שאלות של אם טרייה- זהירות ארוך...
אני אמא צעירה לאוריאני המתוקה שלי , בת השבועיים וקצת. לאוריאני יש אבא מדהים שמטורף עליה ועלי ומטפל בה בבטחון של אמא ל12 ילדים לפחות..
הבעיה היא שיש בקשות מצד הקהל לתשומת לב מינית אליו , ולי קשה עם זה , אני לא במיטבי עדיין (למרות שחזרתי למשקלי מלפני ההריון וגם הגוף נראה בסדר , לא מדהים אבל ישתפר) כואב לי באיזור התפרים , והם מציקים לי , מציק לי לתת שתן , יש לי לפעמים תחושה כאילו יש לי קטטר בפנים (מישהי מכירה??) אני עייפה בטירוף , למרות שיש לי תינוקת "טובה" , כלומר לא בכיינית , ומתוקה מאוד אני מתפקדת טוב , אני חושבת , כבר עושה דברים קטנים בבית (כביסה , קצת נקיונות , סדר במטבח..) ומטפלת במתוקה , עם נסיון כמה שפחות להעיר את האיש שלי בלילות אבל , וזה אבל ענק , אני יודעת שחסרה לו תשומת לב ממני , שאין לי כרגע כוחות להעניק לו , אני מרגישה שאני מוציאה מעצמי המון איכפתיות (בתי אוהבת מאוד להיות עלי וזה מעייף וגם מאט את הקצב שלי מאוד...) כ"כ הרבה איכפתיות ותשומת לב לקטנה , שאני מניחה שכולכן מכירות , שאין לי כוחות לתת גם לאיש המתוק בקיצור , 1.מה אתן עשיתן ב 6 השבועות של משכב לידה כדי לפנק את האיש שלכן? 2.מה אתן עשיתן כדי להחזיר לעצמכן את תחושת האני העצמי שלכן? קשה לי ההתקעות הזו בבית , למרות שאני מנסה לא להישאר בטרנינג.... ועוד שאלה שלא קשורה בכלל לנושא: עוד מעט ליל הסדר , היא הולכת להיות התינוקת היחידה והילדה היחידה , מלחיצה אותי המחשבה שכולם ירצו למשמש אותה , ואני לא רוצה שהיא תעבור כמו חבילה מיד ליד , איך גורמים לזה שכמה שפחות אנשים ייגעו בה?.... תול סובלת מ"פוסט-פרטום" קשה בהחלט...
אני אמא צעירה לאוריאני המתוקה שלי , בת השבועיים וקצת. לאוריאני יש אבא מדהים שמטורף עליה ועלי ומטפל בה בבטחון של אמא ל12 ילדים לפחות..