שאלות קבלה

Quami de la Fox

New member
סיכויי קבלה

שלום! רציתי לדעת מהם סיכויי הקבלה שלי לרפואה בי-ם ובטכניון..ממוצע הבגרות הוא 111.8 והפסיכומטרי 729 .הסכם בטכניון עומד על 92.75 .. לפי שנה שעברה אני מבינה שהייתי בהמתנה או אפילו לא הייתי מתקבלת אך כעת שיש את השיטה החדשה בי-ם ומו"ר בטכניון..האם סיכויי השתפרו עקרונית?

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

קודם כל, אני רוצה להפנות אותך לגרפים לחישוב מהיר של סיכויי קבלה שנמצאים בגלריות של הפורום. שם תוכלי לראות את המצב שלך מאוד בבירור לפי הספים שנקבעו בשנה שעברה. בירושלים את נמצאת טיפה מעל לסף התחתון, ויכול להיות שעם שינוי שיטת הקבלה שם יש לך סיכוי טוב יותר, כי יזמנו יותר אנשים לראיונות. בטכניון הסף בשנה שעברה נסגר על טיפה מתחת ל94, אז לצערי, גם אם הוא ירד קצת השנה בגלל ההכנסה של מו"ר, אני בספק שהוא ירד עד מתחת ל93. דרך אגב, מה עם תל אביב ובאר שבע
בבאר שבע אני די בטוחה שתקבלי זימון לראיון, ובתל אביב גם יש לך סיכוי טוב להגיע למבחני מו"ר.

Quami de la Fox

New member
נרשמתי גם לתל אביב וב"ש אבל לא ..

שאלתי עליהן כי שם אני חושבת שרוב הסיכויים שאקבל זימון לראיונות.(בעזרת השם) בב"ש הסכם שלי הוא 796 ובתל אביב 727 ...משום מה הממוצע שלי שם גבוה יותר משאר האוניברסיטאות ועומד על 112.37. אני פשוט לא רוצה לסמוך על 2 אוניברסיטאות, במיוחד שב"ש זה די חתול בשק עם כל הראיונות המלחיצים האלה שלהם.. אגב ידוע לך אם מספיק לעשות מו"ר אחד שיהיה תקף גם לתל אביב וגם לטכניון או שיהיו זימונים שונים לכל אוניברסיטה בנפרד? ושאלה אחרונה...מה לגבייך? לאן את נרשמת? מה סיכוייך? שיהיה בהצלחה בכל אופן ותודה על ההתייחסות

מוזר...

לפי מה שאני יודעת, החישוב של ממוצע הבגרות אמור להיות זהה בתל אביב ובירושלים, ואני כמעט בטוחה שגם בבאר שבע הוא אותו דבר. רק בטכניון יש בונוסים מוגברים על מקצועות כמו פיסיקה. אני חושבת שכדאי שתבדקי את העניין הזה, לפחות בירושלים, כי חבל שבגלל טעות חישוב של מישהו לא תתקבלי בסוף. בקשר למו"ר אין לי מושג, ואני גם לא בטוחה שבאוניברסיטאות עצמן ידעו, כי זה עניין די חדש יחסית. תנסי להתקשר לתל אביב או לטכניון ולשאול. בתל אביב, במקום לחכות ולהתעצבן במרכז למרשם, תתקשרי לפנינה מהפקולטה לרפואה: 03-6406053. אם מישהו שם ידע לענות לך, זאת היא. אני נרשמתי לתל אביב וירושלים על סמך ביולוגיה ופסיכומטרי. אם אני אשמור על ממוצע מעל 90 בביולוגיה, יהיו לי סיכויים די טובים

in god we trust

New member
ממוצע שונה

שיטת חישוב הממוצע כנראה קצת שונה... גם במיקרה שלי יש הבדל בין האוניברסיטאות: ת"א 109.8 י-ם 110

אצלי הממוצעים זהים בשני המקומות

כבר שלוש שנים. טוב, אולי יש מקצועות מסוימים שהם מחשיבים קצת אחרת.

סיון87

New member
גם אצלי הממוצעים זהים

מלבד הנקודה העשרונית שנעה לה ימינה ושמאלה..

Regina Phalange

New member
זה לא ממוצע שונה,

פשוט בירושלים מעגלים ובתל אביב לא, והנקודה העשרונית במקום שונה. אצלך בירושלים הממוצע הוא 10.98, ולכן בעיגול הוא 11 (110). אצלי היה עיגול עוד יותר גדול בזמנו, אבל החישוב כחישוב הוא אותו דבר

michaelmanr

New member
ממוצע בגרות בבאר שבע

יש לי שאלה אלייך.. גם בדף הפרטים האישיים הממוצע שמופיע לך הוא 112.37? הסיבה שאני שואל כי אצלי כשחישבתי את הסיכויים באתר הוא גם נתן לי ממוצע שגבוה ב3 נ'ק מהממוצע האמיתי שלי שמופיע בדף הפרטים האישיים. (ברור שהסכם שחישבתי באתר יותר גבוה מהסכם האמיתי שלי כמו שמופיע היום בדף הפרטים האישיים) אגב, נרשמת דרך האינטרנט או בדואר? תודה..

למעלה