שאלת הבוקר

filmmaker82

New member
שאלת הבוקר

לאיזה דמות או דמויות הרגשתם דמיון או "אחווה אישית"? שימו לב, הכוונה לא עם איזו דמות הזדהתם אלא באיזה דמות ראיתם את עצמכם או חלקים גדולים מכם...? פרטו,נמקו והביאו דוגמא...
אה כן, ובוקר טוב!

Elle Driver

New member
נממממ...

ליזי ב"דור הפרוזאק". למרות שהייתי יכולה לעשות אותה הרבה יותר טוב מכריסטינה ריצ'י.

Elle Driver

New member
לא מחבבת את כריסטינה

אני לא חושבת גם ששמו את הדגש במקום הנכון בסרט. אני פשוט מעורה בעידן דור האיקס טוב.

AeroTom

New member
וויליאם מילר - כמעט מפורסמים

ראיתי לא מעט ממני בתוכו. הדבר הכי גדול זה אהבה וחיבור למוזיקה,ללכת עם זה רחוק וללכת אחר דברים אפילו שאתה לא יודע לאן הם יקחו אותך. הקטע עם מוזיקה+חופש ודברים שונים של נער בן 15 במקום כל הנערים הרגילים בני 15 שנמצאים בבית ספר הרגיל.גם אצלי היה משהו דומה וגם אז התחיל החיבור הגדול למוזיקה. וגם כתיבה,זה משהו שאני מאוד אוהב לעשות על דברים בתחום האומנות שאני מאוד אוהב. לא יודע,פשוט התחברתי אליו מאוד וראיתי הרבה מעצמי והחיים שלי בתוך הדמות שלו (שזה בעיקרון פשוט הדמות של קמרון קרואו,הבמאי בגיל הזה...)

Elle Driver

New member
אה, עוד דמויות...

אן מילייני-סקס שקרים ווידאו טייפ (משחקת אנדי מקדואל), וסוזנה קייסן-נערה בהפרעה (וינונה ריידר). הרגשתי גם חיבור לאומה תורמן כביאטריס (ביאטריקס?) קידו בקיל ביל בגלל כל הזעם הטהור.

me my self and mr Burnham

אני מוצא את עצמי עד מאוד בלסטר ברנהם מהסרט אמריקן ביוטי. המצב ההתחלתי שלו הוא המקום שבו אני מרגיש שאני נמצא רוב חיי והנקודה שאליה הוא הגיע בסוף הסרט הוא המקום שאליו אני שואף. ההבדל הוא בדרך ההגעה לשם. בנוסף לכך אני מזדהה עד מאוד עם ג'ק מהסרט מועדון קרב. אני פשוט הוא, סגור, מנותק, לא מסוגל לישון, לחוץ ובו בזמן מפוצל לחלוטין כשהטירוף הפנימי משתוקק לצאת.

AeroTom

New member
רק תיקון קטן-

במועדון קרב שמו כמובן לא ג'ק...למען אלו שלא ראו את הסרט נקרא לו The Narator (כפי שמופיע בקרדיטים) או דמותו של אדוארד נורטון בסרט... בקטע של השינה גם אני מתחבר איתו.יצור לילה כזה.בלילה אני תמיד הרבה יותר עירני ומלא מרץ.

bobby6killer

New member
מר בחור שכמוך

יש לך את הגרסת 2 דיסקים!!!!!!!!!!!!!!!!! תראה קצת מאחורי קלעים,רואים בבירור את פינצ'ר קורא למספר "ג'ק" ואאל"ט הוא אפילו אומר שהאפשרות היחידה לדעת לפי הסרט זה בקטעים "אני הזעם המטורף של ג'ק" וכו...

filmmaker82

New member
רגע רגע רגע

"היחידה לדעת לפי הסרט זה בקטעים "אני הזעם המטורף של ג'ק" וכו..." הרפרנציה במשפט שכתבת שאכן נאמר בסרט היא לספרים אותם קוראת דמותו של אדוארד נורטון "I am jack's medula oblongata" ," I am jack's colon, I get cancer and kill Jack" וכו' הדמות, כפי שטען גם דיויד פינצ'ר ולהבנתי גם ג'ים אולס (מחבר הספר שעליו מבוסס הסרט) לדמותו של נורטון אין שם. ג'ק היא רפרנציה אבל בהחלט לא שם הדמות.

bobby6killer

New member
לא לא לא

בקטע אחרי שהם מאיימים על הבחור מהמשטרה והוא מסתכל על הבלונדי (שמאוחר יותר הוא דופק לו מכות) הוא אומר "אני הזעם המתפרץ של ג'ק",ואני חוזר במאחורי הקלעים רואים את פינצ' קורא לנורטון בשם ג'ק. יכול להיות שזה סתם,אני מאמין שכן,וזה היופי בסרט

filmmaker82

New member
רגע רגע רגע

כשהוא מדבר ואומר "אני הזעם המתפרץ של ג'ק..." זה רפרנציה מצחיקה לספרים האלה שהוא מצא...ג'ק היה השם שהם הקנו לדמו מאחורי הקלעים, פרופר אין לדמות שם

bobby6killer

New member
כנראה מה שהטעה אותי היא

היחס של פינצ' לאד נורטון כג'ק... והוא גם מדבר על "הפיטמה של ג'יל" בקטע ההוא
בקיצור תן לי לבדוק ואני יחזור על תשובות...

AeroTom

New member
../images/Emo58.gifמי שלא ראה את Fight Club...

שלא ימשיך לקרוא את ההודעה הזאת... כל הקטע עם ג'ק בסרט ושהוא קורה לעצמו ככה זה בגלל המודעות במגזינים האלו שדיברו כל הזמן על אני ג'ק ככה ואני ג'ק ככה...ואני ג'יל ככה...אז הוא פשוט אימץ את זה משם כאילו עם השם ג'ק גם. הרי כמובן שהשם של הדמות האמיתית של אדוארד נורטון בסרט הוא--טיילר דירדן. הרי הוא טיילר וכמובן הם לא חושפים את זה בסרט עד הסוף כדי לא להרוס לנו את הסרט.גם כל הסרט אם תשימו לב הוא לא אומר את השם שלו.גם יש קטע ש-מרלה מביאה לו את הטלפון שלה ואומרת לו "יש לך את כל השמות האלו מהמפגשים של המחלות,מה השם האמיתי שלך?" ואז הקטע נחתך לסצינה הבאה. הרי כמובן שהוא עצמו זה טיילר דירדן וזה שמו האמיתי. בקרדיטים כדי לא להרוס גם למי שעוד לא ראה את הסרט הדמות של אדוארד נקראת-The Narator ובראד פיט כמובן בתור-טיילר. אבל מי שראה א תהסרט והבין את הסוף שלו יודע שבעצם הדמות של אדוארד היא טיילר דירדן.ה'טע עם ג'ק מהמגזינים זה גם לשם חיפוי וגם בעצם גורם לאנשים (כמו כאן) להאמין אולי כאילו יש לו שם וככה לא יחשדו בשום דבר בנוגע לסוף של הסרט...

bobby6killer

New member
אחי

יש לך את DVD 2 דיסקים,לך תראה בדיסק השני Behind the scenes את הקטע של הProjector room ותראה איך פינצ' מכנה את נורטון. בעיקר זה מה שגרם לי לחשוב ככה,כי הוא היוצר,אבל אתה גם קראת את הספר,בספר כותבים מה השם שלו?

AeroTom

New member
תאמין לי ראיתי שם הכל...

וקראתי את הספר כמובן... הוא קרא לו ככה בצילומים,זה לא ממש אומר שזה מה שהוא בסרט.זה יותר בצחוק. אם אתה חושב שהשם האמיתי של אדוארד נורטון בסרט זה ג'ק אז כנראה ממש ממש לא הבנת את הסרט. אדוארד נורטון הוא טיילר דירדן. אני לא מה כ"כ קשה בלהבין את זה.

bobby6killer

New member
ולפני שהיה טיילר דרדן

מי הוא היה? מה היה השם שלו לפני? הוא נולד טיילר דרדן? לא אני הבנתי את הסרט יותר מטוב מאוד,אין לך מה לדאוג,השאךה פה זה מה השם המקורי\אמיתי שלו,לפי הדיבור של פינצ' והעקביות שלו עם השם ג'ק,זה מה שנראה לי,יכול מאוד להיות שאני טועה,רוב הסיכוים שלא.

AeroTom

New member
השם שלו תמיד היה-

טיילר דירדן... שים לב גם בסרט שאף פעם הוא לא אומר את השם שלו לאנשים אחרים...אין שום דבר לפני.השם שלו זה טיילר דירדן.תמיד היה...זה השם שלו המקורי כמובן. כל הקטע עם ה-ג'ק זה רק מהמגזינים האלו שהוא אימץ את זה והתחיל להגיד על עצמו כאלה דברים בשם הזה כמו המכתבים מאנשים אחרים שנשלחו למגזין הזה.

BattleSheep

New member
זה לא הגיוני

שהשם שלו טיילר דרדן, זה רק השם שהוא נתן לאלטר אגו שלו, הרי אם היו קוראים לו טיילר דרדן, הוא היה מופתע מהדמיון כשהוא פגש את טיילר במטוס בפעם הראשונה (כמו שהוא הופתע מהתיק)

bobby6killer

New member
נכון

טיילר היה השם של הפיצול שלו,יש לו שם משלו. "אנשים כל הזמן שואלים אותי אם אני מכיר את טיילר דרדן", אם זה הוא,למה הוא לא אמר לאנשים האלו "זה אני"

למעלה