שאלות שאין להן המשך

קוביd1

New member
שאלות בלי המשך

אנשים מגיחים שואלים שאלה מקבלים תגובה בדרך כלל מהירה ,ונעלמים זה לא רק מעציב זה מעצבן , זה מתסכל ,לפחות המינימום להגיד תודה גם זה לא מגיע ,.לא מדבר על אנשים שמנותחים ויש להם ניסיון ואפילו לא מנסים לעזור לחבר'ה החדשים ואני לא מדבר אל אותם מעטים לצערי שעושים את זה
הפורום נולד להיעזר ולעזור ,יש דברים חדשים בתחום הבירוקרטי של הניתוחים שלא אני ולא אופירה מעודכנים בהם ,מה שהיה לפני מעל 12 שנה שעברתי את הניתוח השתנה במשך השנים ,
אז חברים נעזרתם קיבלתם תשובות תגיבו ,תנסו לעזור לחברים החדשים כמו שעזרו לכם
סופשבוע נעים

קובי

אופירA

New member
מנהל
להגיד תודה באופן מועיל -

אני יודעת שקשה מאוד לרוב האנשים לעזור בפורום, לתת תשובות לחברים חדשים, לתרום בקביעות וליידע את כל מי שלא יודע בכל מה שהם יודעים.
אני באמת לא מצפה לכך מהאנשים. ברור שזה חשוב ומועיל, אבל אי אפשר לדרוש דבר כזה ממי שעזרתי לו.

מה שאני כן מבקשת בתמורה לעזרה - בקשה מאוד אלמנטרית, משהו שמביע הכי הרבה תודה בצורה אמיתית ומועילה -
תחזור אלי לאחר מעשה, ותעדכן מה היה בפועל. תגובה חד פעמית, זה המינימום שמצופה ממך. (ומי שיכול יותר - רק יבורך ויועיל גם לאחרים וגם לעצמו).
נכון שכבר אין לך שאלה לאחר מעשה, וכבר ידוע לך מה היה.
אבל לנו נשארה שאלה, למי שענה ועזר לך. נשארנו עם שאלה - מה קרה בסוף, איך הועילה התשובה שלנו. אם היא הועילה ואם היא לא הועילה - חשוב לנו מאוד לדעת זאת!
בתמורה למידע שסיפקנו לך (אפילו אם הוא לא הועיל - אבל ביקשת, ועשינו למענך מה שיכולנו), רק תחזירו לנו מידע שאין לנו - המידע על מה שקרה לך בפועל.
רק את זה אני מבקשת בתמורה לתשובה שקיבלת ממני.
גם ממי שקיבל תשובה בטלפון. תחזרו ותספרו לי מה היה. אין לכם מושג כמה שזה נותן לי ועוזר לי.

תודה

קוביd1

New member
תודה באופן מועיל

יש מנותחים חדשים וחדשים פחות כאלה שנותחו לפני שנה ויותר שיכולים לעזור ,מניסיונם ממה שקרה להם ,בהמלצה על רופאים שניתחו אותם ,בסיפור על הוועדות מה שקורה בהן עכשיו
אני ממש לא מעודכן בכל הבירוקרטיה ושנשאלת שאלה אין לי תשובה ,ואני פונה בפורום לעזור וכמעט אף אחד לא מגיב וחבל
גם שאת עונה למשהו ששואל באריכות וסבלנות והוא לא חוזר להגיב קיבלתי עזרה ,יש שיפור במצבי העצה שלך הועילה /הזיקה לא עזרה לי ,שום תגובה ,והאמת זה מתסכל ,ומוריד במוטיבציה שלי לענות ,
שבוע טוב זה מה שחשוב ,שיהיה לנו רק טוב.

קובי

למעלה