שאלת האסתטיקה

Deosette

New member
שאלת האסתטיקה

גברים- מה חשוב לכם יותר יופי החזה או הגודל שלו? במה הייתם בוחרים בחזה גדול ולא משהו או בחזה קטן קטן אבל עגולים וחמודים...?

Sefy

New member
יופי החזה ../images/Emo9.gif

אבל אני סקרן לדעת, למה את שואלת ?

Deosette

New member
תם סקרנות

כיוון שלי יש קטן אבל (כפי שאמרו לי) עגולים ויפים... תהיתי האם יעדיפו חזה גדול על פניי, לפחות בקטע הזה... לדעתי הקוטן היפה עדיף כי הגדול תמיד יפול מתישהו. ושלי? אין לאן ליפול! :)))

Vdrums

New member
בואו לא נשכח שלשדיים מחוברת

אישה וזה הרבה יותר חשוב... גדולים קטנים יפים נפולים, זה אמנם תופס לנו את המבט
אבל אח"כ יש דברים שקובעים מה יהיה וזה לא השדיים!

snorki

New member
וואו!

אתה כ"כ צודק!! ואהבתי מה שאמרת.. ובתחלס בעיניי יותר יפה חזה קטן.. (לא בגלל שיש לי, אלא כי הם עומדים והם חמודים כאלה).. חיחי אבל כשמישהו מכיר אותך לעומק אז הוא לא חושב מה גודל החזה שלך או איך הוא נראה.. גם אם יהיה לך את החזה הכי קטן ומכוער בעולם הוא יחשוק בך! פעם אמרו לי משפט כזה: "אופי עושה יופי". שזה אומר: כשמכירים מישהו ואוהבים את מה שמכירים אז האופי של הבנאדם, הפנימיות עושה את החיצוניות.. עד כמה שתיראו פשוטים או שתיראו רע בחיצוניות.. לאותו בנאדם תיראו הכי יפים בעולם! ואם אתם יפים או חמדמדים בחיצוניות אז פנאן לכם! ;] בקיצור חזה זה דבר שולי.. לא מה שבאמת חשוב. וגם אמרו לי שעשו סקר וגילו שחזה גדול רק מחרמן גברים והכל.. אבל בתחלס הם יעדיפו שלאשה שלהם יהיה חזה קטן ועומד מאשר חזה גדול שיפול בעוד כמה שנים.. אבל כל אחד ודעתו. יום טוב

AlteX

New member
אפשר לשבור איזה מיתוס...?

משום מה יש איזו מוסכמה רווחת כזאת שכל הגברים תמיד מעדיפים חזה "עומד". אני דווקא רואה המון יופי ונשיות בחזה "נפול" (נפול, מלא וגדול... בלי סיליקון). זה פשוט נראה לי רך יותר. ואני גם מודה (הפעם לפי המיתוס) - גדול מושך אותי מאוד, ומבחינתי אין דבר כזה "גדול מדי". אבל כל זה כאשר אני מתייחס לתמונות באתרי פורנו... כפי שנאמר כאן, מאחורי כל חזה יש אישה, בן אדם. לי עדיין לא יצא להיות עם מישהי שיש לה ממש גדול, ואני ממש לא מתלונן על ההנאה שלי עם אלה שכן יצא לי להיות איתן. יש גם האומרים שהעיקר שזה ימלא את היד/את הפה... יש לי דרך אגב חבר שממש מפחד מחזה גדול, הוא אומר: "מה זה?! היא עוד תחנוק אותי עם זה!!!"...

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif אם כבר הזכרת סיליקון

זה נראה מגעיל כי זה לא טבעי. אמנם לא הייתי עם מישהי שיש לה סיליקון אבל לא נראה לי מושך כל כך.

למעלה