שאלת היום שלי......

תוכי

New member
שאלת היום שלי......../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מה עשיתן עם עוגת החתונה ??? (איזה באסה נמחקה לי ההודעה הקודמת)

אתי@

New member
כיבדנו את חתולי הפח-זבל../images/Emo108.gif

זה שלא הזמנו אותם, לא אומר שלא מגיע להם קצת יחס
האוכל אצלנו בחתונה היה מעולה (עד היום אנחנו מקבלים מחמאות, וכל מיני אנשים שהיו בחתונה מבררים אופציות להתחתן שם!), חוץ מהעוגה, שלפי מה שההורים אמרו (לא טעמנו), היתה גועלית.

תוכי

New member
אנחנו..... ../images/Emo9.gif

נתנו את העוגה למיון ילדים בבי"ח שנידר בפ"ת אחרי החתונה הגענו למיון לבושים בשמלה ובחליפה עם עוגה ביד לחדר המיון בביה"ח, לשמח את לב הילדים חמודים שנמצאים שם עם עוגת חתן כלה. ההורים שהיו במיון עם הילדים היו ממש בהלם ושמחו שיש מישהו שחושב על הילדים שלהם, אנחנו ממש שמחנו כשראינו את האושר של הילדים. לאחר כמה ימים כשחזרנו מהמלון חברה שלי שעובדת בביה"ח סיפרה לי שחתן וכלה באו ונתנו את עוגת החתונה שלהם במיון וכו´. הצחיקה אותי כל כך מפני שהיא לא ידעה שזאת אני וכשסיפרתי לה הייתה ממש בהלם, ואמרה שעשיתי להם את היום. הרעיון עצמו היה של אמא שלי - לדעתי רעיון מוצלח מאוד ושווה שיישמו אותו. זהבית

shelycat

New member
אז ככה......

האמת הדבר היחיד שהזנחתי בהכנות לחתונה היה עוגת החתונה, פשוט לא חשבתי על זה ועל כן כשהגענו למקום ביום הארוע פתאום גיליתי שיש עוגת כלולות (חוץ מהקינוחים המדהימים), כמובן שאני על כל המצב רוח המוזר שלי באותו יום וההיפראקטיביות המופרעת הרגילה שלי החלטתי "לבדוק את העוגה" שלפתי ציפורניים (כן, כן) ופשוט ככה עם היד פערתי חור בעוגה עמית שגילה אותי משתובבת כך כמובן ישר אמר חכי נביא סכין אך הוא איחר את המועד וכבר הייתי באמצע הדרך וגם הוא קיבל לטעום כשותף שקט לפשע. ומה אני אגיד לכם.....? בכל אופן היא לא היתה פסגת הקולינריות אבל היתה יפה. ואת כל הסיפור הזה תפס צלם הסטילס שלנו בשקט בשקט בלי שנשים לב בשרשרת של איזה שמונה תמונות חמודות ברצף. בכל אופן העוגה בסוף הערב חולקה בין בני המשפחה השונים ובימים שאחרי האכילה את כל המבקרים אצל ההורים/סבים שבאו להגיד מזל טוב ולהעביר חוויות,וגם כמה כאלה שלא הגיעו לחתונה מסיבות אלו ואחרות.

shelycat

New member
אם תרצו ....

אם תרצו לראות את כל השתלשלות העינינים /פשע רק תגידו....

למעלה