היא דיברה על אמפולה נוזלית, כמו פרונטליין, שמטפטפים לחתול על העורף. דיברו על זה הרבה בפורום, והשבוע קיבלנו אותם מבועז (במקום כדור או זריקה) חיסון + 2 אמפולות עלה 250 ש"ח, אני חושבת.
מוזר. אם תוכלי לפתוח את ספר החיסונים של החתולים, צריכה להיות מדבקה כזאת בסעיף טיפולים, שלידה התאריך שבה עשית את התילוע המדובר. אם תוכלי לרשום כאן מה רשום על המדבקה זה יהיה מעניין. יכול להיות שתילוע בזריקות מחזיק מעמד יותר זמן ולכן עולה יותר, לא יודעת. הוא אמר לך מתי נחוץ הטיפול הבא?
כדורים נגד תולעים למניעה מאשר לטפל בבעיות מעיים אחרי שלא מטפלים בתולעים. היא אמרה שהכדור לא מסוכן ואם יש תולעים יש כמה מחלות כרוניות כעבור כמה זמן. אנחנו נותנים כדורי תילוע כל חצי שנה.
יונקים - אנא עזרתכם ! איך אני גומלת את הגורים מהתחליף ? הם כבר בני 4.5 שבועות, ושום דבר לא עוזר. ניסיתי לשים חלב במכסה של צנצנת, שיתרגלו לאכול לא מהבקבוק וזה לא עזר. הם הפכו אותו כל הזמן
זה חשוב לי כי הנקבה מצאה בית ואני צריכה למסור אותה אוטוטו.
אני נתתי אוכל מקופסא (פנסיפיסט) ובמקרים שלא הלך לי נתתי - A/D (אוכל רפואי - לקנייה אצל וטרינר). בהתחלה הם מלקקים מהאצבע ובאופן הדרגתי מעבירים אותם מהאצבע לצלחת. בגיל הזה הם כבר אמורים להצליח "לינוק" אוכל רטוב כזה ואח"כ ללמוד ממש לאכול אותו.