שאלת דיור בוויניפג/ ערך בית

kuku1900

New member
תודה רבה על התגובה

לא התכוונתי לקנות רק מתעניין בנתיים הבנתי את זה, רק רציתי לדעת איך יכול להיות כזה מחיר רצפה. תודה רבה

3Style

New member
../images/Emo207.gifב GOOGLE EARTH ניתן לראות מצויין

ברמה של תצלום אוויר ברזולוציה גבוהה (של חצי מטר לפיקסל, אני חושב) את העיר וויניפג. שכונות בתים נהרות איזורים וכיו"ב.

3Style

New member
והנה קישור לאתר של ויניפג , CRIME STAT

לפי מחוזות בעיר http://www.winnipeg.ca/CrimeStat/

בוביקון

New member
אפשר לנצל"ש גם כן לשאלת בית זול?

למה הנכס הזה כל כך זול? נראה לי אחלה בית ואני לא מבינה איפה הבעיה?

BABA BOOBA

New member
למה זול?

כי הבית נמצא בWOODBRIDGE שזה בחלקה המערבי של VAUGHAN בקומפלקס שלcondo townhouses ואלו המחירים שם. המיקום הספציפי של הבית הוא לא מהיקרים ביותר באותה שכונה והמחיר סביר מאד לסוג זה של בתים במיקום הזה. לא הרבה יהודים גרים באזור הזה ואינני חושב שגרים שם ישראלים. את האזור מאכלסים אנשים ממוצא איטלקי.

elpincha

New member
וגם דרך אגב

בלב האיזור היהודי-רוסי של בת'הרסט-סטילס בית 3 חדרים 3 שרותים ברחוב שקט, עם גישה נוחה לאוטובוסים. 5 דקות הליכה מ-"מי ומי" המהולל. קרוב לאונ' יורק ויש כניסה קרובה לפארק Russ Lord עבור הולכי רגל וכלבים. מבקשים 315 אלף. בא להראות שהמחיר ב-Woodbridge לא כזה מטורף. (גילוי נאות: אני מכיר חלק מהנפשות הפועלות. אני לא מתיימר להעיד על טיב הבניה, כדאיות כלכלית וכד'. בקיצור, זה סתם לינק ואני לא לוקח אחריות על כלום)

dannyk27

New member
עוד כמה פרטים

לא ראיתי באיזה איזור בדיוק זה אבל כנראה שזה לא באיזור מאוד מבוקש. כעקרון השכונות היהודיות נמצאות בדרום-מערבה של העיר , ריבר הייטס וטוקסידו בעיקר וגם קצת צ'ארלסווד ו- וויט רידג'. המחירים באיזורים האלו נעים מ250000 ומעלה לבית ממוצע ומעלה. חלק מהבתים אומנם ישנים אבל כלום לא נשאר מהם מקורי כולל היסודות ששופצו, וככל שהשיפוצים יותר נרחבים כך גם המחיר. ועוד דבר, אל תישמע לקלישאות כמו סוף העולם, או מקום קפוא כי אם טורונטו למשל היא המרכז, אז קלגרי אדמונטון ובודאי וונקובר רחוקות ממנה בהרבה ולא סתם וויניפג היא הקהילה הרבעית בגודלה בקנדה לפני אדמונטון וקלגר וממיכה לגדול בקצב מסחרר. הכותבים הללו רובם לא כותבים יותר כתוצאה מחסימות או בושה ויש עוד אחדים בדרך. בהצלחה

BABA BOOBA

New member
אני חושב שדני צודק

הכל קלישאות של אנשים בישנים וחסומים. אתה חייב להגיע לשם ולהבין.

אם אתה מתייחס לטורונטו בתור המרכז

אז באמת שאין לך הרבה הבדל בין לטוס מויניפג לבין לטוס מאדמונטון. בכל מקרה לא מדובר בקפיצה קטנה לראות סרט ולחזור. גם אם נניח שיש יתרונות לוויניפג, מז"א ידידותי זה לא אחד מהם. ובתור אחד שגר גם בוונקובר וגם בטורונטו, אני יכול להגיד שאין לוונקובר נחיתות מבחינת המרכזיות או האטרקטיביות לעומת טורונטו. לעומת זאת אדמונטון... מה יש להגיד. חור קפוא. בויניפג לא הייתי, אבל אם זה סטייל אדמונטון אז בהחלט אפשר להגיד שיש טורונטו, יש ונקובר ויש כל היתר.

dannyk27

New member
זה כבר עינין של טעם

כמו הויכוח הישן היכן עדיף לגור בדאוון טאוון טורונטו או בשכונות הצפוניות (כאן הבעיה הזו לא קיימת), לכל אחד השיקולים והעדפות שלו.

BABA BOOBA

New member
לרן ודני

אם אדמונטון שנחשבת למקום המתפתח ביותר מבחינת נדל אם לאדמונטון,( שנחשבת היום למספר 1 בקנדה מבחינת נסיקת הנדל"ן כלפי מעלה ולמקום אטרקטיבי מאד מבחינת השקעות באדמות וגכסים) אתה קורא חור קפוא אז באמת יהיה קשה למצוא שם לוויניפג. אין בכוונתי לפגוע באף אחד מהישראלים שגרים שם ובייחוד לא בידידי דני שכבר נעלב מספר פעמים בעבר כשהזכרתי פה את וויניפג (אני לא מבין למה אתה לוקח את זה אישית- בסה"כ מקום בקנדה שאני כמעט בטוח שלפני 10 שנים לא ידעת שיש מקום כזה בעולם)

dannyk27

New member
אגב נסיקת נדל"ן

בוויניפג יש עליה של כ18% מדי שנה בשנים האחרונות, אולי זה לא הקצב של אלברטה אבל בהחלט קצב, ועוד היד נטויה בשל מדיניות ההגירה הפרובינציאלית. ולשאלת ההעלבה זה לא אישי ואזכיר בפעם האלף ואחד (כי הזכרתי כבר אלף פעמים עוד לפני שהצטרפת לפורום הנכבד) לא הכחשתי אף פעם כי וויניפג היא קרה יותר מטורונטו אבל שימוש במושגים אלו דומים למי שמכנה את כל קנדה לחור קפוא, כך שמיותר להרחיב את הדיון בנושא. אומר רק שהתווכחו איתי על הטמפרטורות קרה דווקא שבשבוע הזה היה חם יותר בוויניפג ויש לא מעט ימים כאלו, כך שמי שמהגר מישראל לקנדה נראה לי שהפרשי הטמפרטורות הן יותר גדולות מאשר טורונטו ו-וויניפג. באשר לכך שלא ידעת היכן וויניפג אומר שכנראה אתה בחור צעיר.

למעלה