שאלת גילוחה

shabaz

New member
כן, אבל אצלכן

זה הפך כבר לנורמה שאי אפשר להתחמק ממנה. אם אתן לא תגלחו-אף אחד לא יגע בכן. אם אנחנו לא נגלח-זה לא משנה הרבה.

free soul

New member
זה לא משנה אצלי.

מגולחים או לא.. אבל, אני אוהבת את אלה עם הזיפים...

אני איתך!!! זיפים זה סקסי!!!!

אוהבת את אלה עם הזיפים- אבל בסופו של דבר כל גבר ומה שמתאים לו לפנים! לא אני לא סטייליסטית ולא הומו במסווה- סתם יודעת אילו גברים אני אוהבת. ובנוגע לשעירים או לא: אני לא יכולה להיות עם מישהו שהו חלק לגמרי-איכס! מה הוא בן 12?????????? אבל מן הסתם לא את הגורלות עם שיער על הגב (שבטוח לעת זיקנה ימצא משכנו גם באזניהם). בקיצור אם אתה עם זיפים ויש לך את פלומת השער באיזור בית החזה שמשתרכת עד לפופיק ול..... אתה סקסי!!!

A n d r i a n a

New member
הילדה צודקת!! זיפים זה סקסי לאללה..

כמובן באמת לא לכול אחד....... אבל למי שזה מתאים.........אויייייייייייי..... ונכון....גם אני תמכתי במישהו חלק.... אבל .. לא........ למי שיש כזה שיער בחזה.. [אבל בטעם כן!! לא הרבה...] והפלומה.... כן..... בקיצר כן לשיער בחזה.. צריך... אחרת זה כזה ילדותי... אבל איכסה גורליות עם שיער על הגב ועל הכתפיים זה מגעיל אותי......... כן, מסכימה מאוד עם חברתי למעלה.... !!!!!!

חחחחחחחחח גורילות..

הרגת אותי! אני מסכימה איתך בכל מילה! זיפים זה יפה לאללה! וקצת שיער בחזה.. ממש טיפה.. למרות שעם ילדים אין לי בעיה
חח כפי שאת יודעת.

HyPeR SoNiC

New member
יש לי שאלה!!!!!!

אני יודע שהיא מפגרת, אבל ידידה שלי שאלה אותי אותה ולא ידעתי מה להגיד לה...... אז ככה: למה בנים מתגלחים ובנות מגלחות? סתומרת, מה ההבדל? ואם יש הבדל, אז למה שמים מילה שונה? ולמה בנים לא מגלחים? או, למה בנות לא מתגלחות??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הטרנד האחרון שלי הוא זקנקנן...

זה כזה יפה.. בסנטר קצת .. סטייל זקנקנן צרפתי. בעע קשה להסביר..

למעלה