שאלת היום.......(הערב? לילה?)

סרינה

New member
על טבעות ושכחה

אצלנו, יואב בחיים לא הלך עם תכשיטים, והייתי בטוחה שגם טבעת הנישואין תיטמן עמוק במגירה אפלולית. להפתעתי הרבה, הוא הולך עם שלו הרבה יותר ממני - לא מוריד אותה אפילו בלילה. אני, לעומת זאת, ברגע שאני מגיעה הביתה מורידה אותה יחד עם "בגדי היומיום" האחרים. מצד שני, כשאני שוכחת אותה בבית אני כל היום ממששת את האצבע בעצבנות... ודבר אחר: מישהי יודעת מה קורה עם שיר*?

הילית*

New member
לגבי שיר- השארתי הודעה לבעלה

אני אנסה לתפוס אולי את נועה של רועי יש לי הרגשה שהפרחחים כבר בחוץ....

ayush

New member
שנינו הולכים איתה כשאנחנו יוצאים

מהבית, כמו רובכן, כשאני שנכנסת הביתה אני מורידה את הטבעות יחד עם שאר התכשיטים, את הטבעת אני משחילה על השעון וככה היא לא נעלמת ואני לא שוכחת לענוד אותה בבוקר... תומר מתמיד ועונד אותה אפילו בבית !

קרןש

New member
שנינו עונדים את הטבעות כל הזמן

ולא מורידים במקלחת בשינה וכד´... האמת שזה היה מאוד מפתיע היות ואודי לא רצה בכלל טבעת ואני לא עונדת תכשיטים בכלל ואחרי החתונה הטבעות לא יורדות מהיד (אירוסין ונישואין) וכנ"ל העגילים !!!

ת ב נ

New member
אני חדשה אצלכם בפורום, אני נשואה

3 וחצי שנים, האם זה טרי בשיבלכם? טוב אז ככה ברגע שאני נכנסת הביתה אני מורידה את כל התכשיטים (כולל את טבעת הנישואים) ורק כשאני יוצאת מן הבית אני עונדת אותה חזרה, פשוט ענין של הרגל.

kisses

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ושלוש שנים זה עדיין טרי.

שננו הולכים עם הטבעות, אני כמו הרוב

מורידה אותה יחד עם כל התכשיטים ברגע שאני נכנסת הביתה, וגם לירון לפני המקלחת שהוא מוריד את השעון גם הטבעת יורדת, ויש לכל אחד מאיתנו מקום קבוע לדברים כך שלא יאבד.

למעלה