שאלות..?

paradise city

New member
בקשר למכנסיים צבעוניים, שלייקס, וכוכבים!!!!!!

יש לי את החנות שיש בה את כל הדברים האלה במחירים הכיייייייייי זולים שיש!!!! יש שלייקסים משבצות וכוכבים ב-40 שקל!!!! תיקים של כוכבים ומשבצות ב-79!!! מכנסיים סקוטיות בשלל צבעים צעקניים[ ורוד, אדום וכו'...] יש צמידי ניטים במגוון צבעים ועוד מלא בגדים מדהימים. החנות נמצאת ברחוב קינג ג'ורג' 2 בתל אביב[קצת אחרי אודם] והיא נקראת החנות הקטנה. את יכולה להיכנס לבלוג שלי, יש שם תמונות של התיקים http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=460752 מקווה שעזרתי:) ד"א אני חדשה פה..P:

MomijiSan

New member
אני ממחזרת שאלות../images/Emo178.gif|קרמבו|

לגבי הצבעים לשיער שנמצאים בחנות ההיא שבשער 1 בסנטר . מה שם החנות ההיא? מה שם החברה של הצבעים האלה? המחירים שלהם ? כמה זמן הם נשארים על השיער? הם מחייבים חימצון בשביל להשתמש בהם ? תודה ויום פנאן

Rainbow Cookie

New member
זו מספרה.<:../images/Emo109.gif../images/Emo133.gif

שמוכרת צבעים ב-90 שקל, צבעים כמו מאניק פאניק אבל הם נשארים יותר זמן על השיער. וכן, צריך חמצון. :)

MomijiSan

New member
סעמקT_T|קרמבו|

טודע333> ואני לא רוצה חימצון הורס את השיער ושצבעתי פעם אחרונה זה נשאר מעולה על השיער;;

Rainbow Cookie

New member
כן אני יודעת..../images/Emo109.gif../images/Emo133.gif

הצבע ממש יפה עלייך. אני עשיתי צבע אדום של סופר פארם וזה נשאר יופי והוא בולט מאוד. ^____^

כן..

יש חנות כזאת גדולה בשינקין, אני לא יודעת את שמה אבל היא ענקית ויש שם המווון דברים(אפילו שטיחים ורהיטים) אז ראיתי שם שלייקס ועוד כל מיני שטויות כאלה. ואני חושבת שזה עולה 20-30.. קניתי משם שרשרת:)

מישהי יודעת על חנויות יד שנייה בחיפה שיתנו לי

כסף תמורת בגדים, ולא זיכוי לאותה חנות?

Fuck Me1

New member
שאלה

מאיפה אני יכולה לקנות שרשראות כאלה ששמים על המכנסיים?

למעלה