שאלות קטנות ונצל"שים

2eye

New member
בעיקרון זה נגד זבובים

או משהו כזה. אבל הרוב משתמשים בזה בתור קישוט.

PinkHorse

New member
וגם..

בחו"ל בעיקר מכניסים לסוסים צמר גפן לאוזניים ושמים את הכיסוי וזה כדי שישמע פחות רעש ולא ילחץ/יבהל..

ToryMaster

New member
זה נשמע לי כזה איום

כמו המגיני עיניים, שבעצם רק גורמים [לדעתי, כן?] ליותר לחץ ובהלה.

ToryMaster

New member
עשי ניסוי

הסתובבי יום שלם [רצוי בסביבה לחוצה משהו, שתדמה תחרות] עם אטמי אוזניים. [אני מוכנה להמשיך את הדיון במסרים או בשרשור אחר, בואו לא נציף כאן]

PinkHorse

New member
דווקא לא..

בח"ול זה לא תחריות בארץ שיש 20 איש בתחריות שיושבים על הגדר.. הקהל שם הרבה יותר גדול, הסוסים יותר חמי מזג (Wormboold) והסוס לא מהלך עם זה במהלך כל האירוע... רק ברכיבה.. את האמת אני חושבת שזה דווקא יתרון..

נכון ובנוסף לזה...

הרבה מאוד מהתחרויות במיוחד בחורף מתקיימות באינדור ובנוסף לזה שיש מלא קהל בתחרויות ברגע שסוס מפיל והוקרה נופלת על הרצפה או אפילו נגיעה חזקה של הסוס בקורה אז הרעש הוא הרבה יותר חזק כי יש "הד" וזה יכול להוציא את הסוס מהריכוז או להבהיל אותו..

גם לשים מגנים על הרגליים או לשים

לסוס אוכף וראשייה זה לא נוח.. אבל אנחנו שמים

ToryMaster

New member
אני ממש רואה הבדל

בין לעמעם את אחד החושים הבסיסיים ביותר של בעל חיים, לבין חוסר נוחיות [שאגב, גם בנוגע לזה אני לא סגורה לחלוטין על דעתי].

ToryMaster

New member
תקציר או סיכום?

בכל מקרה, נסי לתרגם לאנגלית, אבל תרשי לעצמך לנסח דברים מחדש באנגלית, אם את מרגישה צורך.

shirli0811

New member
חזיה משמשת לסוסים שהגבנון שלהם לא

בולט ואז עם שמים להם את האוכף ככה הוא תמיד מחליק אחורה.. לבנצי יש את הבעיה הזאת, האוכף תמיד מחליק לו אחורה כמה שמסדרים אותו, אז עכשיו קונים לחתיך חזיה ((:)

למעלה