שאלתי היא בנושא מהו מחיר סביר לגישור

מצב
הנושא נעול.

אני מתעניינת עבורי ועבור בעלי באפשרות של גישור לסיים את נישואנו. פניתי למספר מגשרים שמצאתי באינטרנט וגם נפגשתי פגישה אחת עם מישהי להכרות.

השאלה שלי היא מהי המחיר המקובל והסביר לתהליך כזה כולו. כי אני מקבלת הצעות שונות ומשונות. רוצה להבין מה נחשב הוגן.

רן ורדי

New member
עלויות גישור

אני מתעניינת עבורי ועבור בעלי באפשרות של גישור לסיים את נישואנו. פניתי למספר מגשרים שמצאתי באינטרנט וגם נפגשתי פגישה אחת עם מישהי להכרות.

השאלה שלי היא מהי המחיר המקובל והסביר לתהליך כזה כולו. כי אני מקבלת הצעות שונות ומשונות. רוצה להבין מה נחשב הוגן.
עלויות גישור
נכון להיום עלויות גישור בגירושין בדרך כלל נעות בין 400 ועד 1200 ש"ח לשעת גישור + מע"מ.
כל מגשר גובה את המחיר המתאים לו בטווחים הללו בדרך כלל.
העלות הזו מתחלקת בין הצדדים כשמדובר בחשבונות נפרדים.
מפגש גישור ממוצע אורך כשעתיים ונדרשים בדרך כלל בין 5 - 10 מפגשים כדי להשלים הליך גישור עבור "זוג ממוצע", חריגים לשני הכיוונים תמיד יהיו.
לכך יש להוסיף בדרך כלל עוד כשעתיים עבור הכנת "מזכר הבנות בגישור" ועוד סכום בסדר גודל של כ-5000 ש"ח עבור כתיבת הסכם גירושין על ידי עורך דין.

יש מגשרים שיציעו לכם "עסקת חבילה" של מחיר מוסכם וכולל, לא מומלץ.
למאמר מפורט יותר על עלויות גירושין וגישור לחצי כאן.

בהצלחה
רן ורדי
מגשר גירושין ומנהל הפורום
לחיצת יד - הבית לגישור גירושין

שילה1

New member
אני גובה 500 שקל לשעת גישור,עובדת עם עו"ד

עלויות גישור
נכון להיום עלויות גישור בגירושין בדרך כלל נעות בין 400 ועד 1200 ש"ח לשעת גישור + מע"מ.
כל מגשר גובה את המחיר המתאים לו בטווחים הללו בדרך כלל.
העלות הזו מתחלקת בין הצדדים כשמדובר בחשבונות נפרדים.
מפגש גישור ממוצע אורך כשעתיים ונדרשים בדרך כלל בין 5 - 10 מפגשים כדי להשלים הליך גישור עבור "זוג ממוצע", חריגים לשני הכיוונים תמיד יהיו.
לכך יש להוסיף בדרך כלל עוד כשעתיים עבור הכנת "מזכר הבנות בגישור" ועוד סכום בסדר גודל של כ-5000 ש"ח עבור כתיבת הסכם גירושין על ידי עורך דין.

יש מגשרים שיציעו לכם "עסקת חבילה" של מחיר מוסכם וכולל, לא מומלץ.
למאמר מפורט יותר על עלויות גירושין וגישור לחצי כאן.

בהצלחה
רן ורדי
מגשר גירושין ומנהל הפורום
לחיצת יד - הבית לגישור גירושין
צמוד המלווה את הזוג לרבנות/בית משפט לעניני משפחה,בד"כ ישירות לרבנות לחסוך עלויות.הוא גובה כ 2500 שקל + מע"מ.
נחוצות בין 5-10 שעות,אי אפשר לדעת מראש.
לעיתים יש צורך בבעלי מקצוע נוספים ,כמו אקטואר,או כלכלן .
מוזמנים לשלוח הודעה פרטית או למייל שלי,במידה ואתם מהצפון.
&nbsp

שילה1

New member
תיקון:לשעת גישור בנושא גירושין

צמוד המלווה את הזוג לרבנות/בית משפט לעניני משפחה,בד"כ ישירות לרבנות לחסוך עלויות.הוא גובה כ 2500 שקל + מע"מ.
&nbsp
תיקון:לשעת גישור בנושא גירושין

רן ורדי

New member
אישור ההסכם

&nbsp
אישור ההסכם
מומלץ בחום לאשר את ההסכם בבית המשפט למשפחה לפני הפניה לבית הדין הרבני.
נכון שאפשר לפסוח על השלב של בית המשפט למשפחה ולפנות ישירות לאישור וקבלת גט ברבני אולם לדבר יש מספר משמעויות שלא זה המקום לפרטן (זה אינו נושא השרשור) ובהמשך הדרך הצדדים או מי מהם עשוי להצטער על כך.
זה אורך בד"כ כשבועיים מרגע הפניה לבית המשפט ועד למועד אישור ההסכם מול שופט\ת בבית המשפט למשפחה.
מבחינת עלות מדובר באגרה בגובה 477 ש"ח.

tovid

New member
מחיר גישור

מחיר גישור
שלום לך,

להלן קישור למאמר שכתבתי בנושא. אני מקווה שזה יעזור לך להבין באיזה סדר גודל של סכום מדובר.
<font>קישור למאמר</font>

אם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות.

בברכה,
טובי דנון - מגשר

מצב
הנושא נעול.
למעלה