שאללללההה....

justin love

New member
אאאאאאאאאאאאאא....אהבתי...

חולה עלייך תודה תודה תודה.... איזה גדולהההההההה... את תיהיה מעצבת...חחח...את מזה עושה את זה יפה אהבתי נורא....

°AmandA°

New member
די... תפסיקו... אני יסמיק...../images/Emo9.gif

האמת... זה לא ממש בעיה לעשות אותם... אם את רוצה עוד אז תבקשי...

justin love

New member
בטח שאני רוצה עוד..חח..

מאמי אני מזה ממליצה לך ללכת לחוג עיצוב או משהו כזה גם חברה שלי עושה דברים כאלה מזה יפים והיא הלכה לתחרות עיצוב בצפון והיא ניצחה שהיא מוכשרת.. ולפי מה שאני רואה את נורא אבל נורא מוכשרת...אז כדי לך... ואני נורא ישמח אם תמשיכי לעשות לנו רקעים כאלה..

RoRi1

New member
אהממ... את יכולה לעשות מהתמונה הזאת

? אבל בלי כתובות וכל זה... מכמה תמונות? תנקס...

יואווו איזה יפה זה!!!!../images/Emo76.gif../images/Emo99.gif

פליז את יכולה לעשות לי מהתמונה הזו? ושזה יהיה באיכות טובה? כמו בהודעה של" דיי אני יסמיק"! אהה ואת יכולה פליזז פליזז פליזזז להוריד את היד המטושטשת ואת המיקרופון? אהה ובלי כתובות רק תמונה! תודה מראש! זה הרבה בקשות! סורי

°AmandA°

New member
אמממ... זה קצת בעיה...

כי התמונה ששמת קטנה יחסית ולא באיכות טובה כל כך... אז אם את רוצה תשימי עוד תמונות ואז זה יהיה רקע מכמה תמונות... הנה עוד רקע שעשיתי...

°AmandA°

New member
הוספתי משהו...

אני תמיד ניזכרת להוסיף ולתקן דברים אחרי שאני כמה מעלה את הרקעים....חחח...

justinet

New member
תגידי....אני תוכלי לעשות כאלה בקטן

יותר?? ואני יקח לאתר שלי?? בבקשה!!!

°AmandA°

New member
אמממ... למה את מתכוונת קטן יותר?

הגודל שאני עושה הוא 800x600 שזה הגודל של שולחן העבודה... אם זה יהיה קטן יותר זה לא יתאים... אבל אם את רוצה יותר קטן בכל זאת את את יכולה להקטין אותם....

justinet

New member
התכוונתי כאלה כמו חתימות..

יש לך אייס?? תני לי את המנספר..

אהה אוקיי...../images/Emo76.gif

נכון הרקע שהכנת בהודעה של "נו די אני יסמיק" כותבים body ולא bady אז את יכולה בבקשה לסדר את זה כי אני שמה את זה בדסקטופ שלי! וגם עוד בקשה קטנה... את יכולה לשרשר לפה את כל הרקעים שהכנת? אני רוצה לשים משהוא יפה בדסקטופ... הכי טוב זב גוונים של תכלת כחול ורוד וכאלה.. תודה מראש

למעלה