שאלת בילוש...

jerri

New member
בפרק הקודם של האנטרפרייז המדים

של ארצ´ר היו כל כך צמודים (במיוחד בקטע שהוא רכן לכיוון החלון) שיכולתי לדעת לא רק את המין שלו אלא גם את הדת. ומה קורה כשהם יורדים לכוכב חם? אני לא אומר שיסתובבו בשורטס ובגופיות אבל אני בטוח שהם מתים מחום.

SaxonK

New member
תגיד, ג´רי,

לשם אתה מסתכל?

את רואה אלטרנטיבה?

על מה הוא יסתכל, על הגבות של טפאל? אם הייתי טורח להשמיד לעצמי תאי מוח עם הסדרה הזאת, כנראה שהייתי עושה את אותו דבר... ואני בכלל סטרייט.

jerri

New member
בפרק הזה זה היה מאד בולט- חדר חשוך

ארצ´ר רוכן על השוחן - והספוט של האור מאיר לו רק את התחת. ואפור, בתאורה מסויימת, נוטה גם להיות שקוף.

SaidinsTaint

New member
לי דווקא מפריע הטריקורדר

עד כמה שראיתי, לטריקורדר או שאין מסך, או שהוא בעובי שורה אחת קטנה. אבל מה שהורג אותי זה שלמכשיר אפשרויות בלתי מוגבלות: איתור שביל פרומונים - אין בעיה בדיקת קרינה? שטויות לדעת מה החיזר הנחמד אכל לארוחת צהריים (או את מי אם החייזר פחחות נחמד) קפטן - אני קולט ריכוז גבוהה מאוד של מתכות מסוג לא ידוע, שישים מטרים קדימה וחמש מאות למטה, מאחורי שדה כוח מטריציוני תלת שלבי. אה - ויש לך אימייל. עוד משהו - תמיד כשפוגעים קשה בספינה, אז: א - עפים ניצוצות על כל הגשר ב - איש צוות עף באוויר מעל הקפטן ונוחת על הפנים ג - מסה של צינורות פלסטיים ירוקים נופלת מהתקרה, ומתנדנדת בעדינות מצד לצד. אה - ושימושי כמעט כמו הטריקורדר - (the diflector shield (dish? או איך שלא קוראים לה. החיסרון היחיד של DS9 היה שלא היתה להם אחת כזו. חוץ מזה - מישהו אראה את B5 legend of the rangers? חדר הקרב שם הורג אותי - אני לא מבין למה הם צריכים את כל החדר הזה, בשביל משהו שוורף עושה בקלות עם חצי מקלדת - ובלי מסך. לא שאני מתנגד בעיקרון לחדר קרב עם תצוגה הולוגרפית תלת מימדית - רק לעובדה שהיא צריכה לתת אגרוף/בעיטה עבור כל יריה. בקטע שהיא היתה צריכה להעביר אותם דרך המוקשים... החלק הכי גרוע של התוכנית..

dorrn

New member
לי יש פרק אחד שאני שונא במיוחד

בגלל חוסר ההיגיון שבו,הפרק (הראשון) עם שלושת המתושבחים גנטית המטורללים. היוצרים רצו להעלות סוגיה פילוסופית מעניינת:האם יש טעם להמשיך להילחם כשאין סיכוי לנצח,אבל מה שהם עשו כדי להגיע לזה פשוט עובד כל גבול: קודם הפיקוד של סטאר פליט החליט למסור לידי שלושה מטורפים את כל התוכניות הטקטיות שלו,כדי שהם ייעצו להם מה לעשות. ואחר כך,הם השתמשו ב"נוסחאות מתמטיות מורכבות" כדי לקבוע שאין שום סיכוי לנצח את הדומיניון,לא משנה מה יקרה. פרק פשוט מגוחך,אפילו יותר מהפרק עם "ספינת המפרשים" של הבגו´רים הקדומים. טוב בעצם,אולי לא.

rdaffi

New member
משהו שאני לא מצליח להבין...

איך זה שהפדרציה, עם כל העליונות הטכנולוגית שלה, עם הספינות הסופר-משוכללות שלה, מנוקנקת כל פעם? ע"י הקלינגונים, הרומולנים, הקרדאסים, הדומיניון, הבורג, הטזנקת´י, הטלריאנים, הפרנגים (כן כן! בפרק "הקרב"!!), הוידיאנים, ספישיז8472 ועוד היד נטויה?!

marlo

New member
אחלה שאלה...

אני ממש מציק לי,אבל מה זה מציק לי,שכל פעם שיש קרב אז יש להם מ"ס תמרונים שחוזר על עצמו,אפילו אצל היריב.לדוגמא מצב תקיפה אומגה,או דלתא,או אלפא....וכו´.אבל הקטע הכי מעצבן פה,זה שהם תמיד נפגעים ותמיד אותו מבנה תקיפה נראה מה זה משעממם ודל תמרון,ממש כמו איזה סוסיתא!!מטוס בוכנתי מתמרן יותר טוב!שה מה זה מעצבן.עוד דבר שמעצבן אותי ונראה לי ממש מוזר,זה ההיתחסדות הזאת של וויאג´ר.כל פעם שיורים עליהם קפטן ג´נווי,תמיד מנסה דרכים דיפלומטיות.?!?סליחה?מישהוא יורה עליך בחלל ריק ואתה מנסה פתרונות של שלום?קודם תשתק את הספינה ואח"כ תהיה דיפלומט.זה בלתי נסבל יכולות התמרון והתקיפה של חלליות הטראק,למעט כמובן הדפיינט, שהיא המלכה הבלתי מעורערת של חללית תקיפה.

אחלה נקודה...

את מגרעותיה של הקפטן קת´רין-אין-לי-כשרון-משחק-בשקל-ג´יינווי תוכל למצוא בשלל של שרשורים נפלאים בין SaxonK לביני. אני, כמובן, צודק בכל הטיעונים שלי.
בעניין התמרונים - מסתבר שמעבר ליצירתיות טכנית מדוללת, הכותבים של מב"כ ניחנו בניוון טוטלי כשזה מגיע לתמרון וטקטיקה קרבית בסיסית... אנטרפרייז, גלאקסי קלאס סטארשיפ, ספינת הדגל של סטארפליט אבכה עאלק בכה. עגלה - כשזה מגיע לקרב של פנים מול פנים. בפרק Message in a Bottle (וויאג´ר), כשהדוקטור נשלח בחזרה לאלפא קוואדרנט, הוא מגיע אל חללית ניסיונית חדשה שמציגה יכולות ניווט "מרשימות" תוך פירוק הספינה לשלושה חלקים שונים... המעניקות לה יכולות טקטיות נעלות... עם כל הכבוד למאסטרמיינדס בסטארפליט, וויאג´ר היא לפחות בגודל של כל אחד מהחלקים האלה של הספינה... למה היא כל כך מסורבלת לעומתם?!

marlo

New member
אהה,קפטן קת´רין...והתמרונים.

קודם כל קבל תוספת לוויכוח שלך עם SaxonK,,,,שמת לב לקול המרנין של הקפטן??כל פעם שהיא מדברת אני צריך להפעיל פילטרים עצבניים על המערכת סאונד.הם ממש מאיימים להיקרע
להגנתה של הקפטיין יאמר,שיש לה נעליים גדולות מאוד לנסות להיכנס אליהם. וכמובן מדובר בנעליים של ז´אן לוק...וכדיי להעצים את העניין, בא הסרט First Contact , והראה כמה ז´אן לוק וד´אטה, פשוט מושלמים כצוות. לענינינו,,אתה מדבר על חללית המחקר וסיור לחלל עמוק שהרומולנים ניסו לחטוף. אכן החללית הנ"ל הציעה יכולות תמרון מרשימות ,ואפילו חסרות תקדים.אלא מה , ההצגה הנ"ל קצת נהרסה עי´ הדוקטור יקירינו.... תראה אני מדבר על כך שחללית שטסה במהירות הרבה יותר גבוהה ממהירות האור,וכאשר היא טסה בהירות הנמוכה יותר שלה - על מנועי דחף שגם הם דיי מהירים , אתה מצפה ליכולת תמרון גבוהה יותר מאפולו 13.....
אתה ראית איך הם תוקפים את הבורג?? זה מגוחך.וגם הבורג לא ממש אלופי התמרון! התמרון הכי מרשים, עם החלליות הכי מרשימות היו של מין 8742 ,וגם הם דיי הזכירו את החלליות של הוורלון מבבילון. אז מה,יוצרי הסדרה לא מסוגלים לתת יותר מזה?חבל. “...Mr’ Data ,You Are A Clever Men In Any Particular Time".

2am

New member
אני לא מבין איך

וויגר טסה ישר לכיוון הביתה (full speed) כל הזמן ועדיין פוגשת את אותם דמויות וכוכבים שכבר שמעו עלהם..... היכול להיות שבאמת שמועות נעות יותר מהר מכל חללית ?

לא רק זה...

שמת לב ש-99% מהדמויות החדשות המייצגות מינים שונים (במיוחד בוויאג´ר) הם Humanoids עם תוספת קטנה מעל לאף... ואותה טקסטורה מעל לאף היא מה שמבדילה אותם מגזע לגזע. לא יכלו להשקיע קצת? בפרק Think Tank (וויאג´ר) הוצגו דמויות מצויינות (ביניהן ג´ייסון אלקסנדר [ג´ורג´ מסיינפלד], שהיה, כהרגלו, מלך!)... כמו יישות מפלסמה, יישות אלקטרונית... רעיונות מצויינים עם המון פוטנציאל, ששימשו כ-Sidekicks בפרק אחד... במקום היכולת הפשוטה לבסס עליהם תרבות שלמה.

2am

New member
אבל לזה יש סיבה :

תקציב , מותק, תקציב הכי קל זה להדביק למשהו חתיחת פלסטיק , שם לב שהכל זה ב פלוס , כלומר יצורים שניראים כמו בני אדם אבל עם עוד חתיכה במקום נגיד, יצורים בלי אף , או עם רגל אחת מה אפשר להגיד , קשה לעמוד בתקציב (שער הדולר , אתם יודעים....)

Esmena

New member
אני כבר עייפה מהרעיון לחפש את ההסב

רים. זה דברים שלא חשבו עליהם, וזהו. למרות שהשאטעלים ( מעבורות זה לא עברית
) זה קומיק רילייף על בטוח. מה שנכון נכון בקשר לאיפור, צריכים לחוקק חוק האוסר על טרילי ובג´ורי להיראות יחד מפאת עודף פתאטיות. איפה אפשר לעזור לעניין של מצעד הגאווה בירושלים?(אוף טופיק).

bigbadjoe

New member
דבר מעצבן

עזבו את כל הטעויות ב- TOS שעדיין לא נותנות לפסיכופטים ביניינו מנוח, אבל שאלה אחת מטרידה את מנוחתי השכם בבוקר ולעת לילה... על מה לכל הרוחות קירק חותם שם כל הזמן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה