שאלתי את דורון אשאל אתכם גם

מה עושה לי טוב / מה עוזר לי לצמוח

ספרי התפתחות אישית (למשל "כוחו של הרגע הזה" ו"דממה מדברת" של אקהרט טול, ספרי סאנאיה רומן, ספרי קריון, ספרי דון מיגל רואיס ועוד) שהייה בים/בבריכה שיעורי קונג-פו זה מה שעולה בתוכי כרגע, בעקבות השאלה

נזכרתי בעוד משהו

שיעורי הילינג/טיפולי הילינג - שאני עוברת וגם מסאג'ים מפנקים ממש עושים לי טוב

גינון עצמי

חשבתי על המושג הזה "גינון עצמי" (אולי בהשראת הכיוון שקיבל השרשור הזה) כמושג שמסמל את הנושא כולו. הגינון העצמי שלי מורכב מכמה חומרי דשן - דשן לחיים: קודם כל - השהות במחיצת בני אדם (אלו הקרובים אלי, החשובים לי, היקרים והאהובים לי) מוסיקה (שאינני יכולה בלעדיה) ספורט ים בצורותיו השונות (על החוף בשקיעה עם בירה, בצלילה, הליכה לאורך החוף) ריקודים (אני מאד אוהבת לרקוד) דשן למחשבה ולפיתוח עצמי: ספרי תודעה והתפתחות ספרים מקצועיים אחרים סדנאות שאני משתתפת בהן מידי פעם הקורסים שאני מעבירה מדיטציה (שאינני עושה מספיק) לימודים מסודרים בתחומים שונים כתיבה עצמית ו... אתם כאן בפורום. צביקה -
בהשראת השרשור הזה כתבתי משהו שאתן מעכשו למתאמנים שלי וקראתי לו "גינון עצמי". תבורך ענת

צביקה38

New member
והנה הוכחנו כי

לכל עלעל תפקיד חשוב ביער העד שלנו. שבוע טוב צביקה ברגמן

הוכחנו גם ....

שחום ואור כמו גם משב רוח רענן תמיד מייטיבים עם הצמיחה. תודה על משב כזה.
ענת

ה מפרה אותי

היי צביקה, אני אוהבת ללמוד כל הזמן (גובל בהתמכרות) כרגע התחביב שלי הוא nlp שעוזר לי באימון האישי לעזור למתאמנים, וגם לי באופן אישי כדי להרגיע את המוח אני משחקת פינג-פונג בברכה, תמירה

צביקה38

New member
לימוד כצמח מטפס.

הלימוד כמו הגינון חוזר בשרשור פעם אחר פעם. הלימוד כמו הגינון הרוחני שלנו.העשרה של האני והתקדמות איטית וחשובה כמו אותו צמח מטפס שימשיך לעשות כן כל עוד הוא יקבל את הדשן שלו. בשורות טובות צביקה ברגמן

למעלה