שאלות קטנות ונצל"שים

מצרפת מאמר על קריבינג../images/Emo107.gif

(בליעת אוויר) בסוסים (וגם על כל מיני בעיות התנהגות אחרות): http://www.mechora.co.il/Vet/Vetstory.htm צריך לרדת קצת למטה.

שאלה לרוכבי האינגליש..

אני כבר לא זוכר אז..בתחריות אתם נכנסים\מותר לכם להכנס עם צ'אפס?

...

בדרסז' הכניסו עכשיו חוק חדש שאם אני לא טועה אומר שעד רמה ב' מותר לרכב עם צ'אפס.. ובקפיצות מותר....

The Bitter End

New member
ובכן,

לגבי דרסז' אני לא יודעת ולא אכפת לי, אבל, מתוך חוקי קפיצות ראווה וחוקי שטח חימום[07-06] "לבוש חובה הרוכב (מתחרה או מי שעוזר לו) חייב לחבוש כובע מגן עם רתמה רכוסה בכל מקום בשטח התחרות. מכנסי רכיבה בצבע בהיר (לבן או בֶּז') חובה בכל רמה מ- 1.00 מ' ומעלה. חובה מגפי רכיבה (או נעלי רכיבה שחורות עם צ'פס (Chaps) בצבע שחור שנראים כמו מגפיים. עד גיל 14 ובתחרויות בית-ספר, מותר Half Chaps. חולצת רכיבה בצבע לבן או צבע בהיר, או פסים צבעוניים/לבנים, עם צווארון לבן, עם/בלי שרוול. עניבה או עניבת רכיבה (Stock) בצבע לבן חובה מרמה מ- 1.00 מ' ומעלה." יא מאן.

שאלה..לכולם..

תגידו...בקפיצות אתם יכולים לבחור שיר שאתם נכנסים איתו למקצה?זאת אומרת בווסטרן אנחנו (המתחרים)יכולים לבחור עם איזה שיר להיכנס איתו למקצה אם אנחנו רוצים שיר קאנטרי או טרנס או היפ פופ..מה שאנחנו יותר נהנה איתו מה שיגרום לנו לזוז יותר מהר..אז אצלכם זה גם ככה אתם בוחרים את השירים שלכם...ובכלל יש מוזיקה בזמן המקצים?

אמממ

יש מוזיקה אבל זה המוזיקה של החווה הם שמים שירים שלהם סתם כדי שזה יהייה יותר נחמד בתחרויות לקהל.. ואנחנו לא בוחרים מוזיקה האמת שגם מתי שאתה במסלול אתה מרוכז כל כך שאתה בכלל לא שומע כלום.. ככה אני לפחות..

למעלה