שיר-ההודעה הבאה בשבילך...
הדברים שאנו עברנו אלה דברים שלנו(לך יהיה הרבה יותר קל בעזרת השם) ....לא אשכח אותם לעולם והזכרונות היום כבר לא מכאיבים לי...חייבת לספר משהו שנוגע כעת גם לך...אבל הודעה חשובה לכולכם....כששכבתי בשמירת הריון ביום אחד, אחד מהימים הקשים שלי, שכל כך חששתי, פחדתי, בכיתי...דאגתי בטירוף וצעקתי עד מתי??....באותו היום שאלתי את אחת האחיות (חברה טובה שלי מהמחלקה) מתי...מתי כבר הם יצאו ואדע שהם בטוחים? מתי, מתי אפסיק לדאוג כל כך? ציפיתי לשמוע ש-קרנושה, הכל יהיה בסדר בסוף, אוטוטו זה יגמר , סבלנות ועוד כל מיני דברים כאלה ואז קיבלתי את הבום (הבום=את ההבנה הכי גדולה של חיי)...היא אמרה לי כך: קרן מתוקה, לעולם החששות לא יגמרו, לעולם לא תפסיקי לדאוג...והכל עוד לפנייך....ימים, שבועות, חודשים, שנים על גבי שנים של דאגות לילדים שלך...מסקנה: הבנתי ש....ביום שנכנסתי להריון זה אומר שלקחתי על עצמי אחריות עצומה לכל החיים , לא משכנתא ולא שום דבר שנגמר... רציתי ילד, זה כל מה שכל כך רציתי ועד שהייתי ממש בהריון לא הפנמתי את גודל האחריות שאישה/אמא לוקחת על עצמה בכל רגע, בכל מעשה מול הילדים...הבנתי שהכל לפניי מחכה לי - אחריות לכל החיים לדעתי זה מופלא אך ישנם חששות ופחדים...ואנחנו פה כי תוהים אך זה אצל אחרים...האם אני פועלת בסדר? זה לגיטימי...אנו לא רובוטים... אוהבת את כולכם!!