שאלו את השאלה שלי ב-CDUK!

loserontheloose

New member
שאלו את השאלה שלי ב-CDUK!

כידוע מקפליי היו ב-CDUK השבוע, וחברה שלי מאנגליה אמרה שדייב (המנחה) שאל אותם את אחת השאלות שאני שלחתי!! והיא גם אמרה שזאת הייתה השאלה היחידה שנשאלה (או אולי השאלה היחידה מהבית?). אני לא בטוחה איזה מבין 20 השאלות ששלחתי שאלו, אבל אני חושבת שיש לי מושג. אני עדיין מחכה לג'ון שיעלה לי את הקליפ, אבל דחפתי לו רמזים עבים מאוד שימהר. אז זהו, רציתי לחלוק. אה, וברור שדייב לא אמר את השם שלי נכון. לא נורא. מקפליי יודעים שאני קיימת! למרות שהם שכחו שתי שניות אחרי זה, לרגע הם ידעו שאני קיימת.

DesertRose7

New member
איזה כיף ../images/Emo45.gif

דייב
שתי ציפורים במכה אחת.. מקנאה בך..

DesertRose7

New member
תוכנית טלויזיה בריטית

על מוזיקה. מקפליי היום שם אתמול בשביל ראיון.

loserontheloose

New member
טוב ראיתי..

ודייב אמר את השם שלי יחסית בסדר. ומקפליי תקעו מבט מוזר שהם שמעו "ישראל". לא נורא. בכול מקרה השאלה ששלחתי והם שאלו הייתה אם יש להם רכילות מהסט של הסרט עם לינדזי. אז יש. והארי הוא בן אדם מגעיל. אני אעלה את זה לפורום שלי מחר מתי שאני אתעורר, אז תבדקו במהלך היום למרות שהבנתי שזה מסתובב אז בטח תשיגו את זה כבר ממקום אחר. ואה, הראו קצת ממאחורי הקלעים של הקליפ של I'll Be OK וכולם נראים סופר חתיכים!!

bustedit

New member
כן באמת למה

הארי מגעיל?!? למה תקעו מבט מוזר? חשבתי שהם התלהבו שיש להם מעריצות מישראל..

loserontheloose

New member
הממ

מבט כזה של לא יודעים מאיפה נפל עליהם פתאום ישראל. והארי מגעיל כי על הסט של Just My Luck הוא החליט לחרבן בכוס פלסטיק ואז לזרוק את זה עם הכוס לשרותים בטריילר שלהם. עכשיו זה שירותים ניידים אז מפנים את זה כל זמן מסויים אז הם נשארו עם הכוס פלסטיק עם החרא לשארית הצילומים.

bustedit

New member
#@#%

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פיחססססססססס באמת מגעיל!!! אבל זה בהחלט נשמע מצחיק!

loserontheloose

New member
אכן כן

דאג ישב בדממה כרגיל דרך אגב. טוב, זה היה בחלק הראשון של הראיון, עוד לא צפיתי בשני.

bustedit

New member
כןןןן למה באמת

דאגי לא הוציא מילה?!?!? כאילו הוא היה אילם! כל הראיון הם מדברים ומדברים ורק דאגי יושב בצד בשקט כמו ילד טוב.. חחחח הוא תמיד ככה.. מה הקטע שלו, הוא פשוט ביישן?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני חושבת ככה...

שהוא סתם ביישן. כי הוא לא נראה סנוב או משו כזה... אוח הוא כ"כ חמוד
!

DesertRose7

New member
חחחחחחחחחח...

הייתי אומרת.. יותר לכיוון ה- לא חכם במיוחד אבל עדין
אני כבר חשבתי שהוא אמר משהו על ישראל או משהו כזה..חח

loserontheloose

New member
הקליפים...

יש לי 2 קליפים מ-CDUK, אחד הראיון ואחד חוגגים יומולדת לטום (G4 שרו לו happy birthday ו-Girls Aloud הביאו עוגה!). אני עובדת על להעלות אותם עכשיו וכאמור, הם יופיעו בפורום שלי כשהם יהיו מוכנים.

למעלה