שאלות

ne ro

New member
שאלות

1. האם יש נוכחות ישראלית צבאית בשטחים הכבושים? 2. האם הצבא הישראלי ממשיך לרצוח ילדים פלסטינים?

a e q u i t a s

New member
בטח אני רוצח ילדים פלסטינים כל יום

בטח אני רוצח ילדים פלסטינים כל יום, אפילו פעמיים ביום... אני גם אוהב להכין מהדם שלהם מצות, בעיקר לפסח.והצבא הכיבוש הישראלי, הרי לא יצא בחיים מהשטחים הכבושים כי כל עוד אנו בגדה המערבית ובעזה אנו יכולים להאכיל בעזרת דמם של הילדים הפלסטינים ארוחת צהריים דשנות ומלאות.

arnolD boy

New member
עזוב אותו, הוא סתם ../images/Emo151.gif

סוציאליסט שמתחפש לקומוניסט

sharonhaimov16

New member
ואתה קומוניסט שאחראי למותם של

עשרות מיליוני בני אדם. אני בטוח שאת זה הליברליזם הכלכלי עוד לא עשה.

Son Gocu

New member
שאלות חדשות:

1. שאתה אומר שטחים כבושים למה אתה מתכוון? שכבשנו אותה מידי מי? 2. בשביל מה קיים הצבא הישראלי?

OMRK1

New member
מוזר שאח"כ הם לא רצו

את עזה והגדה בחזרה....ואני מעדיף דם של ילדים נוצריים מאשר ערבים, אני אנין טעם ^_^

Son Gocu

New member
ז"א

שאם פעם השטחים היו של ירדן ומצרים, ועכשיו הם לא רוצים אותם אז השטחים שלנו... אנחנו לא כובשים שום שטחים...

ne ro

New member
לא, כי הם שייכים היסטורית לפלסטינים

או שאתה אומר שהמצרים והפלסטינים הם אותו עם? באשר לירדן- הרי זה ידוע שלאחר גירוש הפליטים הפלשתינים מארץ ישראל הגיעו הרבה לירדן. חלקם לשטחים כמובן.. וערביי ישראל לא מרגישים בנוח בישראל כי הם מרגישים קרבה לאחיהם בירדן.

Son Gocu

New member
אתה יודע

שלא בהכרח נערך גירוש המוני של פליטים פלסטינים. בחלק מקומות כן קרו הדברים האלו... ובחלק מקומות באו צבאות ערב ואמרו לתושבי הכפרים:"צאו מן הכפרים כדי שלא תפגעו, אנחנו נעיף את היהודים מן הארץ". את הסוף של המלחמה אנחנו יודעים... היה גירוש פליטים מן הארץ ,אבל לא כל הפליטים גורשו.... חוץ מזה אני לא מבין מה הבעיה של הפלסטינים להיות תחת שלטון מצרי או ירדני, אבל תחת שלטון ישראלי זה בעייתי, גם ככה הם לא תחת שליטה. יש לי משום מה הרגשה שהם כל הזמן רוצים סכסוך תמידי ואף פעם לא ירצו שלום אלה תמיד מלחמה ושתמיד מישהו ישלוט עליהם, כי אף פעם הם לא שלטו בעצמם עליהם, והם פוחדים מזה... דרך אגב אם אתה מסתכל היסטורית(שזה מטומטם בעיני, כי צריך להסתכל קדימה) אז לנו מגיע הארץ ולא לפסטינים(ימי דוד המלך וכו'...)

ne ro

New member
זה בפירוש לא נכון, כי העם הפלסטיני

ישב בשטחים הכבושים עוד מימי הביניים.

ne ro

New member
ואני בפירוש תומך בנראטיב הפלסטיני

ולא בנראטיב הציוני ולא נראטיב ביניים.

Son Gocu

New member
אם ככה

אז א"י בכלל לא מגיעה לא לנו ולא לפלסטינים, אלא לכנענים...

sharonhaimov16

New member
היהודים הם כנענים!

לא יצאנו משום מצרים, במקור אנחנו כנענים, משמע האדמה שלנו.

למעלה