שאלות שאלות שאלות

כריסטין

New member
שאלות שאלות שאלות ../images/Emo65.gif

שלום לכולם אני חדשה כאן ויש לי כמה שאלות אליכם 1. אחרי גל חטיפות ענק של אנשים הטוענים כי נחטפו בידי חייזרים המדע עדיין מסרב בכל תוקף לקבל זאת , אז אולי באמת הכל בראש שלנו ? אחרי הכל אין שום הוכחה חותכת שאדם אכן נחטף והיפונזה די מתעתעת ולא הכי אמינה.. . רוב צילומי העב"מים פשוט זיוף אחד גדול , בחייכם אני יכולה להפריח בלון הליום עם תאורה של הצבא ולצלם וישר אנשים יאמינו שמדובר על עב"ם ראו מקרה העב"ם בחיפה..שלא נדבר על כדור הארץ עצמו המפיק צבעים ואורות משונים בשמיים בגלל כח המגנטי , רק אחוז בודד מכל הצילומים לאורך ההיסטוריה של עב"מים נשארו בלתי מפוענחים ז"א שאחוז קטן הוא למעשה התקווה ? ובכלל השאלה הגדולה למה לאורך כל השנים האלו אף אחד לא צילם תמונה אמיתית של חייזר או עב"ם ותמונה ברורה ואיכותית ? 3. פעם האמינו ששדים ורוחות חוטפים אנשים וגם מבקרים אנשים באמצע הלילה לאחר חטיפת בטי וברני היל שימו לב החלה תופעת החטיפות ואנשים מספרים כמעט על אותם יצורים אפורים נמוכים עם עיני שקד שחורות אותם אנשים שתיארה בטי היל , יכול להיות שרוח הרפאים בדמיון שלנו הפכה ללבוש חייזר ? 4. מושבת חייזרים לא נראה לי שקיימת בגלל התנאים הקשים ששוררים בכדורי הלכת ואם כן אז מקסימום בקטריות אולי בירח של צדק הנקרא "אירופה" . 5. בקשר לרווזול אף אחד לא ראה במו עייניו חייזרים וכל העדויות שנאספו עד כה לא משכנעות שיש חייזרים ותחשבו רגע ממתי עב"ם עשוי נייר כסף דקיק ופשוט ? הצבא חשף את האמת שמדובר לא על כלי טיס אלא על מכ"ם ענק לצרכי ריגול בצורת בלון וזה ההסבר הכי משכנע .

תשובות תשובות תשובות

קודם כל, ברוכה הבאה לפורום
בקשר לשאלות שלך. 1. המדע מסרב לקבל את החטיפות כהוכחה לקיומם של חוצנים מכיוון שאין בידינו ראיות מספיקות על מנת להוכיח זאת. מעדויות של בני אדם (גם ממליוני בני אדם) אי אפשר לקבל הוכחה מדעית כלשהי. בקשר לראיות לכך שאנשים נחטפו, ישנם מקרים שבהם קיימות ראיות - הצלבת עדויות בין מספר חטופים, עדי ראייה לחטיפה, סימנים פיזיים שנשאו מהאירוע וכו' 2. אני מסכים איתך שחלק מצילומי העב"מים הם זיוף, אך לא כולם. לא כל צילומי העב"מים הם של צלחת מעופפת קטנה ולא ברורה בשחור לבן... ישנם צילומים מפורטים וברורים של עב"מים וישנם סרטי וידאו שמתארים את תנועתם של העב"מים. חלק מהצילומים שיש בידינו כיום הם אפילו צילומים ממקורות אמינים מאוד (חילות אוויר, נאס"א, גורמים ממשלתיים וכו') 3. א. לא כל האנשים מדווחים על יצורים אפורים וקטנים. ישנם מספר סוגים טיפוסיים של חטיפות, שלא בכולן מעורבים אותם יצורים אפורים קטנים. ב. ישנם אנשים במקומות נידחים בעולם שלא שמעו על אותו סיפור ועדיין דיווחו על אותם יצורים אפורים קטנים. ג. בכל זאת, יש משהו במה שאת אומרת. לאירועים כאלו (כמו לסרטים ותוכניות טלוויזיה) יש השפעה על אנשים מסויימים, השפעה שיכולה לגרום לחלק מהם לדמיין כל מיני דברים... 4. במערכת השמש, על פי מה שידוע לנו, אין תנאים לקיום חיים מפותחים. עם זאת, כשמדברים על חוצנים, אף אחד לא מדבר על מערכת השמש - אנחנו מדברים על מרחקים הרבה יותר גדולים... כיום ידוע לנו על כוכבי לכת שמחוץ למערכת השמש. יש מילוני (אם לא מיליארדי) כוכבי לכת כאלו , ואת רובם עדיין לא גילינו. אז איך את יודעת אילו תנאים יש שם? 5. ישנם אנשים טוענים שראו במו עינהם את החוצנים, ומספר אנשים אחרים שהיו קשורים באופן כזה או אחר לטיפול בחוצנים ובשברי העב"ם. א. מי אמר שהעב"ם היה עשוי מנייר כסף??? ב. חיל האוויר האמריקאי שינה את גירסתו מספר פעמים , אני כבר לא יודע למה להאמין.. מקווה שעניתי לך על השאלות..

כריסטין

New member
תודה רבה למשיבים.........

"חייזר של הפורום" , כתבת שישנן תמונות ברורות של עב"מים , אודה לך מאוד אם תתן קישור או תעלה אותן לפורום לצורך בדיקה . תודה

כריסטין

New member
אתה רציני ??

התמונה הזאת מתוך הסרטון של עב"ם במקסיקו הוכחה כמזוייפת וכל השמועות שמאה אנשים ראו אותה התבררו כשטות מוחלטת .

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא.

לא חקרתי את התמונה הזאת ולא בדקתי אותה במעבדה - לכן אני לא יכול לקבוע אם היא אמיתית או לא. אם תשימי לב, גם לא התייחסתי כלל לנושא זה. הבאתי את התמונה הזאת כדוגמה לכך שישנן תמונות שרואים בהן בבירור את העצם ואין ספק שמדובר בעב"ם. השאלה אם תמונות אלו אמיתיות או לא היא משהו אחר... בהחלט ישנן תמונות מזוייפות, אבל גם אם אחת מכל 1000 תמונות כזאת מזוייפת אז ישנה תמונה אמיתית אחת.

Magestic12

New member
הסרטון

למיטב ידיעתי (ולמיטב כושר השיפוט שלי, כשצפיתי בסרטון) - הוא זיוף לא מוצלח במיוחד.

עדויות אתם מחפשים?! הצחקתם אותי...

תאמינו למה שתאמינו, העובדה האמיתית היא שיש כיסוי ממשלתי נרחב בכל העולם לנושא הזה וזאת מכיוון שראשי הממשלות משתפים פעולה עם אותם "האפורים" (למי שלא יודע: הטכנולוגיה של "החמקנים" פותחה בשיתוף איתם בתמורה למידע וניסויים גנטים עלינו- חטיפות ושליטה במחשבות באישור הממשלה), יש הרבה מידע, רק צריך לדעת היכן לחפש. האמת היא לא אי שם, אלה היא מתחת לאף שלנו מתחת לאדמה. אנשים ירוקים קטנים אין במאדים גם לא בירח, אלה בכדור הארץ ברשת בסיסים שמקושרים בינם לבין עצמם בכל מיני מקומות נבחרים בעולם והם קיימים מיליוני שנים. אי אפשר להתגונן נגדם אבל אפשר להתכונן ליום שבו הם יעלו מעל פני האדמה ויחשפו את פרצופם האמיתי שהם היו כאן קודם... ואז תתחיל המלחמה האמיתית על הישרדות המין האנושי.

ראשגדול

New member
כמה תשובות קטנות ..

נתחיל מהסוף ... בתחילה טען הצבא שהעצם הזה שהתרסק הוא עב"ם .. כן כן .. הצבא הודה בכך זמן קצר מאוד לאחר מכן הצבא הכחיש את דבריו וטען כי העצם הזה הוא בלון חיזוי בשנת 95 לאחר 50 שנה שחייבים להגיד את האמת (יש חוק כזה או משהו ) הצבא טען שזהו מטוס ניסוי חדשני ואף הראה את הבובות של הטייסים (וזה היה ההסבר לחייזרים שניראו ) מושבות חייזרים אפשריות מהסיבה הפשוטה שאנחנו לא יודעים איזה תנאים שוררים בגלקסיות רחקות מאיתנו יכולים להיות עוד מיליון כוכבים כמו כדור הארץ .. אנחנו לא יודעים ... חטיפות החייזרים הפכו ללא ספר לפופולרים יותר , בעיקר בשנות ה70 וה-80 שכל בן אדם שני אמר שראה או נחטף .. יש כאלה שעשו את זה כי הם האמינו שהמטוס שהם רואים הוא חללית יש כאלה שפשוט רדפו פירסום ויש כאלה שנחטפו באמת ... אני מאמין שישנם חטופים אבל הם מעטים מאוד ונבלעים בגל השקרים שלא נפסק ראיה בכך ניתן לראות בתוכניות בערוצי מדע על תופעות המעגלים .. למה אף אחד לא צילפ תמונה ברורה ??? לא יודע .. הלואי ואני יהיה זה שיצלם .. ואם יש בחלל מילירדי גלקסיות ובכל גלקסיה מילירדי כוכבים אין סיכוי שבכמה מהם יש חיים ??? זה נשמע לך הגיוני ??? אינסוף כוכבים ורק אנחנו פה ??

daniel771

New member
עדיין לא הבנתי איזה הוכחות את רוצה?

פתחי את ספר התנ"ך שכולנו מכירים ותראי שם את כל המפגשים עם החוצנים והעבמים מה כל כך קשה?

daniel771

New member
שמוליק לך חפש את החברים שלך אולי

תמצא אחד מהם אתה קשקשן בלתי נלאה

שאלתי ברצינות,מה הקשר ספר תנ"ך?

אף לא שמעתי שבתנ"ך יש עדויות לעבמים. כל אלפי שיעורי תנך שהיו לי לא היה קשר בכלל לעבמים..זאת פעם פעם ראשונה שאני שומע שבתנך יש הוכחות שעבמים קיימים. עכשיו- מה הקשר ספר תנך?

Darakan

New member
ארמ

לא צריך לפתוח פה על בן אדם ככה, במיוחד שאתה מציג דעה ולא עובדה. איפה ב-תנ"ך רשום שהמאורעות המוזרים הם "יצורים מעולם אחר". זוהי פרשנות!

I A F02

New member
קרא "מרכבות האלים" של אריך פון

דניקן יש לך שם תשובות

כריסטין

New member
עם כל הכבוד התיאור בספר יחזקאל...

לא ממש נותן נימוק משכנע שקיימים עב"מים . השאלה שלי מתי העולם יקבל תשובה חד משמעית שאנחנו לא לבד ? או שלא נזכה לראות את זה בדור שלנו ?

למעלה