שאלות
הערות
בקשות
וכל השאר... לפה

amit678

New member
אבל מי החליט שמוזיקת רוק או גוגלות זה פריקי??

כנראה שפיספסתי משהו כי הפירוש של פריק זה מוזר וחריג ואם הדברים שציינת מגניבים עכשיו, וכולם אוהבים אותם (ככה את אומרת לפחות...) אז מה חריג בזה? להיות פריק זה "אין" כמו שכינית את זה...להיות מוזר זה מדליק?? אני באמת לא מבינה איך פריק נהיה פתאום דבר חיובי ומדליק...

tali44

New member
לא יודעת, תסתכלי סביבך ותשימי לב לזה.

אז לא נקרא לזה פריקים, אבל כל הרוק והגולגלות נהיה באופנה. ילדות בכיתה שלי שמתאפרות וכל זה, ויש להן תיק של מיצי-מימי שומעות רוק והם השמיעו בכיתה רוק- חיברו לחשמל ושרו בקולי קולות, יש לאחת חולצה עם גולגולת, והן תלו על התיק מיצי- מימי כזה משהוא שכתוב בשחור Rock. כל הזמן מדברים על להקות הרוק, אבריל, אוונסנס וכל זה. אבל כל הפופ זוכה להרבה פחות אהדה עכשיו. בריטני וכריסטינה "נכשלו" באלבומים שלהם (לא עשו 5 מליון כמו אבריל). לא אוהדים אותם כמו את טוקיו הוטל, לינקין פארק, אוונסנס ועוד מלא להקות רוק אחרות. לזה אני מתכוונת.

amit678

New member
יכול להיות שזה הטרנד עכשיו...

יכול להיות שעכשיו יותר אנשים אוהבים מוזיקת רוק. זה לא אומר שהם פריקים ומוזרים זה פשוט אומר שזה סגנון המוזיקה שיותר אנשים אוהבים עכשיו. אני אישית מעדיפה מוזיקת פופ, כל אחד והטעם שלו... ובקשר למה שאמרת על הגולגלות ועל המיצי הזה, לא כל מי שאוהב מוזיקת רוק דווקא אוהב את הדברים האלה... ואם את מתעקשת לדבר על מה אופנתי עכשיו ומה לא אני דווקא שמעתי שגולגלות יוצאו מהאופנה ובאלבום האחרון של אבריל לאבין היא פחות זמרת רוק מאי פעם...

squidward

New member
לינקין פארק,אבריל,אוונסנס ושאר ירקות ?!

מה קורה לכם חברים?
הם נחשבים לסתם משהו ממותג זה לא רוק אמיתי הם סתם עוטים מסכות כדי לקבל קצת תשומת לב נכון יש להם מוזיקה טובה אולי אבל הם כבר ממזמן לא הפלייליסט העיקרי של בני הנוער בימינו כיום יש מאות אלפי להקות רוק כבד , מטאל זה שראש 1 או מעריב לנוער מפרסם כתבות על חלק מהלהקות זה לא אומר שרוב בני הנוער שומעים את זה ממש לא המון בני נוער דווקא מעדיפים להקות שהעיתונות אף פעם לא שמעה ולא ראתה הרבה שומעים דברים לא מוכרים

hadarzi

New member
אה ועוד משהו

אבריל לא נחשבת לרוק..עד כמה שתחשבי שהיא כן.. היא פופ - מקסימום פאנק.. אבל רוק היא לא..

amit678

New member
היא הייתה ממש זמרת רוק...

אבל באלבום באחרון היא עברה שינוי תדמית די רציני ועכשיו היא זמרת פופ בכל המובנים...

hadarzi

New member
סורי אבל את לגמרי לא צודקת

בקטע של הטרנדים אולי את כן צודקת אבל בקטע של מי ששומע בריטני מדונה או קיליי הוא לא אין?! יעני מה?! מי קובע מה אין ומה לא?! לכל אחד יש סגנון שהוא אוהב לשמוע .(נקודה). אנשים לא יכולים לבוא ולהגיד שאם בנאדם אוהב כך וכך אז זה אין ואם לא אז זה לא. לכל אחד יש סגנון שהוא אהב ואי אפשר ככה להכריח אנשים לאהוב סגנון מסויים בזה שאומרים שהוא אין או לא..

tali44

New member
ברור, אני שומעת בריטני ומדונה וכל זה...

(בעיקר בריטני) ואותה הפקאצה מהכיתה שלי שמעה משהוא מה-Mp שלי (היא שמעה את השיר POP של אנסינק- שאגב, ג'סטין הוא חבר בלהקה הזו) ומייד אחר כך היה את השיר Cry me a river של ג'סטין,והיא כזה "איככ, ג'סטין
" עכשיו, מה הקטע? היא הרגע שמעה שיר של ג'סטין וצרחה אותו בכיתה ואחר כך אמרה איכס על ג'סטין...!! לזה אני מתכוונה, שהיא מנסה להיות קולית, אוהבת רוק, גולגולות, נכון שאבריל זה לא רוק אבל אוהבים אותה כל אלה שרוצים להיות מדליקים, לא אלה שאוהבים מאטל, אלה שמנסים להיות קוליים!! לזה אני מתכוונת. וגם היא פעם אחת אמרה לי "איסכ, מה את אוהבת את בריטני?? היא מסוממת!!" והיא כתבה על השולחת שלי- מסוממת. לא היה לי זמן לפתוח את הפה לענות לה כי המורה אמרה לה להסתובב, אבל הקטע שבריטני לא מסוממת המון זמן, וזו הוחכה מבית המשפט, מכל בדיקות הסמים שלה היא יצאה נקייה לחלוטין!! (אני מדברת על איזה בדיקות 8 או יותר) וגם שהיא הייתה במכון גמילה אחרי הקרחת- התוצאות היו נקיות מסמים, אלכוהול או מה שתרצו. אבל היא נשארה שם רק בגלל שאמא שלה והמנהל האישי שלה החריכו אותה להישאר שם. (ובגלל זה היא פיטרה אותו ולא דיברה עם אמא שלה איזה חצי שנה טובה.) טוב, סליחה שחפרתי...

היי אני חדשה פה אז מגיע לי היי

אני חשבתי לעשות את הפורום יותר מגניב עדן קוטר 7 אולי נעשה צליל שיש הודעה . . פליז תתייחסו פליז פליז תודה תודה

amit678

New member
היי(הגיע לך-קיבלת!!) ../images/Emo6.gif

אני עמית כ"נ במעריב לנוער... HAVE FUN

Michaln22

New member
יש לי שאלה..

אם מישהו רוצה להיות גם כ"נ במעריב, האם אפשר? אם כן אני אשמח לדעת מה התנאים, ואיך מתקבלים. תודה מראש.

mor000

New member
אז ככה...

בטח שאפשר, את פשוט צריכה לעקוב אחרי העיתונים ולחכות למיונים הבאים שיהיו. כמובן שכל הפרטים על מה צריך לעשות יפורסמו בעיתון בדיוק כמו שהיה מלפני כמה חודשים. הכ"נים החדשים הצטרפו רק מלפני חודשיים כך שיקח קצת זמן, אבל הסבלנות משתלמת.

mor000

New member
../images/Emo41.gif תגובות לשרשור זה נמחקו

עקב ניסוח לא הולם, תכנים שלא קשורים לנושא הפורום ומילים פוגעות. השלב הבא יהיה חסימה.

בעיקרון שמו בגיליון האחרון פוסטרים

של היי סקול מיוזיקל והמערכת ממש משתדלת לרצות את כולם, אבל בגלל שיש כ"כ הרבה אנשים וכ"כ הרבה כוכבים זה קשה.. אני בטוחה שעם הזמן תצברי את כל הפוסטרים שאת רוצה

hili האחת

New member
צריכים לשים פוסטר של לוקאס גרבאל.../images/Emo79.gif

יש יותר מדי הערכה לשחקנים היותר ראשיים ואני אוהבת את ריאן ואני לא אתנגד לתמונה נחמדה (הרי פוסטר בחיים לא תביאו, נכון...?).

למעלה