לידה וא עולה לתינוקיה בזמן שאת עוברת למחלקת יולדות.
ואחרי שעברתי בין כמה אנשים אני עדיין מחכה לתשובה לגבי האם "מותר" לי להיות בחדר בזמן שהרופא בודק את הילד שלי...
אני לא הייתי סומכת על הביות המלא שלהם- אבל זה מהחוויות הקודמות שלי מולם.

אתי77

New member
ילדתי שם לפני שבע שנים

יתכן שדברים השתנו מאז...
היו שם חדרים פרטיים בתשלום שבהם היה אפשר להיות ללא הפסקה, ואני ביליתי חלק נכבד מהלידה במקלחת עם מוניטור עלי... אבל בהחלט יתכן שדברים השתנו ולפני הלידה הנוכחית אני מתכוונת לסייר שוב בכל המקומות...

למעלה