שאלות קטנות ותשובות גדולות...

Brurya

New member
תוכלו לקשר.. ? ../images/Emo80.gif

אני מחפשת ולא מוצאת.. :)) ברוריה

דורון ק

New member
אני אחדד קצת את התשובות

תזונה צמחונית נכונה בטוח לא תגרום לחוסר בויטמין B12.

ashmash

New member
לפחות חלק מהתסמינים הם

הפרעות במערכת העצבים, כמו שיכחה ודיבור שטויות... ובאמת לא מומלץ להגיע למצב שחסר, כי במידה ויש חוסר משמעותי זה עלול לגרום לנזקים בלתי הפיכים. את הנ"ל אני יודע מהצד של הרופאים במשפחה. ממה שקראתי באינטרנט, אז מומלץ לכל האנשים, אוכלי הבשר, אוכלי העוף בלבד (פיקו-צמחונים או איך שקראו לזה בידיעות), אוכלי הדגים ואוכלי שאר ירקות לצרוך ויטמין בי-12 בצורה יזומה (ע"י כדורים בד"כ, למרות שאפשר בטח זריקות או כדורי מציצה מתחת ללשון) ללא קשר לבדיקות...

aradori

New member
בולשיט!

בעיות במע´ העצבים??? שיכחה?? דיבור שטויות???? איןיןן שוםום בעעיעיעיעיות במערכתכתכת הבצבצבצבצבצבים!!!!!!! ואין שום בעיות ב.... נו.... במה זה היה??? לא חשוב! אבל אין!!! ומה הקשר בכלל ללדבר שטויות?? אה! פיל ורוד עם חוטיני מציץ בחלון!!!! בררררר!!!! בלה בלה בלה!!!! חכי שאני אקרא לחברים שלי מהפורום שירוצו סביבך במעגלים!!!!! אלון!!!! דורון!!!! תגידו לה! היא מרביצה לי!!!

ashmash

New member
יש אנשים שלא צרכים תזונה לקויה

בשביל לדבר שטויות... ולעיקר בדרים, למחסור בבי-12 יש השפעה על מערכת העצבים למיטב ידיעתי... אתם מוןזמנים לבדוק מאמרים רפואיים.

בטח../images/Emo70.gif חברים שלי מהיסודי... ../images/Emo6.gif

ניראה לי שגורויאיא שואל האם הרכיב הזה הוא צמחי. או האם זה מועיל לתזונה. בכל מקרה, אין לי שמץ של מושג מה זה.

guruyaya

New member
אני שואל אם זה מרכיב צמחי.

נראה לאחרונה בשניצלוני תירס של טופוטבע. מבוקש בחשד להיותו מרכיב מן החי.

Neta558

New member
מצאתי! חברים טובים שלנו! ../images/Emo13.gif

איזופלבונים מוגדרים כהורמונים צמחיים. חשובים למניעת מחלות כלי דם ולב, מחלות סרטן שונות ועוד. מצויים בעיקר בסויה ומצורי סויה שונים.

דורון ק

New member
איזופלאבונים

כפי שנרשם-התרכובות ה"אסטרוגניות" בסויה,הידועים בהם ג´ניסטין ודאידזין. איזופלאבונים יכולים להפחית את הסיכון למספר מחלות כרוניות. מצרף מאמר מצוין של מארק מסינה שנחשב ספץ בסויה שעוסק בין היתר באיזופלאבונים(כולל תרשים של המבנה הכימי).

Neta558

New member
שאלות קטנות ותשובות גדולות...

טוב, טוב, אין דבר כזה שאלה קטנה! אבל יש פה המון הודעות, והייתי צריכה לשרשר איכשהו... לא, לא, תכתבו! נטע, תשושה

למעלה