שאלת האסתטיקה

סליחה?????

למה בדיוק את אומרת שחזה גדול יפול תמיד??? מצטערת לאכזב אותך אבל יש בנות עם חזה גדול ולא נופל... דבר שני, יש גם מלא מלא מלא בנות עם חזה קטן ונופל <תאמיני לי יש לאן ליפול אם את רוצה הוכחות אני יכולה להראות לך> חזה נופל\לא נופל, זה תלוי באיך שהבת מטפלת בו, אם היא שמה תמיד חזיה ואיזה ובלע בלע בלע... אין קשר לגודל באמת... אגב יש גם מלא שיטות להגדיל את החזה... ולא רק דרך ניתוח.. <לידיעה כללית, בסין מגדילים את החזה ע"י מסאג'ים> אז, כל אופן, אין פה שום קשר של אסתטיקה, ולא כל חזה גדול הוא נופל! כי גם יש חזה קטן נופל והרבה! וזה עניין של טעם! חזה גדול או חזה קטן! ויש מלא בנים שאוהבים חזה קטן מאשר גדול.. (ואגב, אם את סובלת מזה שבנים מסתכלים על אחרות בגלל חזה יותר גדול, אז יש מלא בנות אחרות עם חזה גדול, שמסתכלים עליהם רק בגללו)

נעמייה

New member
על חוק הגרביטציה שמעת?

אשה עם חזה גדול לא תזכה לכך שלא יפול... אלא אם כן עשתה ניתוח. וחזה נופל או לא נופל זה לגמרי לא קשור ב"איך שהבת מטפלת בו". יש נשים שלבשו חזיה מהגיל שהתחיל להתפתח להן החזה ועדיין הוא נופל - זה בקשר לחזיה. ולגבי ה- בלע בלע בלע - אין לי נמש של מושג מה זה אומר...

גברברת

New member
../images/Emo45.gif גרביטציה בשילוב הקטלני עם

הגנים הנכונים (או שלא) יביאו כל חזה גדול להכיר את מבנה המרצפות לא רע בכלל

נעמייה צודקת

אין חזה במידה D או יותר, שלא נופל, גם כשהוא שייך לבת 16. אני מניחה שיש מי שמעדיפה להגדיר את זה כ"עומד", אבל זה לא באמת עומד. חזה בעל צורה תפוחית מושלמת, לא יכול להיות מעל מידה C, אלא אם זה מנותח. אבל שיהיה לבריאות לכולנו, מה זה משנה, היום עושים חזיות שהופכות כל חזה לעומד כמו חייל.

AlteX

New member
אבל למה כל הויכוח הזה?

כן יפול, לא יפול... כאילו שאם כן יפול זה סוף העולם... (טוב, תלוי מה גודל החזה יחסית לעולם...
סתם סתם סתם!) אז מה אם כן יפול? כבר אמרתי, יש גברים שאוהבים אותו דווקא נפול. פעם מישהו כתב שאף אישה לא תעשה לו את זה כמו אישה עם "בטן שטוחה וחזה זקור". "בטן שטוחה וחזה זקור?" - חשבתי לעצמי - זה נראה יותר כמו תאור של גבר מאשר תאור של אישה, אבל כל אחד והטעם שלו... יש גברים שאוהבים אותו קטן וזקור ויש גברים שאוהבים אותו גדול ונפול, ויש כאלה שאוהבים אותו כמו בלון - גדול, עגול ועומד, ויש כאלה שאפילו אוהבים אותו עם תוספות מלאכותיות... אבל הכי הכי חשוב זה קודם כל שהאישה תאהב את החזה שלה, לא תתבייש בו, תכיר אותו מפטמה עד פטמה
, ותדע להנות ממנו עד הסוף! תאמינו לי שאם אתן תאהבו את החזה שלכן ותדעו להנות ממנו, אנחנו כבר נמצא מה לעשות איתו ואיך להנות ממנו לפחות מבאותה מידה!

לעניות דעתי.....

רוחה של אשה מתרכזת בדדיה. מאחר ועיקבי אנוכי בפנייתי תחילה אל רוחה של האשה ,לדידי אין הדבר משנה כלל ועיקר.

למעלה