שאלו את השאלה שלי ב-CDUK!

DesertRose7

New member
אוי זה יהיה מעניין..

לראות את הG4 שרים לו.. בתמונה הוא נראה מאוד נבוך

beyonce3

New member
אמ....

מאוד ייעזור אם תשימי קישור לפורום שלך בבקשה,כי לא לכולם יש את הכתובת לפורום שלך... תודה...

loserontheloose

New member
למי שלא עובד

הקישור בסדר גמור, אתם צריכים ללחוץ עליו, לחכות שיעלה הדף, ללחוץ על הלינק הראשון (מספר 1), לחכות בסבלנות. אז יופיע דף שאמור לקפוץ בו חלון הורדה. אם לא קופץ, יש שם לינק ללחוץ עליו שמתחיל את ההורדה.

Moran Beep

New member
מה?! רגע למישהו יש את הסרטון

שראו את התגובה של הארי ובכלל שלהם?

D4Ever

New member
יוווווו ענק!!!!!

איך שאמרו "מישראל" הייתה דממה איזה שנייה ואז הם כזה אמרו " ...cool..." חח מאגניב..ואיזה חמודים, הביאו מתנה לטום ועוגה וכולם שרו..איזה יופי:))

Moran Beep

New member
יאאא איזה יופי !

ראיתי דווקא הם הגיבו כיאלו "וואו יש לנו מעריצים בישראל" טוב הם יודעים אבל עכשיו זה רשמי כזה ומישהו אמר "קול"...יאאאא יופי!

Hip Hop star

New member
../images/Emo99.gifואוווווווו!

חחחחחחחח.......לא הבנתי מה זאת הייתה התחרות המפגרת בהתחלה... עכשיו,יערה,דייב אמר את השם שלך בסדר גמור!!!!חיחיחיחחי בדיוק כשהוא אמר יערה,היה קלוז אפ מאוד מאוד מוזר על דני...טחחחח... ואחריי שדייב אמר:"יערה מישראל *דממה,ודייב חוזר במבט מופתע*.אמ...ישראל!*דממה-קלוז אפ על החיוך המדהים של הארי-ומישהו צועק מהקהל בדממה "וואו!"...ואז קלוז אפ על טום*.ואז שאלה את השאלה..... איך הצחיק אותי החיוך של הארי!חחחחחחחח...וכמה שאני אוהבת את התסרוקת החדשה של טום,זה ממש יפה לו!.........אבל מי שייצא הכי מתלהב מעניין ה-"ישראל"...זה דייב.אוי דייב.........דייב
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בהתחלה שאמרתן דייב..אני כזה,מה לדייב ו-CDUK?!הוא לא מנחה את TRL?!חחחחחחח...אבל אהבתי!...אבל ממש ממש הצחיק אותי,שדייב עושה להארי.:שמענו על לינדזי..... והוא כזה שורק...והארי ישר צועק:לא! ודייב אומר לו:"מה?שמענו שאמרו שהיא בחורה נורא נחמדה,מה חשבת?!" וכולם צוחקים,וטום אומר משהו..ואז מזכיר שהארי מסמיק,וזה היה כ"כ מצחיק!ואיך הארי היה מוכן לשתול את טום,אוי..גדול גדול!.............. בסה"כ ייצא יפה,אני לא מצליחה להוריד את הקטע של היום הולדת...

DesertRose7

New member
מהז הכבר משנה לנו?

גם ככה לא פה ולא פה זכינו לראות אותו..
למרות שהוא עדין בפרסומות של הTRL

למעלה