מילמול*
I i love lucy New member 13/11/03 #57 זה באלבום הלבן יש לי אותו ו... התרגלתי כך שזה לא ממש מפחיד כבר... זה בשיר i'm so tired בסוף בסוף...
ד דקלה9 New member 12/11/03 #21 לעידכונכם אל תתבלבלו, אני מיד מתחילה לכתוב את המאמר בנושא ג'ון לנון והמספר תשע. אחריו הכל יהיה ברור (או שלפחות תבינו את כל הענין)
לעידכונכם אל תתבלבלו, אני מיד מתחילה לכתוב את המאמר בנושא ג'ון לנון והמספר תשע. אחריו הכל יהיה ברור (או שלפחות תבינו את כל הענין)
A Another Girl New member 12/11/03 #25 להרגע נשמה ../images/Emo3.gif לא כולם שורצים בפורומך האינטלקטואל כל היום וכל הליל...
A A Raider Gone Rogue New member 12/11/03 #26 דאא... אני רגוע בכל מקרה וחוץ מזה.... לא צריך לדעת אנגלית ברמה משהו... רק להכיר את שם השיר...
A A Raider Gone Rogue New member 12/11/03 #28 She's the kind of girl that puts you down when friends are there You're feeling fool When you say she's looking good she acts as if it's understood she's cool cool cool cool oh girl
She's the kind of girl that puts you down when friends are there You're feeling fool When you say she's looking good she acts as if it's understood she's cool cool cool cool oh girl
A A Raider Gone Rogue New member 12/11/03 #30 בואי נפנה להנהלתה ונבקש שיפתחו פורום סוחטי מחמאות נורא קר לי רוצה קיץ!
A A Raider Gone Rogue New member 12/11/03 #34 סורי, עסוק מדי אלמלא יופייך סנוור אותי כל כך כנראה שבכלל לא הייתי עונה כרגע להודעות שלך
A Another Girl New member 12/11/03 #35 אל תשחק אותה...../images/Emo3.gif יופיי סינוור אותך עאלק...הלכת לרעות בשדות זרים
A Another Girl New member 12/11/03 #37 כמו שאמרתי כבר ../images/Emo3.gif לא הצעת לי נישואין=הלכת לרעות בשדות זרים
A A Raider Gone Rogue New member 12/11/03 #38 תראי, בעניין הצעות נישואין אני קצת צעיר מדי בשביל זה... אני לא מתכנן להתחתן עד גיל 70 אבל מה את יודעת, אולי אם תסנוורי אותי מספיק אני אשנה תוכניות |אייקון זוקר גבה במבט ערמומי|
תראי, בעניין הצעות נישואין אני קצת צעיר מדי בשביל זה... אני לא מתכנן להתחתן עד גיל 70 אבל מה את יודעת, אולי אם תסנוורי אותי מספיק אני אשנה תוכניות |אייקון זוקר גבה במבט ערמומי|
A Another Girl New member 12/11/03 #39 70? ../images/Emo4.gif But darling,I'm not getting any younger... איך אני אצליח לפתות אותך להינשא לי בגיל 70? אז אני בטח אראה כמו הצרות שלי (מ-Yesterday...)
70? ../images/Emo4.gif But darling,I'm not getting any younger... איך אני אצליח לפתות אותך להינשא לי בגיל 70? אז אני בטח אראה כמו הצרות שלי (מ-Yesterday...)
A A Raider Gone Rogue New member 12/11/03 #40 אני מניח שתצטרכי לשכנע אותי להקדים את תאריך החתונה לגיל 24 (שזה רק עוד שנה וחצי)....