שאלת היום שלי......

אתי@

New member
את צריכה להקדיש לזה דף באלבום

המעוצב. תסדרי את העמוד כמו קומיקס, סיפור בהמשכים
זה יכול להיות ענקי

shelycat

New member
GREAT MINDS THINK ALIKE

אכן חשבתי על זה ובאלבום המעוצב שהתחלתי לארגן אכן יש את כבר את רצף התמונות האלו מודבקות יחדיו. והקטע היה שעד שראינו את התמונות לא ידענו שניתפסנו "על חם". היו לנו צלמים מדליקים שתפסו המון רגעים מיוחדים ואינטימיים שלנו ביחד בלי שנשים לב בכלל.

shelycat

New member
אין בעיה...

חוץ מבעיה אחת....אני לא יודעת מתי אני אסיים אותו כי אני לא רוצה לחזור יותר מידי על רעיונות עיצוב ותמונות שנמצאות באלבום המעוצב שהצלמים הכינו לי, ככה שזה אלבום שהולך לו נורא לאט בגלל החיפוש אחר רעיונות טריים. בכל אופן למפגש הבא אולי אני באמת אביא את האלבומים(כולל זה שאני עובדת עליו).

תוכי

New member
shelycat ----:::

גם אני מכינה את האלבום המעוצב בעצמי יש לך רעיונות או שאת מחפשת רעיונות זה לוקח המון זמן לחשוב על משהו נכון?

shelycat

New member
הבעיה העיקרית שלי....

כיוון שהכינו בשבילי אלבום מעוצב ממש מקורי ויפה מאוד קשה לא לחזור על רעיונות. בעיקרון אני עובדת הרבה דרך המחשב עם פוטושופ ופיינט שופ פרו שהן שתי תוכנות שיש בהן כל מיני דברים מדליקים לעשות לתמונות מעבר לשינויי הצבעים הסטנדרטיים. למשל בתמונה של עמית מהחופה הפכתי לשחור לבן ואז את כוס הקידוש שהוא אחז ביד (כוס שנמצאת כבר כמה דורות במשפחה ואשר היתה שייכת לסבא של שבתא של אבא שלו) ואת טבעת הנישואין שענד (שהיתה שייכת לסבא של אבא שלו) צבעתי חזרה לזהב. או שבאחת התמונות שיחקתי כך שיצא תמונה בתוך תמונה. אפשר גם להפוך לתמונות ראי ולהוסיף מסגרות. הצלחתי להכנס בזום אל תוך תמונה של התפריט שם היה מצוין כי זו החתונה שלנו והתאריך. אחת התמונות יצרתי כך שנוסף קיפול של דף לתמונה. יש אפשרות להפוך תמונה כאילו היא מודפסת על תריס. חוץ מזה אני משתמשת גם בהדבקות של קרטון ביצוע כדי להרים דברים גבוה יותר, מדבקות (מלאכים וכפות רגליים), דבק נצנצים לתמונות של רחבת הריקודים. חוץ מזה נורא קשה למצוא רעיונות טובים שלא בוצעו כבר.

danaziv

New member
התמונות משגעות...

ושלי,אני חייבת לצייןקודם כל שבפרופיל את ובעלך ממש דומים,ובתמונה של הציפורן שאת ממש בקלוזאפ רואים את העיניים שלך מקרוב והן ממש יפיפיות. לגבי מסורת העוגה לנו גם לא הייתה "עוגת כלולות" ולמען האמת זה בכלל לא היה בראש שלי בהכנות וגם אני חשבתי שזה כבר לא קיים.

nikit1

New member
שלי, אחלה תמונות!

האמת שלנו לא היתה בכלל עוגת חתונה (האמת שהיתה בקבלת הפנים שערכו לנו...אבל היא הלכה לפח בשלמותה). אהבתי את התמונות שלכם!

בילבי.

New member
הי תוכי, כל הכבוד לך! לי לא היתה

עוגת כלולות. (אפילו לא חשבתי שעוד עושים את זה...)

אלונהב

New member
אנחנו ויתרנו../images/Emo71.gif

אנחנו ויתרנו עליה מראש, על מנת שמזנון המתוקים יהיה מדהים יותר.. כך הציע בעל הגן ואנחנו הסכמנו איתו..

הילית*

New member
אומרים שיש ברכה בעוגה של חתן וכלה

אז חילקנו את העוגה לבן דוד שלי שאנחנו מתים שיכיר מישהי ויתחתן וגם לאשת דוד של בעלולי שלא באה בגלל אבל ולדודה שלי שלא באה לאף ארוע כי היא אם שכולה וקשה לה לשמוח מאז

שמופית

New member
גם לנו לא היתה...

האמת היא שבאף חתונה שהייתי בשנים האחרונות, לא ראיתי עוגת חתונה וחשבתי שכבר לא עושים... מה גם שהן תמיד מזוויעות
אבל היו לנו קינוחים - שחבל על הזמן ! (וזה אני יודעת רק משמועות ומהטעימות, כי לא הגענו בכלל לכיוון)

beli

New member
גם לנו לא הייתה

אף על פי שבתמונות היא נראית נהדרת

אופה3

New member
וואו תמונות מהממות , אנחנו חילקנו

את העוגה, היא הייתה שלוש קומות, אחד להוריו, אחד לדודתי, ואחד לנו, והאמת שהיא הייתה מגעילה, אבל בתור אופה לא ציפיתי למשהו יותר טוב, כי היא הייתה עשויה מרגינה ומרציפן, אבל הקינוחים או הקינוחים היו טובים האופה

למעלה