שאלות

אין לי כותרת, אז: "מלגזה"!

1. פשש... חשבת להיות מאחנת פסיכוטכנית או פסיכולוגית מסוג כזה או אחר? עם כזו קריאה של אנשים את יכולה להיות ממש טובה, ואפילו נראה לי שמרוויחים טוב... 3. תסלחי לי, אבל אני לא רואה את הקשר. הם ממין אחד, אז? יש לך בני אדם ממגוון של צבעים, עם נכויות כאלו ואחרות, בעלי תכונות מסוימות טובות יותר או גרועות מאחרים - אז הם שווים?* ___________________________________________ * אני אמרתי כאן ברוונה כמה וכמה דברים שסותרים את השקפתי הבסיסית כדי לגרום לך לחשוב, ולענות לי מה את חושבת. אני כן חושב שכל בני האדם שווים, אבל ככל הנראה בצורה שונה ממך.

L e s t a t

New member
אז את יודעת יותר טוב מהחוקרים

והמדענים? אשריך וטוב לך! מה אני אגיד לך? אני גאה בזה שאני בן אדם, עם כל החיות שלך, את יכולה לחיות אבל מי ששולט בעולם זה אנחנו.

L e s t a t

New member
יפה מאוד

רק שיש כמה בני זונות שבגללם חלקים ממנו מתכערים.. אבל יש גם את אלה ששומרים עליו.. כאן, בפורום הזה, רובנו אוהבים את הטבע ומנסים לשמור עליו כמה שיותר.

wicca sphere

New member
למה אנחנו צריכים לשלוח?

אם את כל כך דוגלת בעובדה שחיות טובות מהאדם, חכמות מהאדם, ויש לנו מה ללמוד מהם: א) אנחנו היינו הניצוד בגלל שלא היינו מסוגלים להתמודד עם הבינה העילאית שלהן. ב) היינו לומדים... אהה... המממ... לצוד אחד את השני אנחנו כבר יודעים.. לרחרח זה לא משהו שימושי.. לשחות חלקנו הגדול יודעים.. לאכול עלים.. נו מילא.. מילא אם היית מדברת מהבחינה של תובנות על החיים כמו שחלק מהשאמנים היו עושים אז מילא.. אבל יש לי תחושה שזה לא הנושא. עצם העובדה שאת אומרת ש"חיות נהנות יותר ממך" כלשונך, מעידה על התימרות לדעת מה טוב עבור אחרים ואיך אחרים צריכים להנות... אני אישית מוצא את זה טפשי. "אבל אם תגיד לי מחר שאתה שולח אותי..." אנחנו צריכים לשלוח אותך? תסעי ליער מבודד בתיזיראבאק ותחי מפטריות.. אם כל כך היית דוגלת בזה לא היית צריכה שנשלח אותך... היית יכולה לקום ולעשות את זה לבד. בהמשך ההודעה דיברת על דרווינזם חברתי ועל הנאצים והבנתם של התאוריה... אני ממליץ לך לקרוא את התאוריה של דרווין שוב כי נראה לי שפספסת משהו.

RANDYme

New member
טוב...

שיטת הנקודות לא עובדת.... אז ככה: אני לא אמרתי שאני רוצה ליסוע ליער מבודד, וכן אני אעשה את זה דעתיד, אבל לא לתמיד. נולדתי כבת אדם עם כל החסרונות שבעניין. בקשר לחיות, לדעתי הן חיות יותר טוב. אם חיה מתה, זה לא בשל היותר בעלת צבע שונה מחיה מאותו מין, ולחיות אין דת מטופשת שרק מביאה לבורות ולמלחמות. ובבקשה בואו לא נפתח על זה שרשור כי בפורום אתאיזם בזבזתי שבועות על הנושא. כל המעוניינים יכנסו לשם. זה די בולט. אני מאוד לא מתיימרת לדעת ולקבוע מה טוב יותר לאחרים, מצידי שכולם יחיו בבריכה,עם קוקטליים ביד ושירדפו אחרי כסף. אני פשוט אמרתי שביער אני אהיה יותר מסופקת מלמצוא מזון, מאשר להגיע למשכורת גבוהה יותר באלף שקל מקודמתה. וגם זה עוד לא הוכח לי. אני לא זו שהזכירה את תורת דארווין, פשוט אמרתי שהחזק שורד. ואנשים- זו עובדה אז בואו לא נתווכח. שוב- בני אדם הם מין אחד של חיה. קשה לי לקלוט שאדם שחור\יהודי פחות טוב מאדם בלונדיני.. ופה הנקודה שלי. קתץ מוזר לי לכתוב את כל זה פה, כי אתם אמורים לרכוש הערצה לטבע לא..? מיל, אם הייתי כותבת את זה בפורום של הרב כדורי...

kat re

New member
תראי..

"אם חיה מתה, זה לא בשל היותר בעלת צבע שונה מחיה מאותו מין," כאשר חיה נטרפת בטבע זה רק בגלל העובדה שהיא לא הייתה מספיק חכמה, מהירה , חזקה על מנת לברוח מהטורף שלה.. זה לא הכל.. אנחנו נוצרנו שונים מהחיות בכך שלנו ניתנה אפשרות הבחירה.. חיות פועלות על אינסטינקטים.. הם לא יודעות מה זה הנאות החיים שאנו כן יודעים.. זה שיש אנשים שבחרו להתנהג בשפלות ברוע.. זאת בחירה שלהם .. אם תשבי עם עצמך ותחשבי טוב טוב את תגלי שאת בעצמך פעלת לא פעם ולא פעמים בשפלות או ברוע.. אין אדם שיכול להגיד שהוא בחיים לא פגע באף אחד שלא ביודעין... זה חלק מהחיים. גם אם תעברי לגור ביער את מהר מאוד תתגעגעי לאנושות וצחזרי אליה עם כל החרא שבה.. במקום לשבת ולחפש איפה האנושות "מסריחה".. תחפשי את אלה "הלא מסריחים"
בקשר לטבע.. אנחנו כן אוהבים אותו , חלקינו אף מעריצים וסוגדים לו.. אבל זה לא אומר שאחנו צריכים לגבש ראיית שנאה לגביי בני האדם וראיית עליונות וחוכמה לחיות הטבע שהרי ידוע גם האדם הטיפש ביותר תמיד יהיה נבון יותר מחיית השדה לכן כל השוואה בין חוכמת בני האדם לתבונת החיות שטותית, כי כמו שאמרתי לחיות אין תובנה הן פועלות על אינסטינקטים

RANDYme

New member
פעם אחרונה

1. הציטוט דיבר על גזענות. חיות לא הורגות מתוך שנאה אלא מתוך מניע הישרדותי! כמה אני אצטרך לרשום את זה???? 2.הכל עניין של הגדרה. הנאה אצלך זה מחשב, גלידה... חיה לא יודעת מה זה, והיא נהנת מלרבוץ בשמש אחרי ארוחה טובה. 3.זוהי הראייה שלי. אני מתביישת במין האנושי. 4. שוב- תגדיר נבונות. אתה יכול לצוד כמו אריה? לשחות כמו דולפין? לראות כמו ינשוף? לא. האדם הכי חכם באותה מידה לא יגיע לקרסוליו של גו'ק בתחום ההתחמקות. הכל נמצא בהגדרות. 5.אוהו איזו תובנה יש להם. זה שמשהו שונה משלך לא אומר שהוא לא קיים.

kat re

New member
קודם כל אני בת

תובנה לא נמדדת רק בתחום אחד.. אם את מעדיפה לשבת ולבכות את המין האנושי במקום לנסות לשפר , אם לא את כל העולם אז לפחות את סביבה הקרובה שלך.

RANDYme

New member
מי אמר לך

שאני לא???ואני לא "בוכה" אני פשוט מביעה דיעה.

L e s t a t

New member
בלה בלה בלה

1. הוכח לך שזה לא נכון. זה כל מה שאני אומר כאן. רוצה לחיות כמו חיה? חושבת שהן יותר טובות? יופי לך! תהני! אבל החיה האהובה עליי היא ללא ספק - האדם. לכן, עשי כרצונך ואני אעשה כרצוני..

Tatu4Taty

New member
יש התייחסות לא קטנה לעניין הטבע

והאדם בנייט-מאג'יק ( night magick ) - כישוף לילה בתרגום חופשי. מי שרוצה יכול לקרוא כאן www.nightmagick.com אני יודע שזה נראה כמשהו שלא קשור לפאגאניות אבל בפרק אחד יש את הבסיס לסוג הכישוף הזה שיש לו אופי פאגאני להפליא בפילוסופיות שלו.

suki da yo

New member
ואו

לכי מפה. לפני שנכנס עלבת בחבר פורום ותיק (שאין לך שום דרך לפשוט אותו כ את לא מכירה אותו), והחלטת שכדי להיות ויקאנים כולנו חייבים להיות היפים מטופשים. אני הורגת ג'וקים. אני ממש מפחדת מהדברים הארורים. אני גם לא צמחונית. ואני ממש לא מזוייפת.

למעלה