שאלות

sharonhaimov16

New member
אל תאמין לכל מה שכתוב בתנ"ך.

לא היינו במצרים, ולא היה 12 שבטים, לא אברהם, לא יצחק, לא יעקב, לא משה, לא שאול, ולא הייתה שום ממלכה מאוחדת או אימפריה גדולה. אני יכול להתחיל להסביר לך, אבל אין לי כוח.

Son Gocu

New member
אני לא מאמין מה שכתוב בתנ"ך

אבל לפי שאתה אומר: אין דבר כזה עם יהודי....

sharonhaimov16

New member
בטח שיש! אנחנו עם כנעני, משמע

מוצאנו מכנען, והתפזרו פעמיים בגלויות, אבל זה לא אומר שאין אנו עם אחד! בעזרת הציונות איחדנו את עמנו מחדש (חלקית, אבל גם משהו)

Bill9

New member
אל תפסול כל מה שכתוב בתנ"ך

ליציאת מצרים אין שום הוכחה היסטורית, אבל יש הוכחות לממלכה המאוחדת (אם כי יש מחלוקת לגבי הגודל של אותה ממלכה), יש הוכחות לפיצול ויש הוכחות ששאול כן היה מלך ישראל (לגבי השאר אני לא יודע אם יש הוכחות).

sharonhaimov16

New member
אין שום תיעוד לאדם ששמו שאול.

אין תיעוד לשום ממלכה מאוחדת בכלל, ידוע לנו על יהודה וישראל. האיזכור המוכר (ואם זכרוני אינו מטעה אותי, גם היחיד) היא כתובת תל-דן, מצבה ארמית שמתוארכת בין המאה ה7 למאה ה8 לפנה"ס. סיפורי שלמה במקרא, מתארים סיפורים של מלך אשורי מקראי, ואין עדות לכל אותם אירועים של שלמה, נמצאו מקדשים מתקופת שלמה, והתיעוד מתקופתו הוא רב יחסית. לאחר תקופת שלמה, כנראה שהמקרא יכול להיחשב מקור אמין, במיוחד לאחר גלות בבל ואיחוד הארץ. לא ברור האם ישראל ויהודה היו בכלל מונותאיסטיות, או האם המונותאיזם התחיל לאחר חורבן ישראל. התנ"ך הוא מקור אמין, בתקופות מסוימות, וגם הם כנראה מעוותות פוליטית, דבר רגיל שאנחנו מוצאים בכל מצבה או כתובת כלשהי.

sharonhaimov16

New member
60% מתושבי ירדן הם פלסטינים.

ובערבי ישראל טיפלנו מצויין, טוב יחסית למה שהמצרים והירדנים עשו, השאירו את הפלסטינים במחנות פליטים ולא טרחו לשלב אותם בחברה או לקדם אותם, לעומת זאת, אחרי הקמת המדינה, ישראל השקיעה כספים במערכת החינוך הערבית, וניסתה לקדם אותם, כמובן שזה לא היה שוויוני בין הערבים ליהודים, אבל לפחות קידמנו. אתה מוזמן להשוואת בין איכות החיים של הפלסטינים בעזה ובירדן מייד אחרי מלחמת ששת הימים, לעומת מצבם של ערבי ישראל באותה תקופה, אתה יכול להשוואת גם בין מצבם של ערבי ישראל היום לעומת הפלסטינים בשטחים היום. עדיף לפלסטיני להיות בעל אזרחות ישראלית, מאשר להיות תושב מצרים או ירדן, או חס וחלילה הרשות הפלסטינית. ואתם הקומוניסטים לא יכולים להטיף מוסר לאף אחד, לא שכחנו את הטיהורים של סטאלין ושל מאו.

עוד כמה שאלות מיותרות?...

1. כן. 2. לא, צה"ל לא "רוצח" אף ילד פלשתיני, ישנם מקרים שילדים פלשתינים נהרגים לא בכוונה, חלק באשמתם, חלק לא באשמתם אלא בשאשמת המחבלים, אם אתה מחפש רצח, אז לך לאירגוני הטרור הפלשתינים, רק הם רוצחים, זה באמת לחלוטין חד צדדי ולסטטיסטיקות והמספרים אין כל חשיבות.

ne ro

New member
הצבא הישראלי ועוד איך רוצח ילדים

פלסטינים ולכן לפלסטינים יש את כל הזכויות להשתמש בטרור נגד אזרחים ישראלים.

אז יופי, עכשיו הפכת לתומך טרור...

נו טוב, מי תומך טרור הוא לא חכם המיוחד...אין לי מה להסביר לך, גם ככה לא תבין. אין שם "רצח", לא "רוצחים" אף אחד, רק מחבלים.

Son Gocu

New member
יודע מה?

שאלה חדשה ישראל חוזרת לקווים של 4 ביוני 1967. מה לדעתך יקרה?

Son Gocu

New member
לא ענית על השאלה

אתה מתחמק? עוד הפעם: ישארל חוזרת לגבולות של 4 ביוני 1967. מה אתה חושב יקרה?

ne ro

New member
אבו מאזן מנסה למתן את ארגוני הטרור.

ולפרק אותם מנשקם, בניגוד לערפאת. ארגוני הטרור לא חתמו בהסכם אוסלם. ערפאת אף פעם לא וויתר על זכות השיבה. זה מה שרצית?

Arikk16

New member
נישב איתם על כוס קפה

ועוגיות יבשות נצא חברים נלחץ ידיים ונחיה באושר ואושר עד קץ הימים

הם רוצים להתאבד? נהפוך אותם לשהידים

כל עם אחר שפוי שהפלסטינים היו מעוללים לו את מה שהם מעוללים לנו, כאשר אם פלסטינית שמחה שבנה יתאבד ואנחנו מנסים שום ושוב להחזיר את השטחים ללא תמורה היה משמיד את העם הפלסטיני. לנו הרי הרגו 6 מיליון רק כי הלוונו בריבית. פרט לך יש את עיקרון הבחירה. מחבל שמתפוצץ במסעדה בתל אביב בוחר להתפוצץ במטרה אזרחית ולא במטרה צבאית (למשל בבסיס הקרייה). לאותו מחבל יש אופציה האם להתפוצץ ולהרוג אזרחים או להתפוצץ ולהרוג חיילים. הוא בוחר להרוג אזרחים. לטייס במטוס האף-16 אין את אותה היכולת לבחור, שכן המחבל, "לוחם החופש", מגן על עצמו באמצעת ילדים בני עמו. לטייס שלנו אין ברירה אלא לחסל את שניהם ביחד, אחרת מחר אתה עלול להתפוצץ במסעדה. אנחנו מפציצים ערים כי בסיסי הטרור שלהם נמצאים בערים. אילו היו להם בסיסים בהרים, לא היה נהרג אזרח פלסטיני אחד.

ne ro

New member
סלח לי, אבל אני באמת לא מתכוון

להתייחס לדברייך.

ne ro

New member
וחוץ מזה

נפגעי הטרור הפלסטיני הם נפגעים בראש ובראשונה של המדיניות של ישראל. כל עם אחר שהישראלים היו מעוללים לו מה שזה, מחסומים, התנחלויות, רצח ילדים ונשים, טנקים מול אוכלוסייה אזרחית, רצח אזרחים חפים מפשע, הידעת שצהל משתמש בילדים פלסטיניים בעזה כמגן אנושי? היה מגיב בצורה קיצונית יותר מהפלסטינים.

למעלה