שאלות

yair_bar

New member
מנהל
אתה עושה פה מעשה רחב הזונה

קודם כל הסכמנו שכל הלוחמים לוקחים.
מעבר לזה, לא חושב שהיה כאן גולש אחד עד היום שטען שאוברים לא שותה מיץ פטל.
אז עד שהייתה תפיסה בפועל כולם רצו לראות את JDS מול לוחם שצורך וזה היה בסדר. אחרי שהוא נתפס זה הפך ללא בסדר ולקרב שגולשים לא רוצים לראות?

חוץ מזה צריך לתת לו את מידת ההגינות שלראשונה עשו בדיקות שלא בצמוד לקרב. יכול להיות שהרבה אחרים היו נתפסים בצורה כזו בלי שהספיקו לנקות את גופם כמקובל

ואגב, מי אמר שפיודור לא צורך פירושקי על בסיס קבוע?

udi102

New member
מה זה הסכמנו שכל הלוחמים לוקחים ?!

מי זה הסכמנו ? עד היום לא היתה הוכחה שאוברים לא משתמש והאוהדים שלו טענו ובצדק שהכל דברי סרק ,עד לרגע שהוכח אחרת והנה הוכח שהוא משתמש .

קבלת גם הוכחה שלא כולם משתמשים שמכל עשרות הלוחמים שנבדקו רק הוא נתפס , אז הנה הוכחה שלא כולם משתמשים .

אין הנאה לראות לוחם מנצח ברמאות כמו שאין הנאה לראות את ברצלונה מנצחת באמצעות השופטים (אני לא אוהד ברצלונה לצורך העניין) .

פידור לא צורך כלום ,כי לא הוכח שהוא צורך וחוץ מזה אני בטוח שאלף אחוז שהוא לא משתמש בכלום ועד שיוכח אחרת אני צודק .

yair_bar

New member
מנהל
לא חייב להיות סטרואידים כפי שלמדנו עם השנים

גם מריחואנה תופס ועוד חומרים מחומרים שונים.
לזכרוני, היו הרבה תפיסות של חומרים אסורים של ספורטאים מהמזרח

זקס11

New member
זה שהוא לא לוקח סמים לא הופך אותו לראוי

עד כמה שזכור לי, הוא הפסיד את שלושת הקרבות האחרונים שלו.
אם דיינה דואג למורשתו של פידור, הוא יכול לשבץ את אחד מאלה שהכריעו את פידור.

udi102

New member
מאז שלושת ההפסדים הוא ניצח שניים ברצף

לאט לאט הוא חוזר לעצמו ,כמובן שהוא לא טופ 5 בHW אבל גם היום הוא מנצח לא מעט מהHW בUFC

yair_bar

New member
מנהל
לא. זהו. החלטתי. זה הוגן וזהו

מבחינתי הקרב יתקיים והוא לא יהיה על האליפות

זקס11

New member
גילוי נאות, אני משוחד

אוברים הוא הלוחם האהוב עלי. אני איתו עוד מהתקופה שקראו לו "פח", כך שקשה לי להיות אובייקטיבי.

לזכותו של אוברים בהחלט ניתן לומר שיש לו סיכוי , וזאת בגלל שעדיין אין לו רשיון ללחימה בנוודה. להבדיל, סונן יצא חיובי אחרי הקרב, זאת אומרת שזה היה לאחר קבלת הרשיון.

בקיצור, לאוברים כן יש סיכוי להלחם. ואם נעזוב את הקטע המוסרי (שבהחלט מטריד אותי), מדובר באחד הקרבות עם ההייפ הכי גדול שיש.

למעלה