שאלות קטנות

ToryMaster

New member
שאלות קטנות ../images/Emo64.gif

כל אותן השאלות וההכרזות הקטנות והאינסופיות - לכאן.

ToryMaster

New member
אני שואלת שוב

חיפשתי בצומת ספרים הקרובה לבית ואין להם את הספרים בהוצאת מרגנית הישנה [כריכה קשה עם איורים של דני קרמן]. מישהו ראה אותם ספציפית במו עיניו בשבוע האחרון או יודע מאיפה אפשר להשיג? התלבטתי אם לפנות להוצאה עצמה ולברר אם יש, חושבים שזה יעבוד/יודעים איך ליצור קשר?

אין אין - זה בטוח

ברגע שהוצאת ספרים מוציאה גרסא חדשה לספר כלשהו אין שום טעם להמשיך להשתמש בגרסא הישנה. למשל שרה"ט.. הרבה אנשים רוצים את הגרסא הישנה, עשו עצומות, הציפו אותם במכתבים ואימיילים וכו' אבל זה לא עוזר. אם היה את זה בחנות לאחרונה זה בטח עודפים. אני ממליץ ללכת לחנות יד שניה ולקנות שם. גם זול וגם זה מה שאת רוצה.. ובדר"כ מה שיש בחנויות יד שניה היום נמצא במצב מצויין.

ToryMaster

New member
שום סיכוי?

אני לא יודעת איפה מוצאים חנויות יד שניה באמצע שום מקום. [בחיי, אני עוד אקנה את הגרסה החדשה ואשלח לכריכה מחדש]

בכל מקום יש חנות יד שניה

אם את גרה בת"א, ראשון,חיפה או ירושלים - את תמצאי בקלות. אני אישית קונה רק בחנות שנקראת "קדמת עדן" בת"א.

ToryMaster

New member
גליל מערבי, אומר לך משהו? ../images/Emo3.gif

מהומות אוקטובר? אז שם, רק יותר באמצע שום מקום. אוף

hadasva13

New member
חדשה ושאלה

קודם כל אני חדשה אז היי לכולם קוראים לי הדס ואני בת 13 והשאלה.. בסוף האיר (שכחתי את שמו..) הוא היה הדוד?

ToryMaster

New member
לא.

והאריה נקרא אסלן
מצרפת לך תמונה שמסבירה איך משרשרים נכון.

מה יא

New member
הממ ><../images/Emo205.gif../images/Emo211.gif

לא יודעת מי אמר לי, אבל אם הוא צדק אנחנו גרות שאותו מקום

Fairywitch

New member
לא ראיתי.

אולי בחנות "מסחר הספר" בחיפה- יש להם דברים יד-שנייה וישנים. מצאתי שם איפלו את "חנה'לה ושמלת השבת" בחוברת קטנה כזאת שגדלתי עליה
לא הייתי בחנות מזמן, אבל אני יכולה לברר לך את הטלפון

ToryMaster

New member
הו זה יהיה נפלא

[כמובן מספר לשלוח במסרים, תראו אין אני מחליקה תזכורות לחוקים
] חיפה רחוקה לי, אבל אחותי משרתת שם אז אולי

אם זה מספר טלפון של חנות, אז למה

במסרים? להיפך, הם בוודאי ישמחו על הפרסומת בפורום ספרותי. זה לא בן אדם פרטי, שיש להגן על פרטיותו.

ToryMaster

New member
בדיוק כי זו פרסומת

ואני חושבת שיש הרבה הגיון בלא לאפשר פרסום חינמי על גבי הפורומים.

אבל זו לא פרסומת, זו המלצה.

לו הם היו נכנסים לכאן ואומרים: אצלנו אפשר להשיג את זה וזה בכתובת הזאת בטלפון הזה - זו פרסומת. אם מישהו אחר כותב עליהם, זו המלצה. מכיוון שאת מנהלת את הפורום - את קובעת את החוקים כאן. אני רק מביעה את דעתי (שמקובלת בעוד פורומים שאני גולשת בהם).

ואני אומרת שוב.

ראיתי במו עיני בסניף סטימצקי הקרוב לביתי. אם זה שם, זה קיים. נסי לשאול בסניף סטימצקי הקרוב לביתך, ושיזמינו לך.

למעלה