שאלות

שאלה לגבי זכויות יוצרים

נניח שאני בונה אתר ומעלה קבצים בעלי זכויות יוצרים לשרתים שממוקמים בחול נניח בהולד (שם זה חוקי ), ניתן לתבוע אותי ? תודה עורכי דין יקרים :)

טואית

New member
תביעת נגד הקבלן על נזקים לבנין מגורים

הבנין שלנו בן פחות מתשע שנים. זהו בנין מגורים יפה במיוחד, בן 18 קומות. עקב עבודת ציפוי השיש הבלתי מקצועית, נדרשו במשך הזמן תיקונים ל"הצלתו". עקב כך, נגרמו נזקים קשים למראהו החיצוני. הנזקים הולכים ומחמירים עם הזמן. הקבלן הסכים לפיצוי מגוחך ואף זאת התנה בחתימת כל 51 הדיירים על כך שלא יהיו להם תביעות נוספות כלפיו. למספר דירות נגרם נזק תוך כדי עבודות התיקונים ובעליהן לא מוכנים לחתום ולאחרים טענות אחרות. בכלל, קשה לקבל הסכמה של 51 דיירים וכל היתר בני ערובה. כבר לפחות 5 שנים שהנושא מתעכב ותוך כדי כך הנזקים נעשים יותר בולטים ומשמעותיים. אנחנו (וועד הבית) מחפשים עו"ד שמאמין ביכולותיו, תמורת אחוזים ראויים, לתבוע מהקבלן פיצויים הולמים.

nickd

New member
הכרה בהוצאות השתלמות לעניין החזר מס הכנסה

שלום, אני עו"ד שכיר ומשתתף בהשתלמוות מקצועית מדי שנה (לוקח קורסים בתחום שלי). הבנתי שהוצאות על השתלמות מקצועית מוכרות לצוריכ מז גם אצל שכירים אבל בטופס הדיווח אין כל אזכור ורובריקה לרישום עלות ההשתלמות... כיצד דורשים החזר? מישהו התנסה בזה? תודה

יתוק גז בדירה משותפת

אשמח לעיצה ביום בהיר התבברר לי כי ניתקו את הגז לדירה והדבר היה בשעה 16:30 אךבשרות חברת הגז כבר סימו את יום העבודה במוקד החרום לא מטפלים בפניות לקוחות של ניתוק אלא רק בדליפה למחרת בבוקר אמרו לי בחברת הגז שלא ביצעו לי שום ניתוק ואני טענתי שאם אין לי גז אז רק הם ביצעו ניתוק אמרו לי שאם הבעיה היתה אצלי אשלם עות ביקור טכנאי 150 שח השבתי שאין לי בעיה אבל זה הולך הדדי שאם זה היה בעיה שלהם הם יצטרכו לשלם לי אן אמרו לי אנחנו לא מוסמכים לאשר כסף בשעת הצהריים הגיע טכנאי והא הודה לי שבוצע ניתוק של הגז וזה היה בטעות אך עבר זמן וראיתי ששום בעיה מצדם שכחו המענין בכלל התקשרתי לקבול על זה שאין להם יחס ואני דורש פיצוי היחס היה משפיל הרמתי טלפון למנהל האזור אך צעק עלי וניתן לי את הטלפון בפנים וצעק שאני גנב וסחתן מה דעתכם?

GandWar

New member
שאלות לגבי שוטרים

שלום, במידה ושוטר עוצר אותי ברחוב, ומבקשש ממני לעשות משהו, כיצד אני יכול לברר האם הבקשה שלו נעשית ע"פ חוק? לדוגמא: לפני כחודש עצר אותי שוטר באילת בזמן שהלכתי ברחוב. השעה הייתה בסביבות 12 בלילה, והיה בידי בקבוק בירה סגור. השוטר ביקש שאפתח את הבקבוק ואשפוך את תכולתו על הרצפה. עשיתי זאת, למרות שלא נשמע לי הגיוני שאני מחוייב ע"י חוק כלשהו לעשות זאת,ואין לי קלף מיקוח נגד השוטר. בפעם אחרת נעצרתי כאשר הייתי במכוניתי, והשוטרים חיפשו עלי סמים. שאלה שניה היא זאת, האם השוטר יכול לחפש עלי\במכוניתי ללא צו או עילה כלשהי? ואם הוא כן צריך עילה ע"מ לעשות זאת, אילו כן מתקבלות ואילו לא? תודה מראש.

op7777

New member
ביטול הסכם שכ"ט ע"י לקוח - מה עושים ?

חתמתי עם לקוח חדש על הסכם שכ"ט, ייפוי כח כל זאת לאחר שיחה של כשעה על התיק שלו בה פירטתי לו על האפשריות ועל אילו דרכי פעולה אני אפעל בהקשר שלו. לאחר החתימה - סוכם כי הוא יעביר לי מקדמה עוד השבוע ולאחר חודש את ייתרת שכר הטרחה. היום הוא יוצר עמי קשר ומודיע לי כי הוא מוותר על שירותיי והוא מעוניין לבטל את הסכם שכ"ט. מה עלי לעשות במקרה כזה ? תודה

צהטין

New member
שאלה קטנה ..

איזה שי נהוג לתת לעו"ד לאחר זכיה במשפט ..( אחוזי נכות מול ביטוח לאומי )

ivgy1980

New member
כסף ! כסף !!!!

זה שאלה רצינית, או סוג של בדיחה עלובה ? כי זה לא מצחיק ...

צהטין

New member
רצינית ....

אני מדבר בנוסף לשכר טירחה ואחוזים כמו שנקבעו....

מה דעתכם

על העובדה שיותר מ-90% מהשופטים בארץ הם אשכנזים, ורוב תפקידי המפתח במדינתנו מיואשים ע"י אשכנזים? ברוב רשעותכם וזדון ליבכם אתם מנציחים את הקיפוח העדתי בלי להניד עפעף ורומסים את חלום קיבוץ הגלויות ברגל גסה. אתם סמוכים ובטוחים שידכם על העליונה תמיד, אבל בסופו של דבר אתם המנצחים, ואנחנו איננו אשמים שסביכם וסבתותיכם הורישו לכם מגוון של מחלות נפש הישר מעומק הקיטור והטראומה (טרגדיה אשכנזית שאתם מבכים כבר שישים ושלוש שנים, כאשר מתים לכם שישה מיליון קרובים כל שנה מחדש.) אתם פשוט מקשה אחת של קור אנושי, עקשות ושכל מסוכן. נבואות הזעם השמאלניות שאתם כל-כך משתדלים להגשים בתוכנו יתמסמסו כי אין לכן אלוהים, ובסופו של יום אנשים טובים ימצאו את הנוגדן שימגר את הרעל שאתם מזרימים בעורקי העם כדי להרוס את נשמתו. בשלישי של השב"כ חוסל רוה"מ לשעבר יצחק רבין. ויגאל שלנו יושב סתם.

דידי 2012

New member
עזרה למשפחה במצוקה

שלום יהודים יקרים יש זוג עם ילדים שיש להם בעיה לשלם שכירות ורוצים לפנות אותם מהבית יש מישהו או מישהי שיכולים להירתם לעזרה אני פונה פה אחרי שבדקתי בשירותי הרווחה ואין מענה ותקציב לעניין יש לציין שהמשפחה נתמכת ע"י עמותה לאוכל ועכשיו הבעיה זה השכירות המועד לשלם את השכירות זה היום והמשפחה לא יודעת מה לעשות מס" פלא 0502491817

שלום לכולם זקוקה לעזרה.

אני זקוקה לייעוץ לגבי עורך דין פלילי טוב מטעם הקטגוריה. מדובר במשפט של רצח. המשפט נמצא בסיום כרגע, כלומר הפרקליטות הגיעה עם הנאשם לעיסקת טיעון של 15 שנה, אבל המשפחה שלנו נגד זה . האם אפשר לעשות משהו ??? אם כן איזה עורך דין טוב?.. תודה

טואית

New member
לדעתי, זהו פורום עקר

אנשים טורחים, מפנים שאלות ואף אחד לא מתייחס. נו טוב, אחד מתוך עשרים מקבל תשובה... אז מה קורה כאן?

למעלה