שאלות

ללוש זה כיף!

זה הצבעי-ידיים/פלסטלינה/ארמונות-בחול של המבוגרים! (יש עוד משהו חוץ מלישה, אבל נטע תמחוק לי). בכל מקרה... את המקרה של לישה ללחם - פותר לך מכשיר חביב בשם "אופה לחם". מכשיר משובח. שופכים פנימה קמח, מים וכו´, מכוונים ל-5 דקות לפני שקמים, והופ!! לחם חם וטרי על הבוקר!...
 

greenit

New member
שי לי

אופה לחם אבל אני רוצה להכין חלות (לימי שיש) או עוגות (שמרים או מה שלא יהיה) ותמיד נשאר לי יותר מידי קמח והבצק לא יוצא משהו.... טוב לא משנה... תודה בכל מקרה
גלי
 

haleth

New member
../images/Emo141.gif ועוד מקלות קנמון

אורז וירקות בסגנון הודי חומרים: 2 כפות שמן 2 מקלות קינמון 10 צנוברים 1 כף זרעוני כמון 5 עלי דפנה תרמילי הל שחור מעט קליפת אגוז מוסקט 200 גרם ירקות חתוכים לקוביות (בצל, גזר, אפונה, שעועית ירוקה, תירס..) כוס וחצי אורז בסמטי תערובת, כמו של פרג, לא הכרחי מלח הכנה: מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את התבלינים. מוסיפים את הירקות ומטגנים עוד כמה דקות. מוספים את התערובת לאורז ומטגנים עוד כמה דקות. מוסיפים את האורז וממשיכים בטיגון. מוסיפים מים רותחים ומכסים את האורז ועוד 2 ס"מ. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש גדולה עד שהאורז סופג את המים. מנמיכים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים ככה עוד 20 דקות (מידי פעם כדאי לטעום ולוודא שזה מוכן). כשמוכן, מכבים את האש ומשאירים מכוסה עוד כמה דקות.
 
למעלה