שאלות קטנות ונצל"שים

ווינגז

New member
שאלות קטנות ונצל"שים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

השרשור לכל השאלות הקטנות (שאלות שיש להן תשובה אחת קצרה וברורה/שלא יתפתחו לדיונים) שתמיד רציתם לשאול ולא היה לכם את מי (כמובן, שקשורות לנושא הפורום) וכל הנצל"שים למיניהם (שגם הם קשורים לנושא הפורום
). כל שאר ההודעות שלא קשורות לנושא הפורום - גשו לשרשור ה
הקרוב. איך יודעים שבא אביב?

ווינגז

New member
תמונות מתחרויות../images/Emo124.gif

לכל מי שלא יודע/לא נכנס לקומונה של הפורום ביומיים האחרונים
, התחלתי להעלות תמונות מתחרויות. אם אתם רוצים תמונות, תכנסו לשם (ואם אין לכם אישור, בקשו אחד כזה, אנחנו מאשרות את כל חברי הפורום). כל התחרויות שצילמתי במצלמה הישנה - מופיעות ממש בשרשור הזה, קליק. כשאתם מבקשים תמונות (שם, רק שם), תגידו לי את התמונות של מי אתם רוצים, ואת התאריכים של התחרויות שבהן יש לי תמונות של הבנאדם הזה (כי זה על דיסקים אצלי, ואני לא אתחיל לחפש בכולם). שלושת התחרויות האחרונות שהייתי בהן (שתי קפיצות וממש ממש מעט מדרסז') עוד על המחשב, אבל האנשים שצילמתי לא רשומים שם (אז פשוט תשאלו אותי אם יש לי תמונות
). זהו, אני אלך לי.

טוב תסלחו לי אבל..

לא מצאתי מקום לשרשר את ההודעה הלא קשורה הזאת...אז יש לי שאלה..יש פה מישהו שגר באיזור שיכון דן \ צהלה \ רמת החייל?

חשבתי על זה..

אבל רשום שאלות שקשורות לנושא הפורום!וזה לא כל כך קשור..חחחח...

אהה היא אלופה משהו באנגליש נכון?

היא לומדת בבצפר שלי...אני יודע מה השם משפחה שלה אבל אני לא יודע איך מבטאים אותו..

2eye

New member
סוס שבולע אוויר

משמע סוס שבולע אוויר. הם עושים זאת על ידי תפיסת חפץ יציב עם השיניים ובליעת אוויר, ממש תרתי משמע. שואפים אוויר פנימה דרך הפה, מה שלא נהוג אצל בע"ח. אני לא יודע בדיוק מחה ההשלכות של זה אבל לפי מה ששמעתי פה ושם הבנתי שזה גורם לקוליק (?). בד"כ סוס עושה את זה מתוך שיעמום או כי ראה סוס אחר עושה והעתיק דפוס התנהגות.

אוקי אני מומחית בענייןן

יש לי סוס שבולע אוויר.. זוהי תופעה ממש לא נדירה כיום ישנם המון סוסים שבולעים אוויר. בליעת האוויר נגרמת משעמום א-ו שיש סוס שעומד בתא ליד סוס שבולע אוויר והוא מחקה אותו ולומד ממנו ואז זה נמשך כהרגל רע שמאד קשה להפטר ממנו.. ההשפעות הם- קוליקים. נפיחות בבטן. (שאחרי עבודה יורדת כי כל הבטן מלאה בגזים) רזון- בגלל שהבטן מלאה באוויר (גזים), אז הסוס מרגיש שבע. (זה כמו שאנחנו שותים המון מים ואז מרגישים מפוצצים) והוא לא אוכל ואז יורד במשקל. יש המון בעיות עם סוסים שבולעים אוויר ויש גם כל מיני אפשריות שיכולות למנוע את בעית ההתנהגות הזו. מקווה שעזרתי

למעלה