שאלות
הערות
בקשות
וכל השאר... לפה

noayud123

New member
עוד שאלה

טוב קודם כל אני רוצה להודות לי שענה לי על השאלה ששלחתי על זאק אפרון ויש לי עוד שאלה על הנושא הזה למה בסרט הראשון הוא לא שר את כל השירים לבד ? ושלחתי לפני איזה חודש למעריב לנוער מיכתב ואני ביקשתי שישימו פוסטר של דרייק בל כי רני נורא אוהבת לתלות את הפותרי שאני מקבלת אבל אף פעם אני לא מקבת פוסטרים של אנשים שאני מקירה או שאני מקבלת פוסטרים של אנשים שאני לא אוהבת אז בבקשה תענו לי על זה ותשימט פוסטרים של אשלי מפורסמים כמו vanessa hudgens, zac efron,Ashley Tisdale וכאלה

שלום שלום../images/Emo3.gif

חיפשתי הודעה לשרשר אליה...ואז הייתי צריכה לעבור לעמוד השני...ואז אמרתי לעצמי "נהההההה למי יש כוח". בכל מקרה
אני חדשה פה.. אני מנויה לעיתון כבר כמעט 6 שנים
וזה כבר הרגל כל יום שלישי לקרוא את העיתון
מעניין מה יקרה אחרי גיל 18
שזה עוד לא הרבה זמן
. אז ברוכים הבאים לי.

amit678

New member
אם אני לא טועה...

הם נכתבו לפני שהוא לוהק לסרט והקול שלו לא התאים לקול של השירים... ככה לפחות הוא (זאק אפרון) אמר... מקווה שעזרתי

amit678

New member
ברוכה הבאה נערת פרח מאושרת ../images/Emo13.gif

מקווה שתהני כאן!!
אני עמית, בת 15 ואני כ"נ (די חדשה...) בעיתון

שחף שלר

New member
עמית צודקת

זאק לוהק לסרט הראשון אחרי שנכתבו השירים והלחנים והקול שלו לא התאים לרובם (מבחינת האוקטבות...), לכן הוא לא שר אותם לבד

mor000

New member
שאלות ../images/Emo41.gif הערות ../images/Emo41.gif בקשות ../images/Emo41.gif וכל השאר... לפה

הערה-הארה

נעמה תעשי לי שבט זולו אפריקאי
או ש:
אני אוהבת את הטור שלך...לפעמים שאני קוראת את ההודעות ה"עמוקות" של הקוראים
אני חוששת שאת נפגעת באמת... וכאן הרגישות האמפטית המוגברת שלי פועלת. זה לא מפריע לך? אני במקומך כבר הייתי נועלת את עצמי בשירותים.(או צופה בבובות או עושה כל פעילות מזוכיסטית אחרת) בכל מקרה קוקה קולה הכבוד לך

*עושה לך*../images/Emo29.gif P: בקשר לשאלה שלך, זה נכון שאני לא נהנית לקבל הודעות כאלה ובטח שלא אוהבת את העובדה שאנשים רואים את זה אחר כך בעיתון, ויש רגעים שזה פוגע ומעצבן, אבל אני יכולה להתמודד עם זה, כי תכל'ס מי זה כל האנשים האלה שיגידו עלי משהו בכלל? אני נפגעת באמת רק שמדובר באנשים שחשובים לי, כלומר אם מישהו שאני מכירה ומעריכה יצחק עלי או על הטור שלי אני אפגע מאוד, אבל חצי מהאנשים שכותבים לי דברים כמו "יא קופה" לא יודעים לכתוב בלי שגיאות כתיב או שהם סתם משועממים. ואני לא מבינה למה כולם כל כך בזים לבובות. אני באופן אישי ממש אוהבת את זה ומשתדלת לראות כל יום, וזה בלי שמץ ציניות. זאת לא יצירת מופת או משהו אבל זה פי מאה יותר טוב מהאלופה ויש בזה גם לא מעט דברים טובים.

חחחחחחחחחח

בחיים לא ראיתי,אז אני לא יכולה לשפוט
,אני סתם נהנית לרדת על סדרות כדי להרגיש טוב עם עצמיXD . בכל מקרה,סתם חסרי חיים!!! אני חושבת שאת ממש חמודה ושנונה
כל השאר יכולים לקפוץXD.

tali44

New member
היי, אז רציתי לשאול אם ידוע לכם את יתפרסם

בקרוב פוסטר של ג'וני דפ, או כתבה על "סוייני טוד" - הסרט החדש שלו? כי אם אני לא טועה, הפוסטר האחרון שפרסמתם של ג'וני דפ, היה שלו בתור ג'ק ספארו ביולי 2006. אז נראה לי שהגיע הזמן לעוד אחד...
(וגם כתבה עליו פרסמתם בסוף 2006 או תחילת 2007 "ג'וני דפ - כוכב עליון".) אז גם הגיע הזמן לזה.
טוב, אני מקווה שידוע לכם, ואם לא אז אני מקווה שהיה פוסטר\כתבה שלו.

tali44

New member
והאמת שכתבה מפרגנת על ברינטי ספירס לא תזיק,

למרות שלא נראה לי שהרבה אנשים ימצאו בה משהוא טוב...
(אוףף, פעם היא הייתה כל כך כוכבת, ועכשיו כל האופנה זה רוק 6666666, פריקים, אימואים ו- wanna be. ואף אחד לא מתייחס אליה בתור זמרת.) טוב, את התיסכולים שלי אני אשמור לעצמי.

mor000

New member
מממממממ

"ועכשיו כל האופנה זה רוק 6666666, פריקים, אימואים ו- wanna be." אופנה?... כל אחד שומע את מה שהוא רוצה ומה שהוא אוהב. יש גם מוזיקה ישראלית, יש מוזיקה מזרחית יש מוזיקת דיכאון ויש להם מספיק שומעים בארץ... פריקים אימואים ובלה בלה בלה, הנוער חייב להפסיק להכליל אנשים לתוך קבוצות... מה זה פריק?! מה זה אימו?! מה זה רוצה להיות?! כיאלו תסבירי לי, יש מישהו שהוא פריק אמיתי ויש כזה שרוצה להיות פריק?!

amit678

New member
אני חושבת שפיספסתי משהו...

למיטב ידיעתי הפירוש של פריק הוא מוזר...למה שמישהו ירצה להיות מוזר? מתנצלת על הבורות

mor000

New member
פריק באנגלית 'מפלצת'

או סוג של משהו כזה... רק שבארץ אנשים פריקים זה אנשים שלובשים שחור ונוצרת הכללה ושמות וביטויים ומי יודע מה... אז אני שואלת למה?!

amit678

New member
אני מסכימה איתך!!

פריק התחיל כסלנג למישהו מוזר וחריג שזה נחשב בעיני מי שמשתמש בביטויים כאלו דבר שלילי...אז איך הפריקים נהיו באופנה עכשיו? זה ממש פריק

tali44

New member
את לא רואה שכולם הולכים עם גולגלות?

כל אלה ששומעים מהפלאפון בקול שומעים רוק, כי זה מדליק!! פעם באופנה היה "המורדים", או בשנת 99- ברינטי, אגלירה, אנסינק, ווסטלייף, בקסטריט בויז. בשנות ה- 60 זה היה הביטלס. ועכשיו, 2008 פריקים ורוק הולך חזק, כי זה מגניב. קוראים להם פריקים כי הם מוזרים, אבל עכשיו זה הפך לדבר מדליק ואופנתי. ברור שכל אחד שומע מה שהוא רוצה לשמוע, אבל סליחה, מי ששומע ברינטי ספירס, מדונה, או קיילי מינוג- הוא לא "מדליק", מי ששומע אבריל, לינקין פארק ואוונסנס- הוא הכי In שבעולם.

למעלה