שאלות שהצטברו לי

סיביון

New member
כדור תילוע עולה בין 15-20 ש"ח

אני מניחה שהוטרינר לקח לך 50 ש"ח על שני כדורי תילוע...עדיין יקר מהמקובל

T i k t a k i t

New member
זה לא כדור ,אלא

קפסולת נוזל כמו של פרונטליין ,וכן אני חושבת שהיה מדובר ב2 מנות .

Nיה

New member
הגיע... בועז נתן לנו השבוע...

ואני לא משוכנעת שזה עדיף על מתן כדור למיצי המפלצת. אני חושבת שבועז פשוט מפחד לתת לה עוד זריקה

סיביון

New member
לא הבנתי...

מה ההבדל בצורת נתינת התילוע בין כדור לקפסולה? הרי את שניהם צריך לבלוע... אלא אם כן לא הבנתי את מה שניסית להגיד... כמה זה עלה לך?

Nיה

New member
אם אני הבנתי את טיקטקית,

היא דיברה על אמפולה נוזלית, כמו פרונטליין, שמטפטפים לחתול על העורף. דיברו על זה הרבה בפורום, והשבוע קיבלנו אותם מבועז (במקום כדור או זריקה) חיסון + 2 אמפולות עלה 250 ש"ח, אני חושבת.

סיביון

New member
אהההההההה ../images/Emo163.gif

חשבתי שהיא דיברה על קפסולה מלאת נוזל כמו אדוויל ליקוויד ג'ל ולא אמפולה. לא שמתי לב שהיא כתבה פרונטליין

s h a f a n i

New member
מה?

מוזר. אם תוכלי לפתוח את ספר החיסונים של החתולים, צריכה להיות מדבקה כזאת בסעיף טיפולים, שלידה התאריך שבה עשית את התילוע המדובר. אם תוכלי לרשום כאן מה רשום על המדבקה זה יהיה מעניין. יכול להיות שתילוע בזריקות מחזיק מעמד יותר זמן ולכן עולה יותר, לא יודעת. הוא אמר לך מתי נחוץ הטיפול הבא?

ravit2b

New member
אין לי ספר חיסונים

אני באה - נתן זריקה לשתי החתולות שילמתי והלכתי... הוא וטריר מעולה - אבל מחיר כזה לזריקת תילוע נראה לי קצת מוגזם...

s h a f a n i

New member
את חייבת ספר חיסונים

ותעודת עיקור. איך תוכיחי שהחתול שלך ושהוא עבר חיסונים אם משהו יקרה והוא יברח או ילקח להסגר? זה חוק!

ravit2b

New member
אז מה אני עושה עכשיו?

ואחרי שהחתולה עוקרה - איך אני יכולה לקבל תעודת עיקור????? ואין לי שום תיעוד על שום חיסון כמעט שנעשה... אוווףףףף להגנתו יאמר שעיקרתי במקום אחר...

אם את זוכרת איפה נעשה העיקור-את

יכולה לגשת ולבקש אישור עם כל הפרטים-במידה ותיעדו הכל-לא צריכה להיות בעיה. לגבי חיסונים -אותו עיקרון-לגשת למקום .

סיביון

New member
לי פעם קרה שוטרינר לקח 160 ש"ח

על תילוע לחתול אחד (פי 4 ממה שצריך). את עוד יצאת בזול...פשוט אל תלכי לגנב הזה יותר.

Nיה

New member
אני נותנת שני כדורים, תמיד

והם לא יוצאים מהבית, ואני לא רואה תולעים בצואה. זו הוראה מפורשת של הוויטרינר שלי, גם עבור החתולות וגם עבור החמוסים (כדור + כדור אחד אחרי 10 ימים)

הווטרינרית שלי אמרה שיותר טוב לתת

כדורים נגד תולעים למניעה מאשר לטפל בבעיות מעיים אחרי שלא מטפלים בתולעים. היא אמרה שהכדור לא מסוכן ואם יש תולעים יש כמה מחלות כרוניות כעבור כמה זמן. אנחנו נותנים כדורי תילוע כל חצי שנה.

smartblonda

New member
אמנם לאחרונה עשיתי לחתולים תילוע

אבל הוט' אמר שאין צורך לעשות תילוע כל חצי שנה אלא רק באם הן מופיעות בקיבה.

S w i t c h

New member
../images/Emo124.gif לכל בעלי הניסיון עם גורים

יונקים - אנא עזרתכם ! איך אני גומלת את הגורים מהתחליף ? הם כבר בני 4.5 שבועות, ושום דבר לא עוזר. ניסיתי לשים חלב במכסה של צנצנת, שיתרגלו לאכול לא מהבקבוק וזה לא עזר. הם הפכו אותו כל הזמן
זה חשוב לי כי הנקבה מצאה בית ואני צריכה למסור אותה אוטוטו.

תנסי להאכיל אותם מהאצבע שלך:

אני נתתי אוכל מקופסא (פנסיפיסט) ובמקרים שלא הלך לי נתתי - A/D (אוכל רפואי - לקנייה אצל וטרינר). בהתחלה הם מלקקים מהאצבע ובאופן הדרגתי מעבירים אותם מהאצבע לצלחת. בגיל הזה הם כבר אמורים להצליח "לינוק" אוכל רטוב כזה ואח"כ ללמוד ממש לאכול אותו.

למעלה