חחח... אני פוחדת לצאת מהחדר לבדוק שלא יתפוס לי מחשב...
ע עידיתוש והאוצרות New member 27/4/06 #24 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני שומעת אותו מול המסך ואיזה סדרה מפחידה מה אתה רואה "משהו" אחלה תשובה אהה.....העיקר לא מציק לי. משכיתתתתתתתתת איפה נעלמת ? תני למחשב שלך !
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני שומעת אותו מול המסך ואיזה סדרה מפחידה מה אתה רואה "משהו" אחלה תשובה אהה.....העיקר לא מציק לי. משכיתתתתתתתתת איפה נעלמת ? תני למחשב שלך !
W wildspirit New member 27/4/06 #30 אל תצאי מהחדר../images/Emo70.gif תנעלי עלייך את הדלת שימי לו מוזיקה מרדימה
ע עידיתוש והאוצרות New member 27/4/06 #22 ../images/Emo6.gif העיקר מצא משהו נראה לי צריך להציל את משכית והמחשב שלה....
ש שולי הסרגנית New member 27/4/06 #28 עידיתוש מה קרה למחשב של משכית אני מבינה שצריך להיות המשך בנתיים הסבר נפלא.
ר ריבקה34 New member 27/4/06 #29 בנות, אני מצטערת, פורשת למיטה יום ארוך עבר עלי ויום עוד יותר ארוך יעבור עלי מחר. צר לי אך עיניי כבדות וכואבות. מבטיחה לעשות את הטבעת מקובץ הוורד שיהיה לילה טוב
בנות, אני מצטערת, פורשת למיטה יום ארוך עבר עלי ויום עוד יותר ארוך יעבור עלי מחר. צר לי אך עיניי כבדות וכואבות. מבטיחה לעשות את הטבעת מקובץ הוורד שיהיה לילה טוב
W wildspirit New member 27/4/06 #35 ../images/Emo5.gif חבל אבל מחר לעשות - לא לוותר לילה טוב וחלומות פז ולא על הריבועים שהיו כאן אתמול בלילה
../images/Emo5.gif חבל אבל מחר לעשות - לא לוותר לילה טוב וחלומות פז ולא על הריבועים שהיו כאן אתמול בלילה
ש שלולית3 New member 27/4/06 #36 טוב בנות חיכיתי חיכיתי בכיתי בכיתי. על המחשב של משכית שמסרב לנוע. אני מתה מעייפות מחכה לי יום מפרך מחר אז אני פורשת לישון לילה טוב
טוב בנות חיכיתי חיכיתי בכיתי בכיתי. על המחשב של משכית שמסרב לנוע. אני מתה מעייפות מחכה לי יום מפרך מחר אז אני פורשת לישון לילה טוב
ע עידיתוש והאוצרות New member 27/4/06 #39 לאאאאאא מה גם את ?? נתן מכות למחשב של משכית. הנה היא עלתה סוף סוף.....
ע עידיתוש והאוצרות New member 27/4/06 #40 לילה טוב../images/Emo199.gif להשתמש בגפרורי שריפת החוט ניילון לעיניים
N night mistress New member 27/4/06 #32 משכיתתת! ואווווו! הדהמת אותי עם איכות הצילום והמיספור של כל חרוז.. מעולה! עכשיו אני בטוח אצליח. מאיה