שאלת היום.......(הערב? לילה?)

shelycat

New member
שאלת היום.......(הערב? לילה?)

טבעות נשואין! אתן הולכות איתן? כל הזמן? רק חלק מהזמן? וחצי השני...יש לו אחת? עונד אותה? כל/חלק מהזמן? אני חצי מהזמן (בטח יותר) לא הולכת איתה כי אני שוכחת לענוד אותה, ובאופן כללי אני לא ממש אוהבת ללכת עם תכשיטים ביום-יום במיוחד כשחם. לעמית לא נתתי טבעת נישואין כי הוא לא רצה ואמר שלא ילך איתה על היד והסכים רק על שרשרת ,בסוף הוא קיבל את של סבא של אבא שלו אבל לא הרגשתי נוח לתת משהו שלא שייך לי-בכל מקרה היא יושבת במגירה ויום אחד בטח תינתן לאחד הילדים שלנו.

מאי26

New member
אנחנו גם הולכים איתן, משתדלים כל

הזמן. למען האמת, ארז הפתיע, במקור הוא בכלל לא רצה לקנות טבעת ואמר שהוא לא יהיה מסוגל וזה לא יהיה לו נוח, אבל נראה שעכשיו הוא כבר התרגל לרעיון...

שמופית

New member
אצלנו............

אנחנו עונדים את הטבעות רק כשאנחנו יוצאים מהבית. כשחוזרים הביתה, ישר מורידים אותן (אני לא רגילה ללכת עם תכשיטים בכלל ותמיר בטח שלא). האמת היא שתמיר מאוד מתגעגע לטבעת שלו והיא חסרה לו (נראה לי שהוא התאכזב כשאמרתי לו שאני לא אקנה לו טבעת חלופית ליומולדת).

shelycat

New member
במידה וכן תחליטי לקנות לו טבעת....

שירי במידה ותחליטי כן לקנות לו טבעת אז אני ממליצה לך לקנות טבעת שהציר המרכזי שלה מסתובב(כמו טבעת בתוך טבעת) כך שנורא כיף ונוח לשחק איתה ולא חייבים להוריד אותה מהאצבע כדי לעשות זאת. אני מאוד מרוצה מאפקט הצעצוע של טבעת הנישואין שלי (מסתובבת) וגם טבעת הנישואין של חבר שלנו היא כזאת (בגירסה גברית) וגם הוא מאוד אוהב לשחק איתה (אפילו עשינו תחרות הטבעת של מי מסתובבת טוב יותר).

שמופית

New member
קטעים איתכם ../images/Emo6.gif

אבל אני רוצה לקנות לו טבעת דומה לזו שהוא איבד (שדומה גם לטבעת שלי...)

dorlim

New member
רק לי יש טבעת, דורון לא רצה ../images/Emo13.gif

אני עונדת את הטבעת רק מחוץ לבית.

Ronnie*

New member
שנינו הולכים עם הטבעות...

לי יש מנהג להוריד תכשיטים מייד כשאני נכנסת הביתה, אז גם טבעת הנישואין יורדת... אורי מוריד אותה רק לפני המקלחת או לפני השינה, וכמה פעמים הוא גם ישן איתה... שנינו מאוד אוהבים את הטבעות שלנו, למרות שאורי מתלונן שהטבעת שלי יותר מבריקה וזה לא הוגן (שלי מזהב צהוב ושלו מזהב אדום).

על רופאים ואיבוד טבעות

אני הולכת עם הטבעת שלי כמעט כל הזמן, אולי חוץ מבימים שאני בבית רוב הזמן או בזמן עבודות בית (טוב, וגם לא במקלחת או בלילה). אני רגילה ללכת עם טבעות, גם טבעת אירוסין וגם אחרות, אז זה לא מציק לי... אבל הקטע הוא עם הגבר, שהוא כזכור גניקולוג - ובכ"ז מתעקש ללכת עם הטבעת שלו. אמנם היא על יד שמאל, אבל תמיד יש לי חשש שיום אחד הוא יחזור הביתה בלעדיה, ויומיים אח"כ האולטרה-סאונד יגלה שהוא שכח אותה בתוך מישהי... איכס !

שמופית

New member
../images/Emo5.gif

עוד לא החלטתי אם זה מבעית אותי או מצחיק אותי... אז קבלי את שני הפרצופים...

danaziv

New member
../images/Emo6.gif

אני הולכת כל הזמן עם הטבעות (נישואין ואירוסין) ומורידה אותן כשמגיעה הביתה יחד עם השעון,הנעלים והחזיה. גיא הפתיע אותי,כי כשהתחתנו הוא אמר לי שלא נראה לו שהוא ילך עם הטבעת,כי זה נראה לו לא נוח,אבל הוא ינסה והוא אכן ניסה ומאז הוא מוריד אותה רק לפני המקלחת והשינה.

nikit1

New member
שנינו הולכים עם הטבעות

אני כמעט ולא מורידה אותה כיוון שאני רגילה ללכת עם טבעות על היד כל הזמן מאז כיתה ח´
אז היא לא מפריעה לי. הבחור שלי גם באופן מפתיע הולך עם הטבעת שלו חוץ מכאשר הוא רץ או נמצא בשטח.

fila

New member
טבעות........

אני הולכת איתה כל יום ומורידה עם שאר התכשיטים ברגע שאני מגיעה הביתה. הוא הולך איתה רוב הזמן אבל יש ימים שהוא שוכח כשהוא יוצא לעבודה. בכל אופן תמיד כשהוא עונד אותה אני אומרת לו ש"יפה לו להיות נשוי"

תוכי

New member
שנינו הולכים עם

הטבעות אני כל היום עד שאני מגיעה הביתה ואז השעון והטבעות יורדות וחיים כל הזמן עם הטבעת ולא מוריד אף פעם

נופר30

New member
אנחנו

שלומי החליט שהוא רוצה טבע ( למרות שמבחינתי זה לא היה משנה ) והוא הולך איתה כל הזמן ולא מוריד בכלל לא למקלחת ולא בלילה אני הולכת איתה רוב הזמן מורידה רק כאשר אני אופה או מתקלחת בד"כ אני שוכחת להחזיר ואז שלומי רודף אחרי הינה הטבעת ( אני ידועה בלהשאיר את הדברים במקומות משונים )

rinutza

New member
אני הולכת עם שלי כל הזמן ואילן גם

אם הוא לא שוכח. כרגע הוא במילואים אז הוא השאיר אותה בבית.

kisses

New member
שינינו הולכים ע םהטבעל כל הזמן

אלון מוריד אותה בלילה בשביל הנוחות אבל חוץ מזה הוא כל הזמן איתה.

rona25

New member
רק אני הולכת עם הטבעת

וזאת בגלל שהוא עובדה בעבודה פיזית, וגם מלכתחילה זה לא היה נוח לו אז לא קנינו אפילו לחתונה... בכל מקרה ברור לי שזו רק שאלה של זמן עד שהטבעת תלך לאיבוד בגלל שאני מפוזרת נורא....

danonit

New member
5 ימים ששנינו עם ../images/Emo13.gif

ונראה לי שזה ימשיך ככה...

lital22

New member
אצלינו..

שנינו עונדים אותה כבר חודשיים וחצי, בבית אנחנו מורידים אותה כדי שלא תאבד במקלחת, כלים ... אבל לא שוכחים לענוד אותה שוב בבוקר.

למעלה