שאלות קטנות ונצל"שים

ווינגז

New member
שאלות קטנות ונצל"שים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זהו המקום לכל שאלה שקשורה לפורום, עלתה לכם בראש ולא ידעתם את מי לשאול. שאלות קטנות, כמו שהן נשמעות, יהיו שאלות עם תשובה קצרה וברורה (שאלות שיכולות להתפתח לדיון, אתם יותר ממוזמנים להעלות בשרשור נפרד
). בנוסף לשאלות, אתם יכולים להשתמש בשרשור כבית[
] להודעות קטנות (=נצל"שים), כל עוד הן קשורות לנושא הפורום. זכרו כי מקומן של הודעות שלא קשורות לנושא הפורום, הוא בשרשור האוף-טופיק הקרוב למקום מגוריכם
[yael, out]

Vintage Queen

New member
מישו יודע

על המגזין סטאליונים שההתאחדות פירסמה באימייל? כאילו, כשהוא יצא, הוא יחולק לכולם? אם למישו יש מושג אני אשמח אם יגידו לי... ~צריכה לדעת~ טיינקס ^^

לא שמעתי שהם הולכים להוציא כזה דבר

אבל אם הם יפרסמו את זה במייל נראה לי שהם ישלחו את זה לכולם...

Vintage Queen

New member
הם שלחו את זה לכולם...

סתם רציתי לדעת אם הוא יגיע לכולם כמו העיתון הקבוע של ההתאחדות או לא...

עזרה בבקשה.....

אז ככה...אני שאלתי פה פעם בעבר אבל אני ישאל שוב...פעם היה סוס לבן שהגיע לחווה שרכבתי בה(סוסי נועם) מחוות הפארק,סוס לבן ערבי בשם קיידי שהיה שייך לבעלים(או מישהו שעבד שם)בית החולים בבית דגן. הוא הגיע עם סוסה חומה שרואים לה פלומה.לפני חמש או שש שנים קיידי עבר לחוות מגשימים ומשם עקבותיו נעלמו... אני מאד אוהבת את הסוס הזה וממש מחפשת אתו בנרות כבר כמה שנים....הוא צריך להיות בערך בין 15,אני ממש לא בטוחה...אני ישמח לכל טיפת מידע עליו..תודה רבה לכולם וסוף שבוע נעים!!!!!!!!!

RoNy S

New member
את יודעת מה היה השם שלו

בחוות הפארק? ואם יש לך תמונה שלו..

favory

New member
מממ...

אולי נתנו אותו לבשר?? חחחח סתם לאא... פשוט מאוד- תצרי קשר עם בעל החווה ותשאלי אותו לאן מכרו אותו או אם הוא יודע איפה הוא נמצא עכשיו. הוא בטוח יודע למי הוא מוכר את הסוסים שלו.

ה צ י ף

New member
הוא מסורס?כי יש סוס דומה ב יד 2

אבל לא מסורס ובן לסוסים רציניים..

spsf

New member
איזה עולם קטן..

אני מכירה את קיידי - ואני מדברת על מלפני יותר מעשר שנים!!! אז כן - אם יש ספקות - הוא מסורס.הוא היה כזה ברדקיסט
היה לנו גדר חשמלית בחצרות והוא פשוט היה יודע מתי היא מופעלת ומתי לא ומתחיל לשחק עם החוטים.... אבל - מעבר לזה שאי מכירה אותו כבר מזמן אין לי מושג איפה הוא. אני יודעת איפה פלומה (מי לא.... סוסת הבית ספר הכי אגדית שיש
אבל את עקבותיו איבדתי. אם תמצאי ספרי לי. בהצלחה!!!

ToryMaster

New member
יש מצב שהיא ביסעור?

אני מכירה פלומה חומה אחת שנמצאת שם, מעניין אם יש יותר מאחת.

למעלה